חתונה מלכותית

חתונה מלכותית ../images/Emo47.gif

זה לא כזה אוף הפעם. בתור מכורה לעיניין הבריטי הפלצני הזה, המתכרתי כל היום ליו טיוב והקרנות מהחתונה. יש סירטונים ביו-טיוב של האזור לפני החתונה וכאלה. ואז פשוט דפקתי צרחה. עשיתי פרינט סקרין, והתוצאה לפניכם. אפילו אם זה לא זה... סתם בשביל הקטע :)

מורגאוס

New member
ועוד משהו

מה טיול שלי בפראג: נצפו הטארדיס, הדוקטור התשיעי והמלאכים. סיפור אמיתי.

LordOfTime

New member
לא ראיתי אף אחד ממה שאמרת

אכפת לך לסמן אותם בצייר ולהעלות שוב?

מורגאוס

New member
טוב, נו.

אני יודעת שזה קצת אונס של התמונה, אבל מותר לי. אני פאנגירל.

LordOfTime

New member
תודה/

את המלאכים ראיתי במקורית בעצם, אבל את הדוקטור לא זיהיתי וחיפשתי טארדיס כחולה כהה חחח תודה :)

jacobyd

New member
זה לא הכל... גם הדוקטור ה10 היה שם...

זו לא יצירה שלי- רק מצאתי את זה רץ ברשת

jacobyd

New member
וגם הדוקטור ה11...

אבל הוא עמד יותר רחוק- כנראה כדי לא לפגוש את עצמו וליצור פרדוקס נוסף : ) שוב, התמונות הן לא שלי ורק מצאתי אותן רצות להן ברשת

מילי08

Well-known member
../images/Emo5.gif מסכנים החתן ואחיו בתחפושות האלה

נראה כבד, מגושם ומצועצע.

Apple Scruff

New member
לפחות השמלה של הכלה מדהימה../images/Emo99.gif

אני חושבת שאם וויליאם לא היה מתחתן איתה, אני הייתי מתחתנת איתה. היא כל כך מקסימה^^

Oukami Kun

New member
יש לי שאלה,

האם יש שמלת כלה מכוערת? ואולי זה רק כי ראיתי היום, בניגוד לרצוני יש להוסיף, את הסרט 'מלחמת הכלות', אבל באמת שכל השמלות נראות לי אותו דבר. כאילו, אפילו איימי נראתה טוב בשמלת כלה. וגם דונה, אם חושבים על זה.

Apple Scruff

New member
בטח שיש.

רוב השמלות כלה בארץ- מזוויעות:S אבל אני מניחה שזה רק עניין של טעם, ואולי כי אני חובבת אופנה מושבעת וכי אתה גבר נומרלי שהאישה תולה עליו קולבים בסיבוב בחנות(
) אז לך זה נראה אותו דבר, לי זה נראה מקסים. מה, נו, אין לי תומכים (תומכות?) בפורום בעניין הזה?D:

הוֹ וואו, יש שמלות כלה מזוויעות.

יצא לי להסתכל על לא מעט כשאחות של בן-זוגי התכוננה לחתונה שלה, ובין הדברים היפים יש כמה שמלות של ערסיות חשפניות וכאלה שסתם לא יפות ו/או מחמיאות במיוחד.

Apple Scruff

New member
כלכך!../images/Emo45.gif

אני לגמרי גאה באחותי שהלכה על שמלה כלכך יפה, פשוטה, אלגנטית. משהו צנוע ומקסים. (הידד לשיחת בנות!)

למעלה