ברור שיש אינטרס ליוצרי התוכנית
ומטרת העל היא ריטינג כמו כל תוכניות הריאלטי, אבל את מפספסת כאן נקודה.
ראשית, מי שהולך לתוכנית הזו לא יחזור אליה (לפחות עד היום לא חזר אליה). הסיבה היא לא כי התוכנית נכשלה, ההיפך, התוכנית נותנת למשתתפים חשיפה וחלק מהם מצאו זוגיות לאחר התוכנית. לכן הלקח שרשמת בהודעה הקודמת לא רלוונטי.
העיקר, למרות מטרת העל של תוכנית ריאליטי, בהתבוננות מעבר, רואים שם חבר'ה מעל גיל 30 שלא מצאו עד היום זוגיות. האפשרות היא למצוא זיווג מתאים ביותר מכל משתתפי התוכנית (כל מי שהגיע למבחנים).
מאז ההודעה שלי, שתי הדוגמאות שנתתי פנו לכיוונים שונים. לגבי הדוגמא של הבחור הרוסי, יש התפתחות לטובה, כי אותה בחורה כנראה הבינה שהיא צריכה לשים את הדרישה הזו שלה בצד ולהתבונן על המכלול.
לגבי אותה דוגמא על עניין הגובה, בחרו לה גבר שדומה לה בכל כך הרבה תחומים ויכול להיות שעונה על הרבה בקשות שלה אבל לא עונה על בקשה אחת: בחור גבוה. עד כמה שאני זוכרת הייתה התלבטות של הפסיכולוגים בינו לבין בחור גבוה אחר שלא התאים לה כמו הבחור שהתאימו לה.
אז אני שואלת, בחייאת, בחרו לך בחור עם ראש על הכתפיים, אינטלגנטי, מבוסס, שדומה לך בהרבה פרמטרים ובעיניך הוא מקסים (היא אמרה את זה למצלמה לא פעם), אז את מעקמת את הפרצוף בגלל הגובה ונותנת לו להרגיש חרא?
צאי מזה!
תורידי את האף הגבוה שלך ותנסי!
ודבר אחרון, לדעתי, זוגיות שנבנית עם הזמן היא "חזקה" יותר ובעלת פוטנציאל גדול יותר. למרות שיש צדק בדבריך ומה שקורה בתוכנית שונה מזוגיות בחיים האמיתיים, עדיין בכל הזוגות בתוכנית שהיה קליק מהיר, זה לא שרד אפילו כמה ימים.