חתונה עם קנדית

shyi1

New member
חתונה עם קנדית

אם משהו יתחתן עם קנדית והוא יכול לקבל ישר הגירה?

בעיקרון אם אתה מתחתן חתונה לא פיקטיבית

והכלה עובדת ומסוגלת "לתמוך" בך כלכלית, תוכלו להגיש בקשה להגירה במסלול של ספונסרשיפ, כל המידע נמצא בקישור, ולא, אנחנו לא נוכל לענות לך על שאלות שהתשובות להן ישנן בחומר. תצטרך לקרוא לבד.

אתה בטוח שגם בספונסרשיפ

של בני זוג צריך איזה הכנסה מסויימת? לא בדקתי, אבל מפי השמועה, במקרה כזה לא חייבים להוכיח.

shyi1

New member
מה זה מסלול הספונסרשיפ??

מי מוכן להסביר לי בקיצור...כמובן בעברית! אודה שמי מוכן להתנדב! בברכה

here we go

ספונסרשיפ זה מסלול שבו קרוב משפחה לוקח עליך אחריות ובזכות זה אתה מקבל PR כל מה שרצית לדעת באתר הCIC

רן אני מתפלא עליך צייד טרולים ותיק שלי....

לא הבחנת שהוא צוחק עלינו? הוא הרי קיבל את הקישור להסבר המאד ברור והלא מאד ארוך של ה CIC בנושא הספונסרשיפ...אבל הוא רוצה, שנתרגם לו את זה ונסכם לו בתקציר פשוט בעברית.....אז או שהוא
או שהוא
מעופף שלא מבין שבלי אנגלית הוא לא יוכל לשרוד כאן אפילו אם יש לו כלה קנדית רחומה שמרוויחה טוב.

shyi1

New member
לרן אני מאוד מודה לך!... ולמהמושב לטורונטו

שכחת מה התפקיד שלך פה? למה שאצחק עליכם? יש כמה מילים שלא מבין באתר ששלחת לי...תאמין לי שלא הבנתי היטב במה מסופר באתר הזה... למה אתה לא מוכן להתנדב? הבנתי איזה מין האדם אתה!

אם יש משהוא קטן שאתה לא מבין

שאל שאלה ממוקדת ונענה לך בשמחה, אם אתה לא מבין כלום, בקש מכלתך הקנדית שתתרגם לך, ואם אתם לא יכולים להבין בעצמכם אתם יכולים לפנות לסיוע בתשלום אצל עורך דין או יועץ הגירה. יש בתל אביב ברחוב נירים 3 יועץ בשם יגאל בן ציון, שלכמה אנשים בפורום יש איתו ניסיון מוצלח, אם אתה כבר בקנדה, יש בעיתון שלום טורונטו מודעות של לפחות 5 יועצי הגירה או עורכי דין. אתה שאלת שאלה כללית, קיבלת תשובה כללית עם קישור לאתר המוסמך של ממשלת קנדה, יש גם הדרכה בעברית בארכיון של הפורום שאני מדביק אותה כאן שוב לתועלתך, אבל מכאן ועד לתרגום מלא לעברית הדרך ארוכה. תחום הספונסרשיפ הוא תחום מורכב שמחייב סיוע של בעל מקצוע, ושוב עם כלתך מתגוררת בטורונטו, אתם גם יכולים לגשת ל ליאה קיסל ב JIAS שתוכל לעזור לכם בהדרכה.

shyi1

New member
תודה רבה על העזרתך...

לליאה קיסל מי היא? האם היא עובדת בקהילת יהודית בטורונטו אם אני טועה?

יש לי בני משפחה קנדים אני יכול להגר או לעבוד?

יש לי בני משפחה קנדים אני יכול להגר או לעבוד? נכתב על ידי המושבניק [email protected] כן, מי שבן זוגו, הוריו, ילדיו הבגירים, נכדיו או סבו מתגוררים בקנדה או שהם אזרחים, ו/או בעלי תושבות קבע, והם מוכנים להתחייב לתמוך בו כלכלית יכול להגר במסלול הגירת משפחה. קרוב המשפחה הקנדי קרוי ספונסר ובלשון העם התהליך נקרא ספונסרשיפ. להלן כמה לינקים לתהליך ולטפסים שיש להגיש יש לפחות שני מסלולי בקשה, מתוך קנדה ומחוץ לקנדה יש לקרוא את שניהם לפני שמחליטים היכן לבקש. לאחר שמגישים את הבקשה ניתן בתנאים מסוימים לקבל רשיון עבודה זמני עד סיום התהליך קישורים כאן מתחילים http://www.cic.gc.ca/english/sponsor/index.html שאלות נפוצות http://www.cic.gc.ca/english/sponsor/medicals-faq.html מדריך וטפסים למי שכבר בקנדה http://www.cic.gc.ca/english/applications/spouse.html מדריך וטפסים לאיחוד משפחות כשהספונסר גר בקנדה והמבקש בישראל http://www.cic.gc.ca/english/applications/menu-outside.html אזהרה תחום הגירת המשפחה הוא תחום מסובך ויש בו המון אותיות קטנות, כדאי לבחון שוב את השאלה האם לעבור קודם לקנדה ולבקש אחר כך, או לבקש קודם ולהמתין עם המעבר עד שהבקשה מאושרת, מי שמבקש מתוך קנדה אין לו זכות עירעור, בזמן ההמתנה עלולות להיות בעיות עם כיסוי רפואי. ההמלצה שלי: ללכת למחלקת ההגירה בשגרירות בתל אביב ולהתייעץ, אזרח קנדי זכאי לקבל ייעוץ, והם מאד נחמדים. לא מומלץ להתייחס לפורום כמקור מידע בלבדי, כי בניגוד ל SW שבו כבר ראינו ושמענו הכל, כאן יש יותר כללים, המדריכים יותר ארוכים, ויש הרבה משתנים. זה עדיין לא אומר שאני ממליץ ללכת לעורך דין, אני חושב שאפשר לעשות לבד, אבל צריך להשקיע זמן בקריאה מעמיקה של שני המסלולים, כולל המדריך המלא של כל אחד מהם, ומייד אחר כך ללכת לשגרירות להתייעץ, ולעשות את זה בהקדם כי התהליכים לוקחים זמן, ומי שרוצה לעבור בקיץ צריך לדבר עם השגרירות מייד. האם התהליך אוטומטי: אם הוא נעשה נכון כן, הוא רק לוקח זמן ויש מקרים לא מעטים שבהם יש מבחן הכנסה, ובמקרה זה יכולה הבקשה להדחות, מי שהגיש בקשה מתוך קנדה לא יכול לערער, ואבדן זכות עיעור, היא לא פשוטה. אז שוב, לכו לשגרירות, ושבו עם פקיד ההגירה. חבל להסתבך.

למעלה