חתונה עם קנדי,אין לי אזרחות קנדית ויש ליילדים

תיז1

New member
חתונה עם קנדי,אין לי אזרחות קנדית ויש ליילדים

ילדים צעירים בגיל גן ובית ספר לי יש עבודה בישראל האם אקבל אשרת עבודה מידית האם אוכל לקבל שרותים ציבוריים כמו חינוך וביטוח בריאות ,

Spring Mind

New member
חבר'ה אתם משועממים וזה פאתטי

אולי אתם נראים לעצמכם "שנונים", אבל באמת - אתם מעוררי רחמים עם כל ההערות הנבזיות שאתם זורקים פה לפעמים... למיטב זכרוני בגלל דברים כאלו סגרו את פורום קנדה ב- YNET, נמאס למנהלי הפורום להיות הגננת שלכם... עצתי לכם: GO GET LIFE

elpincha

New member
כתבתי את שתי המלים שלי...

זה לקח לי בערך 26 שניות. ואז המשכתי בחיים שלי, ותאמין לי שלא חסר עניין. רק מה, באה לפה הזאתי עם גישה של תענו לי או שאני הופכת לכם את השולחן, עונים לה בנימוס ולעניין, והיא שוב שואלת ומוסיפה קצת גסות רוח... אז וואלה תחליט/י מי פה לא בסדר, או שמא מדובר פה במסדר טרולים חדש מזן אלים יותר.

Spring Mind

New member
יתכן שהמקרה של תיז שונה

אבל לפעמים אני רואה פה מבקרים ממש תמימים שסתם שאלו שאלה על הגירה ותכף קיבלו תשובה "שנונה" במיוחד... המסכנים בטח לא הבינו מה נפל עליהם ולמה...לפעמים זה מצחיק אבל כדאי לשים לב להבדל בין מצחיק למעליב.

kanata

New member
מסכים עם כל מילה...../images/Emo45.gif

ובכלל טרול או לא טרול עדיין נשאלות שאלות עקרוניות, כך שבתוספת תשובות ענייניות ערכו של הפורום גדל...

גם אם הוא לא טרול

עדיין הוא בא ופיזר את השאלות שלו בלי לשרשר לאורך ולרוחב הפורום. לא בנאדם חכם במיוחד.

EB2

New member
לתיז

בעלך צריך לעשות לך ספונסרשייפ ולהגיש את הטפסים לקונסוליה. לאחר מכן תצטרכי לעבור בדיקות רפואיות ולמציא ותעודת יושר מהמשטרה. ברגע שתקבלי מסמכים חתומים וויזת הגירה תוכלו להגר. התהליך עורך כמה חודשים..ברגע שאת מגיעה למחוז מסויים תצרכי לבקש אשרת עבודה וכל מיני שירותי בריאות וכו'.... לגבי ילדיך אין לך מה לדאוג הם באופן אוטומטי מקבלים דרכו היות והאבא אזרח קנדי. אזרחות תקבלי כעבור 3 שנים של שהייה בקנדה.

למעלה