חתונה קטנה. יש רעיונות?

הדס28

New member
חתונה קטנה. יש רעיונות?

הי, אני ובן זוגי (שיחיה) מבקשים להתחתן בספטמבר הקרוב בחתונה קטנה ואינטימית. מס´ האורחים הוא עד 50 אורחים. חשבנו על טקס בבית כנסת בליווי ארוחה במסעדה או משהו כזה. אנחנו פתוחים (ומבקשים מאוד) לכל הצעה. יש רעיונות?

האם אתם מחפשים ארוחה במסעדה

או פשוט ארוע קטן בסגנון חתונה? יש מקומות קטנים, כמו החמאם, לה קורטילה, ועוד בסביבות תל אביב. אני לא יודעת עד כמה קטנים, יכול להיות שחמישים איש זה מעט מידי בשבילם. אבל, אם את רוצה לעשות חתונה במסעדה זה רעיון נורא נחמד - אנא ספרי מה סגנון המסעדות שאתם אוהבים: בשרי, חלבי, כשר, חתונה ביום שישי בצהריים או במהלך השבוע בערב, למה חשוב לך לעשות את הטקס בנפרד מקבלת הפנים והמסיבה? אני מניחה שלא תרצו די ג´יי, מה שמאד מוזיל עלויות. באופן כללי, תכתבי יותר מה את מחפשת כדי שנוכל להפנות בכיוון הנכון...

נופר30

New member
בבריכה ביקום

עושים ארועים ל 50 -100 איש את יכולה לבדוק איתם להכין לעשות שם את חופה ולהביא קייטרינג שיאכיל את כולם

בראכה

מסעדה מרוקאית קסומה בתל-אביב. ראינו סרט וידאו אצל איזה צלם על חתונה שנערכה שם והיה להיט!!!

sariteran

New member
מסעדת בליני בסוזן דלל

מסעדה איטלקית מקסימה, מאד טעימה והאווירה מיוחדת. גם האזור של מרכז סוזן דלל בנווה צדק מאד מיוחד. מזל טוב!!!!

שושקה@

New member
ואני גם יודעת שהם עושים ארועים

א ב ל תהייה לך בעיה ךערוך שם חופה כי המקום לא כשר.

*שיר

New member
מזל טוב וברוכה הבאה!

נשמח באמת אם תתני קצת יותר פרטים כדי שנוכל לחשוב על רעיונות. אתם רוצים באזור ת"א או שאפשר להתרחק טיפה? יש המון מסעדות מקסימות ורומנטיות באזור אופ-גוש-דן, אז תגידי אם זה מתאים לכם.

למעלה