חתונה של זוג לא מוכר

נעמה283

Active member
שלום אלישבע
מזמן לא כתבתי ...אין זמן כל כך ....
אבל יש חלום שמאוד סקרן אותי .
חלמתי הלילה שגבר לא מוכר מחפש כלה , מציעים לו אישה והוא אומר מה זאת ? אבל יצאתי איתה ולא הסתדר . אומרים לו שזה מה יש ואין אופציות אחרות והיא הכי מתאימה בשבילו . האישה גם לא שמחה במיוחד ומסכימה ללא ברירה . בהמשך אני רואה שהם מתחתנים והאישה בשמלת כלה מוזרה . שמלה בצבע שחור ולבן . שוב לא מכירה את הזוג בכלל ...
רקע אין לי משהו חדש להוסיף בכלל ...
אני סומכת על הפרשנות שלך .
מה שכן הרהרתי על זוגיות לאחרונה והתבוננתי על זוגות ... במציאות.

אלישבע777

Well-known member
שלום נעמה,

הפרוש שלי לחלום על חתונה

חלמת על איזה שהוא זוג שמתחתן בלית ברירה ללא אהבה, ללא רצון וללא שמחה, רק בגלל לחץ או שכנוע חיצוני. נראה לי שאת יודעת בליבך מיהו הזוג הזה ומי רצה את החתונה הזאת!

בחלום הם זרים לך, כי הם במובן מסויים זרים זה לזה, גם אחרי שנים של נישואין וילדים משותפים.

החלום הוא בעיקר על החתן, ואולי את קוראת את מחשבותיו הנסתרות של בעלך – אעפ"י שנוח לו מאוד בנישואין הללו ואין לו שאיפות אחרות, את חושבת - שאילו הוא היה מדבר עליהם אפילו עם עצמו – הוא היה מודה שלא כל כך טוב לשניכם.

את בוודאי לבשת לבן בחתונה שלך, בחתונה בחלום לבשת שחור- לבן. השמלה מנבאת בחלום את הקשר שיהיה בין בני הזוג המתחתנים- שחור ולבן. גם טוב וגם לא – תלוי בנקודת המבט שלך או שלו, ותלוי על מה מסתכלים. אולי כך ניבאת בעצמך את הקשר ביניכם ביום חתונתכם? נראה לי שהיו לך ספקות כבר אז וידעת שאין לך ברירה.

אשמח לחוות דעתך על הפרוש – מה התאים ומה לא?

נעמה283

Active member
שלום נעמה,

הפרוש שלי לחלום על חתונה

חלמת על איזה שהוא זוג שמתחתן בלית ברירה ללא אהבה, ללא רצון וללא שמחה, רק בגלל לחץ או שכנוע חיצוני. נראה לי שאת יודעת בליבך מיהו הזוג הזה ומי רצה את החתונה הזאת!

בחלום הם זרים לך, כי הם במובן מסויים זרים זה לזה, גם אחרי שנים של נישואין וילדים משותפים.

החלום הוא בעיקר על החתן, ואולי את קוראת את מחשבותיו הנסתרות של בעלך – אעפ"י שנוח לו מאוד בנישואין הללו ואין לו שאיפות אחרות, את חושבת - שאילו הוא היה מדבר עליהם אפילו עם עצמו – הוא היה מודה שלא כל כך טוב לשניכם.

את בוודאי לבשת לבן בחתונה שלך, בחתונה בחלום לבשת שחור- לבן. השמלה מנבאת בחלום את הקשר שיהיה בין בני הזוג המתחתנים- שחור ולבן. גם טוב וגם לא – תלוי בנקודת המבט שלך או שלו, ותלוי על מה מסתכלים. אולי כך ניבאת בעצמך את הקשר ביניכם ביום חתונתכם? נראה לי שהיו לך ספקות כבר אז וידעת שאין לך ברירה.

אשמח לחוות דעתך על הפרוש – מה התאים ומה לא?

למעלה