חתונה!

סיאמית

New member
חתונה!

אני אשתדל לקצר כי היו לי יומיים כל כך גדושים במאורעות והתרגשויות שנשארתי קצת תשושה
ביום חמישי בערב, ~א~ שלי ענד לי טבעת וגם שבר כוס (בסוף הוא זרק אותה על הריצפה כי הוא לא הצליח כל כך לשבור אותה עם הרגל
) ולקול המזל טוב!!!! הענקי שהמוזמנים שלנו שאגו, התנשקנו והתחבקנו והפכנו לבעל ואישה. היה כל כך יפה וכל כך התרגשנו... החצר של אחותי נראתה כמו גינה קסומה אחרי שהיא ובן זוגה סידרו אותה והוסיפו צמחים ופרחים וקישוטים... חברים של הורי, שהם מוסיקאים מדהימים ניגנו לנו וגם שרו חלק גדול מהערב בתור מוסיקת רקע וכמובן שהיו גם שירים שבחרנו מדיסקים שלנו אבל המוסיקה היתה פשוט פיצוץ! (וד"א, אם מישהו מחפש מוסיקאים לארועים - נא לפנות אלי!!! נגן מוכשר בטירוף וזמרת חד פעמית) ובת של חברים של הורי (כמו שאתם רואים, הכל נשאר במשפחה) היתה אחראית על הקייטרינג המדהים (מי שמעוניין - כנ"ל) והאווירה היתה כל כך... כל כך!!!. אבא שלי הקריא לנו שיר/מקאמה שכתב לנו במיוחד והאחיין המתוק והמוכשר שלי (בן 8!) ניגן בדרבוקה והנגנים הצטרפו אליו ואלתרו איתו ממש קטע מוסיקאלי מופלא (הכל מתועד בוידאו!) שלצליליו פצחתי בריקודי בטן (הרבה בטן...
) סוערים. ~א~ ואני היינו מוקפים באהבה של משפחה ושל חברים ולא ידענו את נפשנו מרוב אושר. ממש כך....
לקינוח, אחותי (השניה, ה-הכי קטנה)לימדה אותי ועוד כמה אנשים את הריקוד מ"אלי מקביל" לשיר של בארי ווייט ורקדנו והיה נורא מצחיק. כיף!!!! כל הכבוד לאמא´שלי שהפיקה ערב כל כך נכון ואיכותי... בלי דאווין, עם הרבה אהבה... אתמול, לעומת זאת, המשכנו את חגיגות החתונה בארוחת צהריים במקום הכי מדליק בארץ (לדעתנו... ולדעת שאר המוזמנים) עם האוכל הכי-הכי ומוסיקת ג´אז (וגם הפעם - נגנים מעולים) והרבה אנשים שאוהבים אותנו ואנחנו אותם ושוב, היה כל כך נעים וכייפי וכל כך בדיוק מה שרצינו שלא האמנו שאנחנו כל כך נהנים מהחתונה של עצמנו
.... זהו, אני אוסיף עוד פרטים בהזדמנות... כרגע אני עדיין בהלם קצת אבל "הלם חיובי". מחר - יוצאים לירח דבש (3 ימים) בבית מלון בצפון... וחגיגות החתונה יגיעו לסיומן (או אולי בעצם רק יתחילו?
). נשיקות לכולכם!

אורית...2

New member
סיאמוש../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אין לי מילים...להגיד לך כמה שאני מאושרת בשבילכם! שיהיה לכם ירח דבש הכי משגע ...
ושרק תדעו שמחות ואושר ו... את כל הטוב שבעולם !!!

Navva

New member
../images/Emo49.gif והמון ../images/Emo25.gifות מכל ה../images/Emo23.gif

Dalia M

New member
../images/Emo49.gif ל../images/Emo108.gif ול~א~היקרים והחכמים../images/Emo106.gif

מ ז ל ט ו ב ענק !!!!!!
ל
הכי מקסימה בפורום שלנו שלכם
ד ל י ה

RomiVais

New member
סיאמית... איזה אושר!! ../images/Emo23.gif

אני כל כך שמחה בשבילך ובשביל ~א~ שמחה שיום החתונה שלכם היה כל כך מדהים ונפלא... תבלו בירח הדבש, תהנו.. והכי חשוב... תהיו מאושרים!!! אוהבת מאוד מאוד

bebo

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אבל שלא יהיה חם! המון ברכות ואור, והתגשמות המשאלות. ואהבה הרבה.

bali

New member
מנהל
../images/Emo49.gif מזל טוב!

רק אושר ואושר וגם קצת עושר לא יזיק... והעיקר- המום בריאות ואהבה...

hadash

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

הייי סיאמית - אני שמחה לשמוע שהיתה ל~א~ולך חתונה מדהימה כמו שרציתם!!! אז באמת המון מזל טוב והרבה אושר נחת ואהבה!!!!

רחלית

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

איזה כייף נשמע שנהניתם מכל רגע וזה הכי חשוב מחכים לדיווח על ירח הדבש

anat11

New member
אני כבר איחלתי לה אישית ביום החתונה

אבל פתאם נראה לי מוזר שכולם מאחלים ורק שמי לא מופיע ברשימה, קנאית שכמוני, אז הנה אני מאחלת שוב

למעלה