חתונה

חתונה

שלום לכולם, הקדמה - מאז ומתמיד ידעתי שכשאתחתן, ארצה שאת שיר הכניסה לחופה תבצע מירי. ככה אני מדמיינת את זה, זה יהיה הדבר האמיתי, שיכול להפוך חתונה למושלמת, ואת זה אני רוצה ברגע שיהיה הכי מרגש עבורי. לצערי אין אופציה להשמיע שיר של מירי (מתוך אחד האלבומים), כיוון שאני לא מוצאת שיר שמתאים לסיטואציה. מה גם שהחלום שלי הוא שהיא תופיע שם. פיזית. שתרגש את כולם... שתגרום לנו להגיע לחופה עם דפיקות בלב, חיוך ודמעות מאושר. (וכן, זה בערך מה שקורה לי בכל הופעה מחדש) הייתי בכל כך הרבה הופעות עם בן-זוגי. גרמתי לו להתרגש מהקול המרטיט, ממירי המדהימה... מהשירים, מהמילים, מהסיפורים... לא פחות מכפי שאני מתרגשת. אנחנו לקראת החתונה. בשלבי קביעת התאריך ותחילת ההכנות. המון זוגות מזמינים אומן/ זמר לחתונה - זה לא מושך אותי. הייתי רוצה להגשים את החלום שלי. האם לדעתכם זה ממשי? ישים? לילה טוב... וסליחה על המוזרות.

I מ י ר ב I

New member
תנסי...לכי תדעי.מזל טוב ובהצלחה!

טלית הפקות ואירועים 2000 בע"מ יגאל אלון 57 תל אביב 68791 טלפון: 03-6892424

קודם כל ../images/Emo24.gif

זה לא ממש מוזר, גם אני התחתנתי לפני כ 3 חודשים וגם לי היה חלום זהה לשלך. בסוף מסיבות אלו ואחרות נאלצתי להתפשר ונכנסתי עם" ככה זה " לחופה.זו היתה בחירה מיוחדת לטעמי. כמו כן בהמשך גם רקדנו סלואו לצלילי "אהובי" ד"א- הדפיקות לב, חיוך ודמעות יופיעו בלי קשר אם מירי תהיה שם פיזית או לא.

וואו איזה רעיון! "ככה זה"... ../images/Emo99.gif

איך לא חשבתי על זה!!! תודה. ואני מקווה שאצליח. אעדכן אתכם כמובן.

viko222

New member
מזל טוב!

תעדכני אותנו מה נסגר למרות שיש 2 אופציות 1-מירי לא עושה חתונות 2-אם כן,תאלצי לקחת משכנתא
ד"א,הכינוי שלך זה משיר של דנה ברגר?

תודה.

האופציה שמירי לא עושה חתונות ידועה, לכן אני מתפללת שיש סיכוי. משכנתא? אני לא חושבת. היא אכן דיוה בעיני, הזמרת הטובה ביותר, מדהימה... אין מילים. אבל אני לא צופה פערים בנושא התשלום. אולי אני טועה, בכל אופן - אעדכן.

למעלה