חתונה

אלונה100

New member
חתונה

נומרולוג מסויים אמר לי שאני נמצאת בתקופה שנקראת תקופת הבשלות ובשנה אישית 1 ותוך 3 שנים אני צפויה להקים משפחה, והחתונה לא תהיה נמנעת כי זה מה שצופן לי העתיד... האם אכן ניתן לראות אצלי חתונה באופק?

עינת

New member
עד כמה שזכור לי כבר עניתי לך

על השאלה הזאת. תקני אותי אם אני טועה. אור שפע ואהבה עינת

אלונה100

New member
חתונה

לא ענית לי על שאלה זאת, השאלה הקודמת ששאלתי אותך היתה לגבי החבר שלי כאן אני שואלת באופן כללי, אז תכתבי לי תשובה ואשמח אם תפרטי איך בודקים את זה. כמו כן אם תוכלי לפרט באופן כללי איך בודקים התאמה זוגית בין בני זוג? יש אתר WWW.MIS-T.CO.IL שמראה שההתאמה היא לפי תאריכי לידה. את מבקשת גם שמות פרטיים, ובודקת מס` אסטרולוגי - איך בודקים מס` אסטרולוגי? אלונה.

עינת

New member
:cool: לא לכעוס אלונה

איני עומדת בקצב שלכם.אתם הופכים תובעניים מיום ליום. צריך להיות ברור לכולם שלא קל לענות לכולכם מיידית. לגבי האתר שציינת,לטעמי האישי הוא רק נותן נגיעה קטנה בנושא ואינו ממצה את הנושא. אני בודקת התאמה מחמישה היבטים שונים ורק אח``כ פוסקת את תשובתי. איני יכולה לפרט כיוון שזה שעור בפני עצמו שנלמד רק לאחר שיש כבר ידע בנומרולוגיה. אם הנושא מעניין אותך והיית רוצה ללמוד נומרולוגיה אני מעבירה קורס נומרולוגיה בסיסי של 12 שעורים וכך תוכלי לדעת יותר. מצטערת אם איני יכולה לענות על צפיותייך בפורום. אור שפע ואהבה עינת

למעלה