גם בחתונות, אנשים הם מטומטמים.
בארץ היפה שלנו, מוכת העוני ובעיות הכלכליות של אנשים אשר רק מתלוננים על כמה שהמצב הכלכלי קשה, לא שמים לב למה שהם עושים. חתונות היא דוגמא נפלאה לכמה זוג צעיר, שבטח מתקשה לפרנס את עצמו בלי שום קשר לכלום, מוציא מאות אלפי שקלים על ארוע חד פעמי מעבר ליכולת שלו. קחו למשל זוג אשר חי ביחד כבר 3 שנים ורוצה להתחתן. הם בטח שוכרים דירה או גרים עם ההורים, ולשכור דירה עולה המון כסף בארצנו הקטנטונת. נניח ויש להם אוטו (שלא נדבר על אוטו חדש, עוד הרבה מטומטמים בארץ שרוכשים אוטו בהלוואות חסרות פשר כשהם אינם מסוגלים להחזירם.) אז יש להם הוצאות. אם מישהו מהם לומד אז יש גם שכר לימוד. סביר להניח שהרוב לא עובד בעבודה שמכניסה יותר מ10 אלף שקל בחודש, ספק אם מגרדת את ה8 אלף שקל בחודש. ואז בא הזוג, קונה טבעות באלפי שקלים, מזמין אולם גדול, לייזרים, אוכל, מוזיקה מטורפת, מכונות עשן, פלצנות כלשהי כדי לעשות חופה יפה. כמה עולה הכל ביחד? 100 אלף שקל? 200? לפעמים אף יותר. בסופו של דבר הם לא מצליחים כמובן לכסות את זה עם המתנות שקיבלו מהאורחים, אז הם צריכים לעבוד עוד כמה שנים כדי לכסות את המינוס. שלא נדבר על הירח דבש שתכננו לנסוע לאיזה אי בודד בארץ הבדידים. אחרי שהם סוףףףף סוףףףף קרובים לכסות את החתונה, הם באים ולוקחים משכנתא לדירה, שהיא בכלל מעל ומעבר היכולת לכסות. ועל זה נאמר, GOOD GAME, המשפחה מפונדרקת להמשך כל חייה וזה עוד מבלי להביא את הקרציות הקטנות. מה קרה לחתונות הצנועות, חסרות כאב הראש ומלאות האהבה, שהמשמעות האמיתית מאחוריה היא ההתייחדות לנצח ולא גודל הארוע. אם ארוסתי תגיד לי שהיא רוצה משהו בומבסטי ברמות (לא יקרה, כי אני לא אהיה חבר שלה מראש, אבל אם...) אז אני אזרוק אותה לאלף עזאזל. איזה אפס אני בטח נכון? אבל אני רואה בזה סוג של טיפשות, ואני מאוד מאוד שונא טיפשים.