חתונות וכבד אווז

חתונות וכבד אווז

כרגע היתי בחתונה, רק שכמו בכל חתונה הי התנהלה במסעדה אשראלית, במיסעדות רוסיות מביעים את האוכל אחריי רבע שעה כך שאני מספיק לישתות איזה שניי כוסיות וודקה. במיסעדה אשראלית הביאו את האוכל אחריי שעה וחצי עד אז כבר היתי שיכור לגמרי. אני זוכר שטעמתי את כל סוגי האוכל(הצמחוני), ורקדתי עם כל הבנות, אפילו התנשקתי עם אחת אבל אני לא זוכר עם מי אממממ...??? הכל היה יפה עד שבאה המלצרית והציעה לבחור בין סטייק, שיפודים וכבד אווז. כל האנשים בשולחן שלנו היו דובריי רוסית כך שבקלוט שיכנתי אותם לא לאכול את הכבד אווז. אבל האנשים בשולחן שאחרי (אישראלים) הזמינו כבד אווז. אני לא זוכר מה דביוק היה, אני זוכר שהיו מכות. אבל הרבה פחות אנשים אכלו כבד אווז. עוד מסימה הושלמה בהצלחה. ותזכרו את הלקח שלמדתי: אפשר לשפר כל מסיבה בעזרת אלכוהול ואלימות! היות ואני עדיין שיכור, אני לא אתרגז עם לא תעמינו לי. נסו בעצמכם!!! זה כדי!!!!!

אירועים משפחתיים וכבד אווז:\

ממ לא מזמן היה לדוד שלי מן אירוע צפוני כזה של אירוסים.. דוד שלי ששיך לאנשים האניני טעם ולאנשים היותר עמידים היום הזמין סטוק שלם של כבד אווז... כבר היה מאוחר לשכנע אותו אז פעלתי למען שיכנוע המוני המשפחה לא לאכל את זה.. אבל רום התיחסו אלי כאל חולה נפש, ודוקא הדוד ההוא הבין אותי ואמר לי שאם הוא היה יודע לפני זה הוא לא היה מזמין ושזה עלה לו הרבה כסף והוא לא הולך לזרוק הכול לפח.. חשוב לידע את בעל המחה על ההתעללות לפני המעשה ולא לאחריו..

kosh

New member
ממש כול הכבוד...

אני קורא כאן לפעמים, אני לא צמחוני וגם לא אהיה אאבל יש לי ידידה באנונימיוס אז החלטתי לפעמים לקרוא מה אתם כותבים כאן. ממש כול הכבוד לך בזכותך עוד אנשים ישנאו צמחונים ממש מסע הסברה מושלם. אחר כך אתם מתפלאים למה עריית ירולשיים לא רוצה לפחות לאנונימוס סניף. או למה אנשים לא אוהבים טבעונים. תחשוב כול אחד מאלא שהרבצת לו יספר לחברים שלו את זה והמעגל יגדל אני רואה שהמסימה שלך היא לגרום לשנאה ולא להבנה אדיף להרוג מישהו מאשר שהוא יאכל חיות באמת הגיוני. דרך אגב בגלל הפאנטיות הזו אני כבר לא ממש מדבר עם הידידה מאנונימוס ולא כי אני לא רוצה לדבר איתה אלא להיפך, אני יודע שלא כולם קיצוניים אבל מה לעשות שהם בולטים בשטח כמו קיצונים של כול קבוצה. kosh we are gray

devotchka

New member
...................................

במילא אנשים חושבים שהצמחונים והטבעונים הם פנאטים וחוליגנים. ואנשים צריכים להבין שיש תנועת התנגדות גדולה לצריכת בע"ח שתגן על עמדותיה. חבר שלי לשעבר פרץ למעבדות שעושים בהן ניסויים בבע"ח ולכל מיני תעשיות שמנצלות בע"ח בשביל לשחרר חיות, והרבה אנשים חושבים שהטבעונים והצמחונים הם חוליגנים, אבל בגלל כל הפעולות הללו, אין מה לעשות, ככה צריך לפעול..וזה ממש מצחיק מה שקרה לך בחתונה...משום מה גם לי היה סיפור דומה..והאנשים שהיו איתי לא אכלו כבד אווז בזכותי...אבל זה לא היה מעניין כמו אצלך...

למעלה