חתונות ... ושום מילה על טרשת .

• פותח הנושא gila1
  • פורסם בתאריך

gila1

New member
חתונות ... ושום מילה על טרשת .

אני לא יודעת מה איתכם , אבל אני הייתי ב-4 חתונות בשלושת השבועות האחרונים והיום אני הולכת לעוד אחת . אז חוץ מזה שאני חולה על מוסיקת חתונות (כזו שבושה וחרפה לאהוב) ואחד התחביבים הגדולים שלי זה לאכול את הדברים הקטנים שמגישים בהתחלה - קצת נמאס לי , אבל לא נעים לי לא ללכת ... בקיצור (לפואנטה) , אני ממש-ממש לא מצליחה להתרגש או להבין מה כל הטררם , מה הקטע של חתונות בכלל ושל גרנדיוזיות בפרט , הבעיה היא שכל החתונות האלה גורמות לגבר שלי (טוב-טוב לילד שלי...) לחשוב בכיוון , מה גם שכולם סביבנו כאילו "החליטו" בשבילנו (אין "אני" יש "אנחנו") ועם כל האהבה שלי אליו , אני לא מצליחה לראות את עצמי מתחילה להתחבר לקטע הכלל עולמי של "מונוגמיה לנצח" (אני יותר מונוגמית סידרתית) . רק להבהיר - אני מאוד אוהבת את חבר שלי , אני מאוד רוצה להקים משפחה יציבה , אבל אני מרגישה שפן שלם שלי יעלם . טוב גמרתי לקשקש ונראה לי שממש לא הבהרתי את עצמי , אבל לי ההשתפכות הזו עשתה קצת סדר ... תודה על ההקשבה . גילי .

RomiVais

New member
גילי חמודה.. ../images/Emo13.gif

אין לך על מה להודות.. תמיד יהיה פה מי שיקשיב! אני לא כל כך יודעת מה יכול לגרום להיות בהרבה חתונות בזמן קצר יחסית... כי בכל החיים שלי הייתי אולי בשתי חתונות.. למרות שאני חושבת שאני בטח אתמוסס... <רומנטית שכמותי
> אבל....... אם ככה את מרגישה, את חייבת לפעול לפי זה. ולא למהר לשום מקום.. בטח לא לחתונה! העיקר שתעשי מה שהכי טוב לך... תמיד!! המשך יום נעים לך ולכולם

אבישג20

New member
אני יכולה להבין אותך , חמודה ....../images/Emo24.gif

אני יכולה רק להגיד , שחברה מאוד קרובה שלי , הייתה באותו המצב , לא רצתה את ההתחייבות , היה לה טוב כמו שהיא , ונמאס לה לשמוע : " נו , מתי תתחתנו??? " בסופו של דבר , זה התעצם והתעצם , כמו כדור שלג...עד שיום אחד היא הבהירה טוב מאוד , שנמאס לה , הקימה רק קצת צעקות , עזבו אותה במנוחה , והיום אחרי שירדו לה מהגב..... היא הרבה יותר מאושרת....אפילו חושבת להתחתן......בחיי..... אז כך , שאני מחזקת את ידייך , תעשי רק מה שבראש שלך , אל תתני לאף אחד ללחוץ אותך , כי מה שחשוב , זה אך ורק את , נו טוב, וגם קצת הילד ..... מקווה יסתדר , מורן.

סיאמית

New member
ה"דברים הקטנים שמגישים בהתחלה"...

מתה עליהם!
ותמיד יש את השלב הזה שאני כבר לא מצליחה יותר לשמור על פאסון וכל המלצרים כבר מבינים שאני גרגרנית ומסתובבים סביבי עם המזאטים האלה. ועכשיו, לעניין אחר לגמרי.... אני דווקא מאוד מבינה את החשש שלך, כמו שהגדרת "פן שלם שלי יעלם". הפחד לאבד את עצמנו בזוגיות ולהיות "אנחנו" וכבר לא "אני". אבל זה הרבה יותר מסובך מזה, נכון? אני אגש ישר (כמנהגי) לשורה התחתונה אליה אני הגעתי בסופו של דבר, אחרי שהתלבטתי קשות בנושא הזוגיות שלי בכלל והחתונה בפרט... נראה לי, שהרבה יותר קל (או יותר נכון, פחות קשה) לשמר את ה"עצמי" שלי בתוך ה"ביחד" מאשר להיות בזוגיות עם עצמי, כאשר אני לבד. בלי אף אחד. מאוד קשה לשמור על טריטוריה ואני מוצאת את עצמי מתגעגעת לפעמים... אלי. אבל מוצאים את הדרך וקובעים פגישות, אני -איתי. לבד. זה נורא קשה... אבל אפשרי. אני זוכרת את התקופה הבודדה (והארוכה) שלי ועד כמה כמהתי להרגיש עוד נשימות בחושך לידי במיטה. ועד כמה כבר מאסתי בי. זהו.

gila1

New member
מה אגיד ומה אומר ...

טוב - אז ה"דברים הקטנים בהתחלה" היו משו-משו , טרפתי קצת (צריך להשאיר מקום לאלכוהול הזול שרק עושה כאב ראש בבוקר ...) וניסיתי - באמת שניסיתי להתרגש , כולם הזילו דמעה ופצחו ב"קול ששון וקול שמחה ..." ואני רק קיוויתי שבמנות שאחרי יהיה משהו לצמחונים (תמיד דופקים את הצמחונים בחתונות) . ורק להבהיר נקודה - יש במערכת היחסים שלי המון-המון חופש ובערך מגיל 15 אני במערכות יחסים די ארוכות - זוגיות היא אחלה בשבילי , פשוט ההתחיבות הזו כבדה לי . אז יום טוב לכלכם , קצת פחות חם היום , גילי .

סיאמית

New member
אבל את כבר מחוייבת ../images/Emo13.gif

פשוט זה עדיין לא כתוב לך בתעודת זהות... אני הגעתי למסקנה, אחרי שיחה ארוכה עם הפסיכולוגית שלי בנושא הזה בדיוק, שמכיוון שאני אדם שהוא מחוייב ולויאלי ממילא, מה שנקרא "מחוייבת אוטומטית" אז הגדרה חיצונית , כמו חתונה למשל, היא "TOO MUCH" בשבילי. אני לא יודעת אם אני מספיק ברורה. הכוונה היא שבגלל שהמחוייבות היא חלק כל כך חזק באישיות שלי... חלק שאני לא יכולה להמלט ממנו גם אם ארצה... העובדה שמגדירים לי אותה במילים, משפטים וחותמות, עושה לי רע. וגם...כאילו מחללת אותה עבורי. וגם... מסגירה אותי... טוב, נראה לי שזה נשמע מטושטש לגמרי
אבל זה ההסבר הכי מדוייק שאני יכולה לספק...

סיאמית

New member
אבל את כבר מחוייבת ../images/Emo13.gif

פשוט זה עדיין לא כתוב לך בתעודת זהות... אני הגעתי למסקנה, אחרי שיחה ארוכה עם הפסיכולוגית שלי בנושא הזה בדיוק, שמכיוון שאני אדם שהוא מחוייב ולויאלי ממילא, מה שנקרא "מחוייבת אוטומטית" אז הגדרה חיצונית , כמו חתונה למשל, היא "TOO MUCH" בשבילי. אני לא יודעת אם אני מספיק ברורה. הכוונה היא שבגלל שהמחוייבות היא חלק כל כך חזק באישיות שלי... חלק שאני לא יכולה להמלט ממנו גם אם ארצה... העובדה שמגדירים לי אותה במילים, משפטים וחותמות, עושה לי רע. וגם...כאילו מחללת אותה עבורי. וגם... מסגירה אותי... טוב, נראה לי שזה נשמע מטושטש לגמרי
אבל זה ההסבר הכי מדוייק שאני יכולה לספק...

gila1

New member
את צודקת ../images/Emo141.gif

קודם כל - מצטערת שלא הגבתי , פשוט ביומיים האחרונים ה-WINDOWS בעבודה נפלו (העבודה עצמה היא ב-UNIX) כך שיצא שממש עבדתי במקום לשוטט ברשת כמו שאני אוהבת . אז את צודקת - רק תןספת קטנה -> הטקס (בלי קשר למסורת היהודית שהיא דבר נפלא בעיני) צורם לי , הוא נעשה כ"כ פומפוזי ולגמרי חסר קשר למשמעות שלו . די לכבדות , יום טוב ומחר כבר סוף השבוע . אוהבת , גילי .

סיאמית

New member
נכון... ובדיוק בגלל זה

אנחנו הולכים על משהו מאוד אינטימי. הפרדנו בין הקטע של החופה, שתהיה למשפחה הכי קרובה וכמה חברים שממש התעקשו (45 איש)... בחצר היפיפיה של אחותי (חשבנו בהתחלה לעשות אותה בחצר של הורי, אבל התברר שבאותו ערב יש טקס סיום בבית ספר תיכון סמוך... רמקולים-רעש-בלאגן! העברנו את החופה לאחותי) ולמחרת תהיה ארוחת צהרים ומסיבת חתונה ל"חבר´ה" באחד מהמקומות (פאב מיסעדה) היותר מדליקים שיש, ושם יהיו בסה"כ כ-90 איש. תהיה אווירה מאוד משוחררת, מוסיקה טובה (יהיה די-ג´י שישים את מה שאנחנו אוהבים), ושני נגני ג´אז שיופיעו בהתחלה, בזמן של קבלת האורחים (כשעה) גם התפריט יהיה איכותי מאוד... אז אני לא אצטרך לחנוט את עצמי עם שמלה ששוקלת 70 קילו עם פאייטים ונוצצים לערב שלם. כך שהשקענו באוירה שתהיה נעימה אך לא פומפוזית... ואתמול קנינו טבעות!!! פשוטות וקלאסיות מזהב לבן.

gila1

New member
נשמע באמת../images/Emo127.gif

נהדר - אולי אני צריכה לאמץ את הרעיון (בעתיד, בעתיד ...) הייתי כותבת יותר - אבל כבר 18:00 ואין לי כח לחשוב - חוץ מזה הבוס שלי "חתך" מוקדם , אז גם אני עפה לסוף השבוע , וכייון שאת המחשב זרקתי מהביית (מספיק בעבודה) , נתראה ביום ראשון .

למעלה