חתונת הזהב

נירה200

New member
חתונת הזהב

סבי וסבתי חוגגים בע"ה בקרוב את חתונת הזהב שלהם. אנו מעוניינים להוציא חולצה לכבוד המאורע. יש לכם רעיון לכיתוב מעניין על החולצה? בנוסף, אשמח לקבל רעיונות לפעילויות בזמן המאורע וכל רעיון שיש לכם. תודה

KarinDi

New member
מזל טוב!

איזה אירוע מרגש... המשפט הראשון שעלה לי בראש לא ממש מתאים, אבל מצחיק. כשהייתי בצבא אחד המפקדים נתן לנו אקווריום עם דגי זהב ועליו לוח עם חריטה: "לא שותקים אבל אחד אחד זהב". אולי משהו עם השמות שלהם? משהו בסגנון של "יובל לישראל (וזהבה)", או "הישרדות-הנישואים" משהו כזה...אני אנסה לחשוב על עוד רעיונות, אני לא טובה בסלוגנים :) לגבי האירוע- מה כרגע יש בתוכנית? איפה חוגגים? מי וכמה מוזמנים?

נירה200

New member
קודם כל תודה

לגבי הסלוגן - נחמד, אני אתייעץ עם המשפחה ונראה מה הם חושבים. אם יש לך עוד רעיונות - אשמח לשמוע. לגבי התוכנית - החלטנו לעשות משהו משפחתי אצל דודתי בבית. מוזמנים - ילדים, חתנים וכלות ונכדים. כלומר יהיו אנשים בכל הגילאים (מגיל שנתיים עד 70 פלוס). אנחנו מחפשים משחק או הפעלה שיהיה קשור לחיים שלהם או לאיחולים לעתיד, שכולם יוכלו להשתתף בו

דוריק30

New member
הפעלה:

את יכולה לעשות בינגו משפחתי, כשהמילים שכתובות על הלוחות קשורות לחיי המשפחה וההגדרות הן בעצם שאלות. כמו: איפה הם התחתנו ובלוח רשום המקום עוד רעיון: אוסקר משפחתי ואז זה קשור לכל המשפחה ולא רק לסבא וסבתא, ושם יכולות להיות קטגוריות כמו הנכד המשקיע בסבא וסבתא, הבשלנית הכי טובה.... חידון על חיי סבא וסבתא מה דעתך? אני בכיוון?

למעלה