חתונת ויזניץ ופרמישלן ומה שמסביב...

חתונת ויזניץ ופרמישלן ומה שמסביב...

היום למי שלא יודע מתקיימת החתונה לבנו או ביתו של הרב מנדל הגר בנו של הרבי מויזניץ. האירוע מגביר פעימות בקרב שוחרי האקשן. קיצור הדברים: האם הרעבע יהיה הרבה זמן כאשר הוא זה שגרם למנדלה לאבד את ההגמוניה אחרי ה 120. האם כשהרעבע ילך מהאירוע כולם ילכו ותישאר שממה. איך שרולצ`ע יתנהג שם. מה דעתכם על כל מה שקורה שם. אתם הולכים?

מייקי 770

New member
אני כרגע נמצא בחצרו של...

בחצרו של הרבי מקרעטשניף קרית גת, אחיו של הפרימישלאנער. אנסה להוציא לך קצת חוות דעת מאחד הגבאים...

אבל מהר

תוציא מהר מידע. הענינים מתחממים. עכשיו אצל טוקר דיבר אברומי וייס וכשטוקר שאל אותו אם מאיר אדלר ינגן שם ענה אדלר: אם הוא יגיע. שאל טוקר: מה יש פוליטיקות קטנות? למה שלא יגיע? התחמק אדלר ואמר: על זה אני יענה לך בSMS. תברר מהר מה קורה שם זה נראה כמו הר געש.

aesh100

New member
מה זה עניינך?

אם אתה חסיד ויז`ניץ? ניחא! אבל אם לא וכנראה שלא, מה לך להתערב בצ`ולנט של מישהו אחר.

בתוך עמי אנוכי יושבת

תראה אש 100, בהודעתך הנוכחית אתה בעצם מפלג את הציבור החרדי וקובע שאנחנו שני עמים. אבל אני סבור שכולנו עם אחד וכל התרחשות בכל חסידות או פלג שהוא זה מענין אותי בין אם אני ויזניצר ובין לא. כמו שמעניין אותי רחמסטריווקא...

א77

New member
מזלי שאיני בן אדמו"ר.

ומזלם של הרבה שאינם כאלה. איני מבין מדוע לחרוש יותר מעומק המחרשה בשדה ובחצר חסידית כשקורה משהו. בהרבה מקומות פרטיים קורים מקרים לא רצויים. לקורה ולמה שקרה בחצר ויז'ניץ אין הסבר הגיוני. וודאי שהרבי גדול וענק. ילדיו כל אחד כבודו במקומו מונח. כשהרב ישראל היה חי שנה בחוץ, לא אמר מילה אחת לא טובה על אביו. אז מי אנו שנאמר. אין אנו כותבים צוואה בויז'ניץ. העניינים שמה מסתדרים מבלי שיבחשו האנשים שסביב.

א77

New member
אשריך, אולי תסדר עניינים.

חושבני שיש שם פעילים רציניים שעשו רבות בשביל השלום. כנראה הם עדיין תחת שבט הביקורת... וחבל להתערב, סגולת העניינים להסתדר יותר טוב כשאין התערבות מבחוץ.

לא התערבתי

לא התערבתי מעשית. רק עניין אותי אם מישהו יודע יותר פרטים על פרטי האקשן ומה שקורה בחצר חסידית ענקית שעם כל הכבוד לך, אי אפשר להתעלם ממנה.

א77

New member
אי אפשר, אבל אני משתדל

אני משתדל להתעלם, כי אני מכיר המונים המצליחים להתעלם כלא היה. ובנתיים אשנה אולי פרק בספרו של בעל החפץ חיים. אולי אצליח לטפס לדרגתם של רבים הנמנעים מלשה"ר ורכילות.

aesh100

New member
מה זה עניינך?

אם אתה חסיד ויז`ניץ? ניחא! אבל אם לא וכנראה שלא, מה לך להתערב בצ`ולנט של מישהו אחר.

רפי rafi

New member
תיזהר אתה נוגד את חוקי הפורום!

אסור לדבר לשון הרע ורכילות בפורום, ומה שאמרת זה אבק לשון הרע.

למעלה