חתיכת מרד נעורים...

חתיכת מרד נעורים...

נתקלתי היום במגוון רחב של תגובות מצד חברי הקרובים מהכיתה (אני מתיכוניסטים למי שלא מכיר). חלק מהם בלעו את הלשון והפנו ראשם בזעם תוך מלמולים ``אתה דפוק...``, וחלק דוקא חייכו חיוך ממזרי שלא ירד להם מהפרצוף עד עכשיו. אחד אפילו אמר לי ``מעכשיו אני רואה אותך באור שונה, פושע מחשבתי שכמוך``. אז מה שסיפרתי להם זה סיפור על ילדה חמודה ממקום מרוחק, על מרד נעורים קטן וחסר חשיבות, על מצלמה דיגיטלית שראתה מה שמעטות רואות, ועל פגישה, שמתוכננת להיום. אני אעשה את המתמטיקה בשבילכם: אחת הבנות איתן אני מתכתב דרך קבע היא ילדה שהגעתי אליה דרך חבר שלי, שגם הוא משום מה נשבא בקסמיה (וצבע ערוותו כחול). אם מה שאני כותב נראה לכם מוזר, זה כי זה באמת מוזר, אבל הכל אמת. וכשאני אומר ``צבע ערוותו כחול`` אני לא רומז על כלום, הוא פשוט חמצן את הערווה וצבעה לכחול! וגם היא, אותו דבר, לשם השוויון. אבל הוא לא העניין, העניין הוא שהילדה די נהנית לדבר על מין וכדומה, ולא חוסכת פרטים ומילים כאשר מדובר בזה, דבר שגורם לחפשיות רבה בין שנינו. אז ברגע של שיעמום החלטתי לקום ולעשות מעשה: -``בא לך לראות לי ת@#$?`` -``כן למה לא?`` אז יאללה, בלי לחשוב פעמיים פתחתי ת`סורק, הורדתי תמכנס, סרקתי ושלחתי. -``פשש.. רק חבל שהכל קהה`` (זה מינוס של הסורק) חתיכת מרד נעורים לא? החלטתי להביא אותה גם באומנותיות, לקחתי את המצלמה הדיגיטלית (וידאו), וצילמתי שוב את השמוק, אלא שהפעם מול מסך המחשב, שתמונה גדולה שלה מילאה אותו. היא צחקה. היום אנחנו נפגשים, היא מרגישה כנראה צורך להשתוות אלי (כמו אז עם חבר שלי), אז אנחנו נדסכס את האופציות לגבי לצלם גם אותה בעירום. למה לא? סה``כ אנחנו צעירים, אין לנו הרבה מה להפסיד כרגע. אושר (וגם קצת עושר), לכולם פה, בעיקר אלה שיאתגרו אותי. פושע.

רותי ב.

New member
פלאי הטכניקה

ואחרי הסריקה, הידעת - אפשר לערוך שינויים ותוספות, כמה נקודות חן, ועוד, כיד הדמיון הטובה עליכם. כיף לכם שאתם צעירים, ותהנו לכם ותעשו חיים ...

SnoopyS*GirL

New member
הלכול לך לאיבוד הגבולות.....אז תתחיל לחפש אותם......

זה לא נראה לאף אחד כאן מוגזם? כי פשוט לי זה כן....... בכל אופן, גם אם אתה עושה את הדברים האלה, אתה לא חייב לשתף את כולם, כי במילא לא יזיז לך מה שיגידו על זה......

רותי ב.

New member
סנופית, בטח שזה נראה

מוגזם, אבל יעזור שנגיד לו? אז מה כבר נשאר להגיב חוץ מחיוך מסוים, גילה את אמריקה הבחור, והזכיר לי ספר של פעם, שהיום הוא כל כך תמים, חטאות נעורים של ראובן קריץ. להתגעגע לחטאים של פעם, זה מה שאפשר.

SnoopyS*GirL

New member
אבל אבל אבל.......

אני לא חושבת שזה נקרא לגלות את אמריקה !!!!!!!!1 אז מה, גם אני נערה ואני מכירה עוד מלאאאאאאאא אנשים בגיל הזה ותאמיני לי שאף אחד מהם לא היה עושה את זה, לכל אחד יש מוסר איפה שהוא......... את לא חושבת?

רותי ב.

New member
לרגע לא חשבתי שכולם

ככה. לא עושה הכללות. אם ראית בהודעה שלי איזו שהיא הכללה אני מתנצלת כאן ועכשיו.

alona..

New member
לא הנאה צרופה

o.k אתה נהנה מזה.. ואין לי עם זה שום בעיה. לא מכירה אותך ועל כן לא מתיימרת לומר אם במצב בו הייתה לי בעיה עם זה, זה היה משנה. חיה ותן לחיות, אני בעד זה. כל עוד מה שאתה עושה לא פוגע באף אחד אחר! אין לי ספק שאתה לא פוגע באותה הילדה, מה שהיא עושה היא עושה מבחירה, בדיוק כמוך. אתה משתתף במשחק---> סתם כי זה ``מהנה``, ``נחמד``. ולמה היא משתתפת במשחק? (והתשובה איננה הנאה צרופה). לא מצפה שתחשוב רחוק יותר, עמוק יותר. אף אחד גם לא יאשים אותך אם תבחר שלא לעשות כן... אך עדיין מבקשת...

למעלה