חתימה טובה...ועוד סיפור ליום כיפור!

PuRple winter

New member
חתימה טובה...ועוד סיפור ליום כיפור!

חברים...היום בערב זה יום כיפור..גמר חתימה טובה לכולכם וצום קל לצמים מבינכם. בלי קשר לדת גזע ומין עם אתם צמים או לא..מעשנים או לא..מרביצים סרטים בדיוידי או לא...זה לא משנה..אני מקווה שכל אחד ייקח את היום הזה וייתחבר לעצמו, יעשה את החשבון נפש ואת הסליחות שלו ייבקש עם עצמו אני בטוח שככה הם יגיעו לכל מי שצריך..שכל אחד מכם יידע איפה הוא טעה בשנה שעברה ואיך הוא יוכל לשפר השנה כי תמיד אפשר לשפר ולעשות משו טוב יותר.. וזהו שתהיה שנה טובה לכולם!!! שתהיה לנו שנת בית בובות מטורפת עם הופעות דיסק פלטינה ודיסק חדשש!!!! חולה על כולכם,,. דיקמן

PuRple winter

New member
לכל הכופרים כמוני:)

איך עובר לכם יום כיפור בנתייים....? גם אתם ממש משתעממים?

כן אבל מעבירים את הזמן בשינה :)

ומדי פעם איזו ארוחה טובה :) וכמובן שומעים את בית הבובות :)

י ר ד נ י

New member
מרתון סרטי דיסני ../images/Emo3.gif

היה אנסטסיה
היפה והחיה בת הים הקטנה ועכשיו הפסקת אוכל [
] ומחשב ועוד מעט חוזרים למלך האריות. דוקא עובר לי סבבה..

../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

אפילו אני שבדר"כ כופרת לא משתמשת במחשב ביום כיפור
לא אבל הכיפור הזה צמתי, ודווקא היה יותר קל משחשבתי שיהיה :)

eladi88

New member
דווקא השנה היה לי יותר קשה מבשנים

עברו... פעמים שעברות היה לי קל לאללה... הפעם לא יודע..היו לי כאבי ראש...ובע... אבל עכשיו הכל בסדר

אני ההפך ממך :)

כל השנים שעברות היה לי ממש קשה.. לפני שנתיים שברתי ת'צום שעתיים לפני הסוף, שנה שעברה כמעט לקחו אותי למיוןבסוף הצום אבל השנה ישנתי מלאאא... וגם הבערנו את כל הלילה אני וחברים באיזה צומת שכל באר שבע בערך נפגשת בה, ואז הלכנו עשינו טורנירים של רמי קוביות, וקלפים וטאקי כל הלילה חחח

eladi88

New member
חחחחחח

אני הסתובבתי עד 11...12...משהו כזה... ישנתי קמתי בית כנסת עד הצהריים ישנתי בית כנסת יצא הצום.... בשלב של ה"בית כנסת עד הצהריים" היו לי כאבי ראש בע...והייתי רעב...בע... אבל אחרי זה כבר עבר... ועכשיו אני הולך לאכול שוב

mory89

New member
וואלה יש לציין שגם לי דווקא היה צום

קל.. והייתי עייפה אבל בגלל שממש רציתי, אז הלכתי לתפילה- אתמול בערב, היום בבוקר, וגם היום לנעילה..

למעלה