חתימה מחודשת (:
ל לינוווווי X3 New member 13/7/08 #9 אהה וגםם ... את צריכה לבוא אליי לפנננננננני ! חח ברוור ? את ווובבה לבריכה D :
T tsofa New member 13/7/08 #10 חחחח אם זה לבריכה אז פסדרר חח סתםם ../images/Emo6.gif את צריכה להזמין אותי ! חח אבל השבוע הזה שכחי ממנו - שתינו במחזור
חחחח אם זה לבריכה אז פסדרר חח סתםם ../images/Emo6.gif את צריכה להזמין אותי ! חח אבל השבוע הזה שכחי ממנו - שתינו במחזור
ל לינוווווי X3 New member 13/7/08 #11 צופפפפפפה ? חחח מה את רושמת את זה פפפפפה ? O : טוב אם כבבר , אני בדרך ל.. אבבל אתם מוזמנוות אליי תמממממממיד , בלי שום קששששר ( : חחח ..
צופפפפפפה ? חחח מה את רושמת את זה פפפפפה ? O : טוב אם כבבר , אני בדרך ל.. אבבל אתם מוזמנוות אליי תמממממממיד , בלי שום קששששר ( : חחח ..
ו וובלה עמר XD New member 13/7/08 #12 צופנתת ? כוולם צריכים לקרוא שדודה באה לבקר אותי ?! חחחחחחחחחח = D לינוייי ? שבוע הבא .. אצלך בבריכה!! חח..
צופנתת ? כוולם צריכים לקרוא שדודה באה לבקר אותי ?! חחחחחחחחחח = D לינוייי ? שבוע הבא .. אצלך בבריכה!! חח..
ל לינוווווי X3 New member 14/7/08 #14 וובבבה ? חחחחח , שבווע הבבא אצצצלי בבריכה יהיה לנו כבבר תנוק קטן בבית בעזרת ה' D :
ל לינוווווי X3 New member 14/7/08 #16 עווד ללא , אבבל .. כל רגגע היא יכוללה ללכת D : כאילו הבשוע זה התאריך שלה , או שבוע הבא
ל לינוווווי X3 New member 14/7/08 #20 בטטח שקבענננננו , אבל הפפעם , יש לי שלוש משקפוות חחחחחחחחחחחחחחחח , עכשיו לא רק וובה תגלה מי מרמה DDDD =
בטטח שקבענננננו , אבל הפפעם , יש לי שלוש משקפוות חחחחחחחחחחחחחחחח , עכשיו לא רק וובה תגלה מי מרמה DDDD =