חתימה על תוכנית

חתימה על תוכנית

אני בעל רשיון של חשמלאי מוסמך, קבלתי הצעה לחתום על תוכנית חשמל ולהגיש לחברת חשמל, אין לי מושג למי צריך להגיש ואיך חותמים אני גר בירושלים. ואת התוכנית של החשמל אני צריך לתכנן, מה כל הפרצדורה שצריך לעשות ולמי צריך לפנות?

מאגר

New member
חתימה על תוכניות שמישהו אחר עשה

אני בימקומך לא הייתי מסכן את רשיון החשמלאי שלי בחתימה על עבודה שמשהו אחר עשה ביחוד אם אינך יודע את הפרוצידורה ואינך יכול לבדוק מה הוא עשה שם כי בחתימה שלך יש התחייבות מסיומת כלפי חח"י שבעתיד עשויה לחזור אלך כבומרנג כואב ביותר.למרות שזה כסף קל אבל מה שבא בקלות הולך בקלות אבל סוחף איתו עוד דברים ראה הוזהרתה שלא יצתרכו להגיד לך אמרנו לך

רשר

Well-known member
מנהל
אז אתה חייב לחתום כמבצע וכמתכנן

כנס לסניף ח"ח באזור הממונה על אתר העבודה ותשאל את כל השאלות וגם מספרי טלפון כולל נייד של מי שתצטרך שם. אם יש כבר מספר צרכן הבא אותו עמך כדי לברר את מצב האתר מול החברה.

רז חשמל

New member
חתימה על תוכניות

ראשית בהודעה הראשונה ציינת שקיבלת הצעה לחתום על תוכניות. אני לא מכיר דרך שבה אפשר להיות אחרי על עבודה שלא אתה ביצעת ולדעת בוודאות שהעבודה תקנית ועל פי חוק החשמל מבלי להיות נוכח במהלך כל ביצוע העבודה! כל דרך אחרת היא פשרה ואני ממש לא מציע לך להיכנס לזה - זאת אחריות אדירה ! אם בכל זאת אתה בצעת את העבודה, גש לחברת חשמל עם תוכנית לוח ותוכנית מיקום נקודות חשמל ושם יפנו אותך למי שמטפל בהזמנת בדיקה.

למעלה