חתימה של בילי ג'ו

Princess Fairy

New member
חתימה של בילי ג'ו

היא ממש לא לאימוץ! אני לא מתכוונת לתת אותה לאף אחד... אם אתם רוצים חתימה תבקשו אני יכין לכם! והנה החתימה תלחצו להגדיל

Princess Fairy

New member
נו

תגובות אנשנושים... בגלל שזה שמור על PNG הפאטרן העליון נראה יותר גדול בהקטנה.. אם תגדילו תראו את הפאטרן בשיטוח וככה תוכלו לראות יותר יפה... ותגיבוווו

אני לא מבינה ../images/Emo150.gif

זה נראה כמו פורום השיר שלנו או מה? יאק עופו פאקצות, עופו!

Princess Fairy

New member
תגידי לי מה הבעיה המסכנה שלך?!

מסכנה שלי, לפני שתקראי לי פאקצה תשטפי את הפה עם סבון נקה 7 <_< XP מה קרה ראית חתימה יפה לא לאימוץ התחרפנת? גם כן אתם ועוד מנהל ראשי שמקלל... בעעעע איזה מן פורום זה בעעעעע ואם הסתכלת לי באודות זה בכלל המשתמש של חברה שלי אז להרגע זה שלא מאוד בא לי עכשיו לבזבז 10 דקות מהחיים שלי על להרשם לתפוז לא אומר נאדה, גורנישט עכשיו אם לא בא לך להגיב לחתימה ולחתימה בלבד, את יכולה להתנתק מהארץ ולחיות בעזה!

../images/Emo6.gifפחחחח....גאד....אני נקרעת ממך

כמה פיגור ושטויות בבן אדם אחד?????

XDDDDD

אני לא שוטפת את הפה עם סבון נקה 7.. אני שוטפת עם מיי פה *רגע בודקת* "פלאקס" של קולגייט, נקה 7 זה לידיים... (XD) וסליחה פשוט ראיתי חתימה יפה לא לאימוץ והתחרפנתי, אני מאוד מצטערת יוצא לי הרבה פעמים להתחרפן מתמונה קצת מעוצבת של בילי ג'ו זה פשוט מחרפן אני לא יכולה לשלוט בזה... ומי מסתכל לך באודות? באמת, לא משעמם לי עד כדי כך. ד"א אם כבר להתנתק, הייתי מעדיפה למקום אחר לא לעזה, תסדרי לי משהו? אוי אלוהים אני לא מאמינה שעניתי לך.

Princess Fairy

New member
כנראה שהפיגור בא עם השם

אני קורעת אותך בבאטל חתימות אז תרדי מהענן, מלאך המוות

באטל חתימות?

What the hell? (נו, לא מקללת ליד קטינות) אה, ואיזה פיגור בא עם איזה שם? איפה ענן? מלאך המוות? את בטוחה שאת לא על סמים? הו, והנה אני שוב עונה לך...

sapirush1

New member
../images/Emo6.gif יפה

ראיתי עכשיו את האודות או יותר נכון את העולמות שלה חח הם פשוט כאלו N!ש* N!שלN*ם! (עיצבתי בעצמי ריספקט)

נועלה 123

New member
ממ.. תקשיבי, את יכולה להחליף כינוי?

הוא מציק לי בעיניים. אה, כע, לפני שאת קוראת למישי פה פקצה, תחשבי פעמיים.

Princess Fairy

New member
זה המישל הזאתי

פאקצה זה פרחה קטנה צועקת הצילו <_< נו, המישל הזאתי ואתם אפילו לא יודעים מה זה באטל חתימות בעעעעע זה קרב אתם ממש אבל ממש מפגרים ומה זאת אומרת מה יש לי מכם חח חשבתי אתם נורמלים מסתבר שטעיתי וגברת מושלמת את מוזמת לטבוע בקערת המים של הכלבה שלי

למעלה