חתימותתתת מישהו מוכן להכין לי חתימה????
ס סירופ מייפל מקולקל New member 4/1/05 #4 אגב חתימות, אם תרצו, אפשר להכין חתימות חמודות כאלה לפורום ולשים אותן בחתימות.. משהו סטייל "גם אני מזילה ריר 1154 פעמים ביום כשאני רואה את בריידן מסאמרלנד"
אגב חתימות, אם תרצו, אפשר להכין חתימות חמודות כאלה לפורום ולשים אותן בחתימות.. משהו סטייל "גם אני מזילה ריר 1154 פעמים ביום כשאני רואה את בריידן מסאמרלנד"
ת תותי 14 New member 4/1/05 #5 ../images/Emo107.gifכן!!!*מתלהבת* אבל.. זה די אפליה כשמדברים רק על בריידן לא? ומה עם הבנים? לדעתי צריך משהו שמתאים לכולם.. גם לאלה שלא אוהבים את בריידן (אם יש) אבל אני לא טובה בזה אז שמישהו אחר יציע..
../images/Emo107.gifכן!!!*מתלהבת* אבל.. זה די אפליה כשמדברים רק על בריידן לא? ומה עם הבנים? לדעתי צריך משהו שמתאים לכולם.. גם לאלה שלא אוהבים את בריידן (אם יש) אבל אני לא טובה בזה אז שמישהו אחר יציע..
Y yaya1989 New member 4/1/05 #6 אם את רוצה חתימה של מישהו אחר תבקשי חתימה שלו!!! אני רוצה חתימה של בריידן הכוסון
ת תותי 14 New member 4/1/05 #8 ../images/Emo107.gifאה.. סבבה.. אז שכל אחד יציע הצעה ונעשה בסוף הצבעה מה הכי טוב! ככה לכולם יהיה את אותו משפט בחתימה.... (אלא אם כן אתם מעדיפים שכל אחד יכתוב מה שהוא רוצה )
../images/Emo107.gifאה.. סבבה.. אז שכל אחד יציע הצעה ונעשה בסוף הצבעה מה הכי טוב! ככה לכולם יהיה את אותו משפט בחתימה.... (אלא אם כן אתם מעדיפים שכל אחד יכתוב מה שהוא רוצה )