חתימת חוזה מכירת הבית ומעבר דירה

• פותח הנושא ela48
  • פורסם בתאריך

ela48

New member
חתימת חוזה מכירת הבית ומעבר דירה

היי עומר ושלום רב שמי אלה פריאל בת טוני (תמר) 19.3.1957 גרושה + 2 בנים. כחלק מהסכם הגירושין, הוסכם על מכירת הדירה וחלוקת כספי המכירה. הבית כבר נמצא בפעם השניה בהליך מכירה וכבר היה אמור להיחתם חוזה המכירה. משום מה הדבר מתעכב ונאמר לי ע"י עורך דיני כי החוזה ייחתם בימים הקרובים. עדיין אין כל סימן לחתימת החוזה ואני מאוד מודאגת מכמה סיבות: מצבי הכספי ממש קשה כרגע והסתמכתי על כספי המכירה. אינני יודעת מתי מועד הפינוי והאם באמת ייחתם חוזה בימים הקרובים. האם אצליח להסתדר מבחינה כספית_כלכלית עד למכירת הבית??? אני ממש במצב קשה - האם אפשר לעזור לי לראות.... ולדעת... בברכה ובתודה אלה

היי אלה...

אני מקווה שלא פספסתי אותך, אבל בגלל המשמעות והטקסיות שיש בקריאת רונים, אני מקפידה לא לעשות את זה "כלאחר יד" אלא לרכז את כל הבקשות לערב אחד שבו אני יושבת באווירה מתאימה ואחרי מדיטציה, וקוראת לכולם. אז, לשאלתך - את יודעת, לכל רון יש פואמה שנכתבה לו על ידי הויקינגים... הנה התרגום המעפן-אולם-פחות או יותר למטרה שלי, לשיר של הרון שיצא לך: הוא שיש לו הנאה אינו מכיר מחסור או צער ומעשיר את כל אשר מסביבו. זמנים טובים עומדים לפנייך!
הנה כמה עצות: תלבשי צהוב כמה שאת יכולה, אם את לא עומדת בתשומת לב שהצבע הזה נותן - תלבשי תחתונים צהובות, גרביים צהובות, שרשרת צהובה... תקני פרחים צהובים לבית, ותוכלי הרבה תירסץ בשבועיים שלושה הקרובים - צהוב הוא הצבע שלך! תהיי שמחה, ותאמיני. כי החיים שלך יסתדרו יופי יופי וזה לא ייקח עוד הרבה זמן. בסדר, מקסימה? הולך להיות לך אחלה טוב שבעולם! ובקרוב!

ela48

New member
לעומר היקרה

הצלחת להצחיק אותי ו... נכון..! אני מאושרת.. אני מאוהבת ושמתי לב שהאושר שבא ממני מתוכי גורם כאילו לכל הבעיות והדאגות להיעלם... את זה כבר הבנתי בזמן האחרון ו..הינה...! שרת לי את שיר האושר ובדיוק עכשיו סיימתי לשוחח עם אהובי בטלפון עם חיוך ושלווה ניגשתי למחשב ומצאתי את הודעתך.. (ובדיוק היום הודיע לי עורך דיני כי החוזה ייחתם בתחילת השבוע הבא) תודה מכל הלב ! תבורכי וגם את הצליחי והיי מאושרת. כן, למדתי שהאושר האמיתי בא מתוכנו ורק מתוכנו וכשהוא נקי מפחדים ודאגות ומלא בבטחון ואמונה טהורה, כי אז כבמטה קסם נעלמות כל הבעיות והדאגות והעולם נראה פשוט נפלא..! תודה וערב נעים ומבורך אלה פריאל

ela48

New member
עומר בכות הדרכתך וברכתך-יש חוזה |חי

היי עומר היקרה רק אתמול בערב בירכת אותי בשיר ובברכת מילים ואכן קניתי הבוקר שושנים צהובות, מכנסיים צהובות עם פרחים כתומים, אכלתי פלפל צהוב ואפילו את עלי החסה המסולסלת שבפנים העלים המרכזיים צהובים גם אותם "דחפתי" לפי בהנאה וב"כוונה" והינה הגיעה לה שעת הצהריים והינה... הודעה... ביום ראשון או שני לכל המאוחר ייחתם הסכם מכירת הבית ויועברו אלי כספי המכירה עומר אני חייבת לך תודה גדולה - אמשיך כמובן עם הצהוב תבורכי אלה פריאל

שיווו איזה עולמי זה...

לקבל כזה פידבוק! מרגש... אני מתרגשת לראות שהרונים ככה... כאלה רגישים, ומועילים... זה פשוט מרגש אותי.. הרונים הם כלי חזק מאוד, ממש ממש אחד החזקים שאני מכירה, כדי להחליט מה קורה עכשיו ומה יהיו התוצאות של הפעילות עכשיו... כל פעם אני נוכחת בעוצמה שלהם... אני גאה, גאה להיות כלי בשבילם, ועוד אחד הראשונים בארץ.. תודה על שאמרת לי, שהודעת לי שזה קרה! אני שמחה מאוד מאוד בשבילך, ומאחלת לך את כל האושר והשפע שהרונים אתמול בישרו לך!

למעלה