חתכים וגובלנים

מזאלונה

New member
חתכים וגובלנים../images/Emo4.gif

תגידו, למישהי עוד כואב האיזור של החתך? אני 10 (!) חודשים אחרי לידה שבה היה חתך וקרע פנימי
. הכאבים ביום - יום הפסיקו (במשך כמה חודשים אחרי הלידה עוד הרגשתי את איזור החתך, בעיקר בקור) אבל.... בזמן you know what
עדיין כואב לפעמים! זה הגיוני? מה, עד סוף חיי אני אצטרך לשלם על הלידה הזו? ומה יהיה בלידה הבאה?

אני במצב דומה

כמעט חמישה חודשים אחרי. אצלי יש כתוספת מין תחושה, שבאה והולכת, כאילו שכל האזור "פרוץ". זו לא הרגשה כל כך מופרכת לאור התפירה הלא-משהו... אגב, יש לי גם קרע פנימי שלא נתפר, והשאיר מין "מכתש". טוב, בטח לא עודדתי אותך, מה? משתדלת לא לחשוב מה יקרה בלידה הבאה...

בלינקה

New member
שישה וחצי חודשים

ואני במצב שלך. לויודעת מה להגיד. במצב הנוכחי לא נראה שיש סיכוי שניכנס להריון נוסף

1במיה

New member
בסוף הכל עובר../images/Emo24.gif

אחרי ההריון הראשון שלי הרגשתי את החתך כשנה וחצי
לא עשו לי חתך ותפרים בלידה השניה וגם לא הרגשתי זכר מהחתך שהיה (ונשכח תודה לאל)

hagit2000

New member
קראתי את כל השרשור הזה

וזה נשמע נורא מפחיד. אני שבועיים אחרי הלידה, עם חתך באורך הגלות (לידת ואקום). בנוסף גם התפתחה לי שם בצקת, אז ההחלמה לא היתה מהירה. עכשיו אני די בסדר, אם כי עדיין מרגישה מדי פעם את התפרים. כל מחשבה על סקס מפחידה אותי. ברור שאני לא חושבת על לעשות את זה עכשיו, אבל גם בעוד חודש זה נשמע לי מפחיד. אפילו הבדיקה אצל הרופא נשמעת לי מפחידה. ואחרי שקראתי את כל הסיפורים מפורום הנקה, אני חייבת לציין שאני עוד יותר מפחדת (אע"פ שטוב לדעת שאני לא לבד...).

lulyK

New member
תחכי עד שתרצי.

אין טעם להתחיל כבר לפחד מהפחד..... פה אף אחת לא מחכה לך עם סטופר, תהיי בטוחה.

hagit2000

New member
אם היה אפשר

היינו מוכנים כבר עכשיו. אנחנו בהתנזרות כבר חודשים, בגלל השמירת הריון שהיתה לי.

עידוד

בלידה הראשונה שלי (מלקחיים שהסתבכה קשות) חתכו אותי לכל הכיוונים ובאמת המון זמן סבלתי. בלידה השנייה היתה לי רופאה מעולה ומיילדת מופלאה והסברתי להן מה קרה והן פשוט עשו "שיפוץ" יסודי של העניין. ממילא הכל רדום שם ונזקקתי לחתך אז על הדרך כבר ארגנו את הכל. (פה יש גם אפשרות להביא פלסטיקאי למקרים קשים או קיסרי). זה פשוט מדהים כמה שזה עשה לי להרגיש טוב! שלא לדבר על השבחים הנלהבים של בעלי...

dorlim

New member
לצערי אני באותה סירה ../images/Emo4.gif

שישה וחצי חודשים אחרי וכואב (נכון שהכאב פוחת בהדרגה אבל....) אווווווווווווווווווווווף

טיפוטף

New member
אתן יודעות מה? אני שמחה ש

ילדתי בקיסריים... זה נראה לי משחק ילדים לעומת מה שאתן עוברות, כ"כ הרבה זמן אחרי הלידה! מה שכן, כאבים בזמן החדירה בשבועות הראשונים לאחר החזרה לפעילות - ואני מהשמרניות שלא עשו כלום עד שחלף הדימום, דהייינו כחודש - אז כאבים גם לי היו. כאילו שהמקום הרבה יותר מכווץ. והכאבים חלפו אחרי כשבועיים שלושה של פעילות.

Arfilit

New member
אני בדיוק כמוך, אלא ש -

שאצלי זה תמיד כואב, ולא רק לפעמים. אם תמצאי פתרון - אשמח לשמוע...

מזאלונה

New member
יקירתי, הפתרון הכי טוב...

שמצאתי בינתיים, (פרט כמובן להשבתה מוחלטת....) הוא חימום טוב
.....

למעלה