חתמתי על העצומה

חתמתי על העצומה

מה קורה עם הסדרה אין סיכוי שיחזירו אותה? צריכים אולי לנסות לפנות לערוצים נוספים שיקנו את הסדרה...חייבים לשדר אותה!!! נקווה לטוב.....

Y i f a a t

New member
חח בדיוק רשמתי שצריך עצומה ולא

ולא ראיתי את ההודעה שלך. באמת צריך לעשות משהו עם זה. הם השפיקו גם את השידורים החוזרים בשבת כשיש עוד איזה 20 פרקים עד לפרקים שהיו בבוקר. ממש חוצפנים

darklighter

New member
../images/Emo45.gifאיך אני אירדם היום בלילה בלי זה

כן יש לנו כבר עצומה שיש לה מספר בין 4 ספרות של קולות...(דורין אפשר את הקישור שוב?) אני לא יודעת אם יש משהו שיוכל לעזור... ניסינו גם מיילים להוט ולערוצים אחרים והצקנו להם בצ'אט ובפורום שלהם וקיבלנו את אותה תשובה רובוטית

Y i f a a t

New member
איזה מעצבנים. הם סתם קמצנים...

העיקר הם נותנים ערוצים עם שטויות אבל משהו שכנראה קצת עולה להם יותר הם לא קונים. פשוט נמאס מהם. מה הם כתבו בתשובה הרובוטית? דרך אגב ניסיתם אולי ב"יס"? כי ערוץ 3 הוא משותף גם עם "יס"

darklighter

New member
אבל הוא בבעלות של הוט בעיקרון../images/Emo190.gif

הם כתבו שהם לא מתכוונים להחזיר את הסדרה "תשוקות" והם מנסים לגבש לוח שידורים שיתאים לדרישות הצופים (במילים אחרות "קרוב רחוק" יותר זול) עכשיו גם ביטלו את הסדרה בארה"ב והיא אמורה להיגמר ביוני
אלא אם כן רשת אחרת תקנה אותה...

Y i f a a t

New member
איזה נבלות וקמצנים. צריך לעשות

עצומה ולכתוב להם שאם הם לא יחזירו את הסדרה אנשים יתנתקו מהם. הם מורידים את איכות השידורים שלהם אבל את המחירים הם לא מורידים

darklighter

New member
דורין עשתה../images/Emo190.gif

הייתה לי במועדפים אבל פירמטו לי את המחשב ונמאס לי... לפני הפירמוט חתמתי שם כמה פעמים... דורין את מוזמנת לשים קישור אם יש לך...

darklighter

New member
תודה!../images/Emo190.gif

הגעתי למסקנה שאחת הסיבות שאני רוצה שהסדרה תחזור זה כי הפסדנו מלא פרקים ממש טובים והפרקים בארה"ב שיש עכשיו ממש גרועים (ולא במובן החיובי).

למעלה