ח א ל א ס לפרסם פה

Gilad200

New member
צודק!

הכי מעצבן זה הפרסומים במסווה של הודעה רגילה. אני באופן אישי מברר מי החברות שמשתמשות בפרסומים האלה ונמנע מלעשות איתם עסקים - אם הם מנסים לשקר לי כדי לפרסם את עצמם זה מעיד על חוסר אמינות.

Slider24

New member
אני

חייב לנהל את הפורום הזה... הוא מוזנח והוא נהיה לאחרונה סוג של לוח מודעות מגעיל של כרישי מכירות. לא שיש רע במכירות... אבל קודם כל זה פורום בשביל לעזור לאנשים...וזה מה שמעצבן פה... שהם (המפרסמים) רק רוצים לקחת ולקחת ולדוג פה עוד ועוד אנשים וחיילים משוחררים מסכנים שלא מבינים הרבה מהאזרחות וכבר להעלות אותם לאיזה מטוס מחורבן עם הרבה תקוות ומעט ניסיון וידע בחיים. פאקינג נ מ א ס . איך מנהלים את הפורום גלעד? מה זה הנהלת "זמני"

Cocoa

New member
אף אחד לא מנסה לנצל..

יש חיילים משוחררים שרוצים לצאת ולעבוד אף אחד לא מכריח אותם! אני לא יודעת על איזה מפרסמים אתם מדברים, אבל בהודעה שאני רשמתי קודם וטרחת בטוב ליבך להגיב בצורה כה יפה, אני בסך הכל הצעתי, לא כפיתי על אף אחד. אם הם מעוניינים הם יפנו, לא מעוניינים, שלא יפנו. זה לא כזה סיפור גדול. הם לא ילדים בני 5 מסכנים, נראלי שהם גדולים דיים כדי להבדיל ולהחליט מה טוב להם ומה לא.

Slider24

New member
נכון

יש משהו בזה. אף אחד לא מכריח אותם. אבל יש משהו שאתם לא מבינים (המפרסמים) . מדובר על אנשים שלא עשו עדיין כלום. לא זזו עם הרגל וחצי שלהם לאף מקום ומה שהם יודעים זה תיכון וצבא וקפוט. אני אישית מכיר המון אנשים שטסו ולא היו מרוצים בלשון המעטה. אני גם מכיר הרבה אנשים שנשארו בארץ ועבדו ועבדו וגם לא היו הכי בהייי... אז האג'נדה שלי היא מה זה פשוטה. זה הולך ככה : "לא צריך לשחוט כבש תמים. " אני מסכים איתך עם זה שאפשר להציע... אבל את שלב "ההצעות" עברנו ממזמן. ודפדפוף קל בפורום הזה לדף 2 ו3 אחורה יוכלו להעיד על זה.... אנשים מטורפים שמעניין אותם רק עמלות של חבר מביא חבר ואפילייאייטינג מרקטינג מפרסמים פה הודעות על ימין ועל שמאל.

Cocoa

New member
בסדר

אני לא יודעת מה קורה, האמת לא כ"כ מעניין אותי.. אתמול היתה הפעם הראשונה שנכנסתי לפה, אז אין לי שמץ של מושג מה קורה פה. אני בכלל לא מפרסמת ולא כלום, סתם עוזרת לחבר. נכנסתי במקרה וראיתי שכמה הודעות למטה מישהו רשם על עבודה בחו"ל אז חשבתי שזה רעיון טוב ושזה באמת המקום לדברים האלה ואפשר לנסות. אני חושבת שחיילים משוחררים לא אוהבים לעבוד- נקודה. ופתאום היציאה לחיים האמיתיים וכל הרדיפה אחרי הכסף, נראלי שהם פשוט לא היו מוכנים לבום הזה ולתודעה שזה מאד קשה בחוץ, ולכן ברור שהם לא יהיו מרוצים. חוצמזה, בשביל מה הקימו את הפורום הזה אם לא בכדי לגשת לחיילים משוחררים ולהראות ולהציע להם את כל מה שהם יכולים לעשות בחוץ?

Slider24

New member
וואלה?

"אני לא יודעת מה קורה, האמת לא כ"כ מעניין אותי.." בטעות פלטת את האמת. זה גם קורה. מסכים עם הקטע שאפשר לנסות ושזה בסדר אם יש מקום להציע את זה אז פה. אבל לאחרונה נוצר מצב שהכל פה פרסומות, אבל רגע בעצם אותך זה לא מעניין אז למה אני מתאמץ. לגבי סיום התגובה שלך... "להציע להם את נמה שהם יכולים לעשות בחוץ" - זה מאוד נחמד לסיפור סינדרלה. האמת היא שמי שמביא אותם לעבודות מסוג ז' זה, ירוויח עמלה דיי טובה שתסגור לו את החודש, בזמן שההוא המשוחרר מהצבא, מתאמץ כדי לעשות 2000 יורו, מה זה ממתאמץ, מקיא דם... וההוא שהפנה אותו וגם הבוס של המושחרר, מקבלים כרגיל את הסכומים המטורפים. בזה סיימתי את הדיון על הנושא הזה. למי שקורא את זה...מהחברה המשוחררים... לכו על זה, באמת. אבל רק אם אתם מוכרים בדם. רק אם יש בכם את האהבה הזאת למכירות\עגלות\ כל לוקש אחר שאומרים לכם שזה לא מכירות, אז זה כן או שזה ממש ממש קרוב לזה. יש גם דור טו דור, שזה בכלל "פיצוץ". דעו לאן אתם נכנסים. אין שטרות של כסף שממתינים לכם. רק אם יש בכם אהבה למכירות, ידע בתמרון ומניפולציה, כריזמטיות, נחישות וכו. ונחשו מה? אתם לא צריכים לטוס כדי להרוויח ככה. מוכר בטרקלין חשמל ושאר החנויות בסגנון מרוויח בסיס +בונוסוים. עם בונוסים בינוניםם הם מרוויח 8000 נקי... - אותו סכום שתרוויחו הרחק מהחיים פה. אז תעשו חושבים. יש גם את הקטע שזה נחמד כי חו"ל ורואים מקומות חדשים. יש הרבה מקום לקונפליקטים עם הסיפור הזה. עכשיו לכל המפרסמים. ממש נמאס לי מההודעות המסוות האלה. באמת נשבר, אבל נחשו מה? לא רק לי. ואגב שיווק מהסוג הזה, הכי פחות אפקטיבי על ה"צרכן". המלצה שלי? דפדפו הלאה. שבוע טוב ושנה טובה :)

Cocoa

New member
זה נשמע

כאילו נכווית ועכשיו אתה מאד ממורמר. תראה, ברור שזו לא עבודה קלה, בשביל להרוויח כסף והרבה- צריכים להשקיע, אין מה לעשות- זה ככה בכל דבר. ואני לא חושבת שהבוסים מרוויחים על הגב שלהם, כי הם נותנים להם בית וטלפונים וכל מה שהם זקוקים לו למחייה. ולא פלטתי כלום, כי לא ניסיתי להסתיר, באמת לא אכפת לי מה אנשים פה פירסמו לפני.. מאד מצטערת להגיד. אני מדברת רק בשמי, ואיך שאני רואה את זה, לא יכולה לדבר בשבילם.

Slider24

New member
חחחח

תקשיבי. הדבר האחרון שחסר לי זה כסף. ולא. לא נכוויותי, לא מעבודות בחו"ל ולא מעבודות בארץ. אני פשוט יודע מה קורה, כי אני בחור מקושר. המטרה שלי היא לעזור לאחרים ולגרום להם לעשות את הדבר הנכון. ואני? ממורמר ? - חחחחחחחחחחחח :) זה טוב זה טוב... נחמד.. לא חושבת שהבוסים מרוויחים על הגב שלהם? או וואהה את בטח מאוד תמימה, להביא לך ספר של רוברט קיוסאקי? את צריכה את זה. הם משתמשים בחיילים הקטנים כדי למנף את העסק הגדול שלהם. העובד הקטן מקבל פרוטות מהמחזור הכללי של העסק. נדיר מאוד מאוד שהוא מקבל נתח משמועותי מהעוגה. לגבי מה שאמרת, בית וטלפון... ברור שייתנו, אחרת למה שהם יישארו שם? זה המינימום. וגם זה מסתכם בגרושים למעביד. אל תדברי אם את לא יודעת.

Cocoa

New member
זה לא

שאני לא יודעת, אני פשוט חושבת שאלו דברים שקורים בכל עבודה שהיא. בכל מקום עבודה שתבחר העובדים הקטנים כמו שאתה קורה להם, מרוויחים מעט מאד מהרווחים של המוצרים. זה לא משהו חדש. אני לא אומרת שאתה בחייך ממורמר, התכוונתי שזה נראה שאתה בעצמך עבדת בחו"ל והיה לך חרא ועכשיו אתה ממורמר על כל עניין העבודות שמציעים. לא משנה, אני לא מכירה אותך ולא אכפת לי מה אתה עושה ועם מי וכמה כסף יש לך, שיהיה לך בכיף עם הכל- אני מפרגנת! רק אל תבוא אליי בטענות בנוגע למשהו שרשמתי באופן תמים. לא כפיתי שומדבר על אף אחד, אני זה לא המפרסמים הגדולים שמפרסמים פה כל שניה. רק הצעתי. עוד לא הרגתי אף אחד. תודה :)

Gilad200

New member
אנחנו לא טוענים שפרסומות זה דבר רע

פרסומות זה דבר חשוב ולגיטימי, והרבה אנשים נעזרים בהם כדי למצוא מוצרים/עבודה/שירותים שהם זקוקים להם, חלק אפילו משלמים בשביל לקבל את המידע הזה (לדוגמא אתר AllJobs שמפרסם משרות). הבעיה מתחילה כאשר הפרסום נעשה בצורה לא ראוייה, כגון : - התחזות לאדם שהשתמש בשירות וממליץ עליו באופן אובייקטיבי. - שימוש בפלטפורמות שלא נועדו לפרסום (אימייל/פורומים/פייסבוק וכו'). - שקרים ומניפולציות פסיכולוגיות. כל יום אני מקבל מלא הודעות פרסומת למייל ודואר בבית הפרטי שלי, אנשים שמתחזים בפייסבוק, קבוצות שאמורות להיות בנושא מסויים אבל כל המטרה שלהם זה לדחוף פרסומים, אתרים שמבטיחים לך "כסף קל" אם תמלא סקרים (או שאר שקרים) וכל מטרתם זה לגנוב ממך את דמי הרישום, וכל שאר השיטות לפרסם לי משהו נגד רצוני. זאת הטרדה לשמה, מי שרוצה לפרסם שיעשה את זה בדרכים מקובלות, ומי שעושה את זה בדרכים לא כשרות שידע שעל כל אדם שמושפע לטובה מהפרסומת יש עשרה שמקבלים תחושה של אי אמינות בקשר למוצר/שירות וברמה הכללית הפרסומת דווקא משיגה את המטרה ההפוכה שלה.

Cocoa

New member
אין לי שום קשר לדברים האלה שאמרת..

גם לא רשמתי שומדבר שקרי בהודעה שרשמתי, אם תסתכל למטה. רק אמרתי שאם הם רוצים לעבוד בחו"ל שיפנו אליי באופן פרטי ואני אקשר אותם למי שצריך. זה הכל!

Gilad200

New member
יש קשר

פרסמת עבודה בחו"ל כשאת קשורה איכשהו למפרסם, וצניחה חופשית שיש לך רווח אישי מזה שאנשים יכנסו וילחצו לייק, ולכן ההודעות שלך לא יכולת להיחשב כאובייקטיביות. בגלל חוסר האובייקטיביות ההודעות שלך לא יכולות להיחשב כהמלצה אישית ושיתוף בחוויות, לכן הן פרסומות לכל דבר ונקשרות לדברים שלי תחת שימוש בפלטפומות למטרות פרסום.

Cocoa

New member
זה לא קשור!

הצניחה החופשית בכלל לא קשורה בכלל לאנשים כאן וזה לא שאני מציעה להם משהו רע... סך הכל אוספת קולות כדי לנצח, אני בטוחה שאתה היית עושה את זה גם. והקשר שלי לזה שמפרסם זה בסך הכל חבר.. זה לא שאני עובדת אצלו, סך הכל עוזרת לו. זה הכל, אני לא מתחזה לשומדבר שאני לא, אתה יכול לעשות עליי חיפוש בשבק גם אם תרצה, אין לי מה להסתיר.. חחח כל העניין הזה קצת יצא מפרופורציה וזה די מגוחך אם יורשה לי לציין.

Gilad200

New member
הקשר

חחח לא הייתי מצליח לנסח את זה טוב בעצמי, במחיר של צניחה אחת החברה הזאת מצליחה להעסיק עשרות סוכני פרסום שעובדים בשבילם במרץ, אני לא יודע אם שמת לב אבל את כרגע עובדת כיחצ"נית של החברה הזאת ורוב הסיכויים שאת עושה את זה בחינם :) לפחות את לא משקרת ומרמה כמו רוב האנשים ובסך הכל החברה עושה ממך קצת כסף, אני לא חושב שאת בן אדם רע. בכל מקרה, הפורום הזה נועד לחיילים משוחררים כדי לדבר על החיים שאחרי הצבא ולהתייעץ אחד עם השני בנושאים שקשורים ,הפרסומים האלה הורסים אותו והופכים אותו ללוח מודעות חינם ואז אנשים לא רוצים להשתמש בו.

Black Stain

New member
זה פורום חשוב

וחבל שהוא נראה ככה.. באמת מישהו צריך להרים את הכפפה

Slider24

New member
ואני מוכן

להיות המתנדב שיעשה את זה. בכנות... השאלה היא עם מי אני מדבר ? ?

Gilad200

New member
אני בעד

אני יודע שיש מישהו שמנהל את הפורום כי הוא הספיק למחקו את התגובה שלי מאתמול למישהי שרצתה עבודה יותר ריווחית בחו"ל מאשר מכירת ציורים של 3 יורו ב120 יורו לאירופאים תמימים (הצעתי לה לעבוד בסטרפטיז) ככה שזאת לא הבעיה. משום מה הוא בוחר לא למחוק את ההודעות פרסום למרות שזאת לא המטרה של הפורום הזה...

למעלה