ח- בוגרת!!!!!!!!

חט´ניקים עומואים......./images/Emo67.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תמצאי לי יותר משלושה אנשים (לא מכיתות ח´) שחושבים שחט´ניקים צריכים להכנס לבוגרת.... ואז נתחיל לדבר, טוב?! אולי פשוט נכניס את כל השכבות מ- ד´ ועד יב´ לשכבה הבוגרת..... מה בדיוק שכבה ח´ יכולה לתרום בבוגרת!? לשכבה ט´ יש בקושי מה לעשות..... חכו בסבלנות....

לשרון-מעיין וענת

קודם כל אתם לא קבוצה חזקה מספיק כדי להיכנס לבוגרת. אתם בכלל לא דואגות להגדיל את הקבוצה שלכם ולא אכפת לכם שמגיעים לפעולה 3 חניכות. אין לכם אפילו שם עדיין!! אם אתם רוצות להיכנס לצוות פ"ות (פעילות ותרבות) אז תעשו כבר משהו ותוכיחו שאתם באמת בוגרת. תיכננתן הרבה דברים ולא עשיתן כלום. וזה ש2 קומונקים מפגרים שבאו לשנה החליטו לשנות לנו את כל הסדר בקן זה לא אומר שנסכים לזה ביי ביי

ח-בוגרת!!!

זה לא מעניין מה אנחנו נעשה אנחנו בוגרת ולא משנה מה לא סתם! את תראי שגם אם לא נהיה השנה בבוגרת שנה הבאה אנחנו משתלטות!!!!!!

אמן1!!!

זה יהיה ממש נחמד אם תגדילו את הקבוצה שלכם1!!! אנחנו צריכים עזרה בקן...ואתם צריכים לעבור תהליך כדי להיכנס לבוגרת. להיות בבוגרת זה יותר מלהיכנס לחדר מדצים ולעשות שלטים לחג מעלות. אני ממש מקווה ואפילו מתפללת שתגדילו את הקבוצה ותצאו 20 לקורס מדצים כי שאתם יוצאים לקורס מדצים אנחנו עוזבים את הקן. ואחרי המהפכה שאקונומיקה ואלעד עשו בקן אף אחד לא ירצה שזה יהרס. אז יאללה חטניקיות תהפכו את הקבוצה שלכם לאימפריה ובהצלחה...

למעיין

את לא מבינה שגם ככה אנחנו נהיה בבוגרת אז יותר כדאי שנלמד איך לעשות ומה השנה כדי שבשנה הבאה נהיה בוגרת יותר טובה ונצליח להסתדר לבד בלעדיכם

dandush123

New member
תגובה על החטניקים../images/Emo91.gif

אני חטניקית מאונו ונראה לי שאנחנו עוד לא צריכים להיות בבוגרת. נכון שאנחנו מרגישים די גדולים על ילדים בני עשר אבל השנה הזאת, האחרונה שלנו בצעירה מאוד חשובה מכוון שבשנה זו אנו עומדים לעבור הכנה לבוגרת. חוץ מזה לא נראה לי שלילדים תינוקיים כמו שיש בשכבה שלי יש מקום בבוגרת ששם אמורים להיות אנשים רציניים. למרות זאת, נראה לי שבשנה הזאת הבוגרת צריכה לשתף אותנו בחלק מפעילותיה כחלק מההכנה.

אז חבל!!!

אני מכרמ"צ ואין לנו שכבות ט´ וי´ אז לפי דעתי זה ברור שצריך עוד קבוצה בבוגרת שתהיה עזר לשכבת י"א חוץ מזה הקבוצה שלנו ממש לא תינוקית ואנחנו צריכים להיות בבוגרת!!!!!!!!

לא נראה לי

א. לא נעורר כאן ויכוח שיכול להיפטר בקן ב. אל תכנסו יותר חדר בוגרת בלי רשות ג. קודם תראו שיש לכם קבוצה (ולא 4 בנות) ואח"כ נחשוב עליכם ד. אל תכנסו לפורום הזה יותר הוא לא בשבילכם, הוא בשביל אנשים מתוחכמים ולא טיפשות כמוכן.... באהבה האחות והמדריכה שלכן לשעבר ענת תחקו את זה ברוח טובה שאנחנו הם אלו ששולטים בקן

תלכי! ענת

זה שאתם לא רוצים שנכנס לבוגרת בגלל שאתם מפחדים שנשתלט זה לא אומר שלא נכנס דבר שני לא אכפת לנו מה את חושבת על זה אנחנו נכנס לפורום הזה גם אם לא תרצי

מה הקשר??../images/Emo38.gif

מה הקשר מי ינהל אותה אם לא החטניקים???? אם יש לכם מספיק אנשים בקן אז מה הלחץ ??? עוד שנה תהיה בבוגרת לאן את ממהרת??!! אנחנו היינו בכיתה ח בבוגרת אבל זה היה כי חוץ מאיתנו היו עוד איזה 2 אנשים בערך ואנחנו היינו הקבוצה הכי גדולה!!!
(כתוב טל קן עתלית אבל זה גלעד..)י

יש לי משהו להגיד

קודם כל גלעד יא הומו!!!!!!! חי חי חי !!! ועכשיו ברצינות- לחטניקיות פה, תחכו שתגיעו לכיתה ט´, ח´ זה כיתה חשובה וכיפית- תנצלו אותה!!! תחכו עוד שנה... (חוצמזה שעכשיו אתם יכולים לארגן לבד ערבי תרבות, ולהיות פעילות בדברים אחרים בקן! סימו זין על שאר הבוגרת ותתפסו את עצמכן בידיים. דברו על זה עם הקומונרים) לאלו מי"א- אני לא יודעת מה קורה אצלם בקן, אבל זה נראה כמו ממש מלחמה. מי שכתבה שהחטניקיות לא צריכות להכנס לפורום כי הן טיפשות או משהו כזה אז היא בעצמה מטומטמת... סליחה, אבל זה נכון! איפה הרוח השוויונית הא? עלו והגשימו כולכם! וערב טופ לכם!

פוגו

New member
תרגיעי

בואנה, כרמצניקית קטנה, תרגיעי בבקשה! ורק שתדעי שמההודעות שלך עולה שאת ילדה קטנה ומתלהבת שלא יודעת כל כך מה היא אומרת- תתבגרי קצת ואז נדבר על הבוגרת...(בלי להעליב)

למעלה