ח-ג ש-מ-ח

ח-ג ש-מ-ח ../images/Emo155.gif

חג שמח לכל איש ולכל אורח חג של מצות, חג של אור חג של גלות וחירות. שיהיה לכולנו חג מאושר, מחוייך, מואר, חג של המון אוכל,יין וצערנו מצות..חחחחחח אני רק מקווה לשמש מחר,כדי שאוכל לשבת בגינה של סבא ולקרא.. \: =אני שומרת חג,אז אתגעגע אליכם= * ולא חזרתי בתשובה, פשוט מכבדת את סבא והדודים* לג'ונם שלי, חג מדהים!! אם את יוצאת היום,שימרי על עצמך, בשבילי! אני לאהוב אותך,ולהתגעגע בכל שניה שאת לא און-ליין...חחחחחחחח כפרה עלינו ! :) פינק את יהודיה,את עושה ליל הסדר איתנו?... נחכה לך... אני שמה כוס לאליהו הנביא ולפינק, נראה מי ישתה יותר...פחחחח לפינק צריך לשים בקבוק... טוב נו מה אני מזיינת, נו רק התעוררתי, תנו להסחף, אוף,יש לי ים לעשות לפני שנוסעים למושב,אז יאללה ביי ! :) נסיכה, חג של חיוכים !!!!!!!!!!!!!

כפרה עליייך אין את הורסתתתתתתתת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "חג של גלות וחרות" חח מאיפה הוצאת את זה?... אני מנסה לדמיין אותך קוראת בגינה של סבא וסבתא" חחחח מתי את חוזרת?..... כמה זמן לא נשמע ממך?...... אני כבר מתגעגעת!! חג שמחחחח "צחית" שלייייי אני לאהוב אותך ולהתגעגע יותרררר מוואהההה מתה עלייך את לחזור מהר!!ג'ונם שלייייייי

חחחחחח רעה!!!!

מאיפה הוצאתי? מהמוח, כשעומדים מול כיתה שלמה ואת צריכה לדבר איתם על חג הפסח,את לומדת לחשוב מהר וגבוה :) חחחחחח ואני קוראת המון.. :) בעיקר בגינות, יואו התגעגעתי לימי צחי... בקטע הזה!! חחחחחחח אני חוזרת מחר בערב בע"ה :) אני אמות מגעגועים !!!!

אגבבבב,שכחתי לספר לכם

איזה אחד כותב לי השבוע באיי סי :" מה המצה"? ואז עושה לי, הבנת? כאילו פסח.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר צחקתי יומיים מהשטות הזאת שלו..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה המצה אישתי?...

yanivtr

New member
חג שמח!! ואני לא נוגע במצות יותר

בחיים שלי לא יודע למה אבל יש משהו בליל הסדר שצריך לאכול מצה שלמה(ועגולה ושרופה במקרה שלי) במשך ארבע דקות ולגמור אותה ....משהו שניתקלתי בו פעם ראשונה(הפעם עשיתי את הליל סדר אצל הצד של המשפחה הדוסית) אוקצור המצה הייתה כ"כ מגעילה והיא הייתה גדולההההההההההההההההההה וממש כמעט הקאתי אותה, אבל לא היה נעים לי לא לגמור יווווווווווווווווווווווו עד עכשיו המצה הזאת יושבת לי בגרון בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ואכלתי אותה כ"כ מהר!!!! נראה לי עשיתי איזשהו שיא גינס באכילת מצה.... מעכשיו אני לא נוגע במצוצות יותא בחיים שליייייייייי איפה הפיתה אהבותי????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "כזית מצה".. אלק כזית,זה כביניין המצווה הזאת..חחחח

למעלה