ח.ד.ש.ה בפורום!!!

lizard83

New member
ח.ד.ש.ה בפורום!!!

אהלן לפורום רונה קינן, אני קוראת את הפורום כבר כמה זמן עד שהחלטתי סוף סוף להירשם בעיקבות הודעה של abarak88 שצריך להעיר את הפורום ואני בהחלט מסכימה. לצערי עד היום ראיתי רק שתי הופעות של רונה ומאז הבטחתי לעצמי ללכת לכל הופעה שלה אבל משום מה מאז היא הופיעה רק פעם אחת בירושלים. יש למישהו מושג למה אין לה הופעה בתאטרון תמונע החודש או מתי היא מופיעה???

שישיץ

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo168.gif

ממ לא ידוע על הופעות קרובות שלה.. אבל תישארי פה וכשיהיה תתעדכני!

tipeshet

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

ו..אמ.. אין לי שמן של מוסך

abarak88

New member
../images/Emo168.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

איזה כיף!!! ממש כיף לי עכשיו
באמת חבל שרונה לא מופיעה הרבה...אני ממש בעד שנשלח מייל לאמרגן שלה או ניצור קשר עם מישהו..סליחה יש ביקוש! אז ברוכה הבאה..ויהיה פה כיף

bזוהר

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!!

מקווה שתהני כאן.. יש שמועות שרונה עובדת על EP(מיני דיסק, שכבר היה אמור לצאת מזמן) ולכן אין לה הופעות.. בנוסף, היא מנגנת כרגע עם גידי גוב, ומופיעה איתו, וכנראה שזה גורם לפחות הופעות. אממ זהו..יומטוב

lizard83

New member
מסכימה בהחלט../images/Emo13.gif

חייבים לעשות משהו, רונה אולי לא מבינה כמה שאנשים מחכים לראות אותה שוב מהרגע שכל הופעה שלה מסתיימת. אני בטוחה שיש עוד המון שמרגישים כמוני

bזוהר

New member
לדעתי,

היא יודעת שיש אנשים שמחכים לראות אותה, אבל אני בטוחה שיש לה את הסיבות שלה לעיכובים האלו.

0mroosh

New member
חרוזים!

כיף חיים. רונהההההההההההההההה! היא חושבת לרדת לעם [לא במובן המיני, חס וחציל!]? כלומר, לב"ש~? אופ אופ אופ! ---

lizard83

New member
לא קצת רחוק ב"ש..

היא בקושי מופיעה בת"א, ואני עוד חשבתי לעצמי שאמורה להיות לה הופעה חודשית בתמונע??

למעלה