ח"ול..

temptation411

New member
האמת לא יצא לי..

אבל שמעתי על בר בניו יורק שבעד סכום סימלי הם נותנים לך לעבוד שם לערב אחד "רק בשביל החוויה" כמו שאומרים אני אומר..עדיף להביא מתלמדים אם חסר לך ברמן לערב :)

maxfain

New member
רגע

אתה צריך לשלם להם סכום סמלי בשביל לעבוד אצלהם ערב אחד?!

temptation411

New member
בדיוק..

זה הכל הקטע של החוויה של לעבוד בבר בניו יורק.. ככה זה בארצות הברית..גם את אמא שלהם הם ימכרו לך בשביל כמה ירוקים :)

יש לי שאלה לגבי חו"ל

הבנתי שבחו"ל מכינים את כל הקוקטיילים אחרת...גם כל צורת העבודה וההגשה די שונה... לדעתכם מישהו שעבד תקופה בארץ ומעוניין לעבוד בחו"ל...יצליח למצוא עבודה? מה שאני מתכוון זה שאם עכשיו אני עובד כברמן, ואני אחליט בטיול או בתואר השני לעבוד בחו"ל כברמן...אני אמצא עבודה ואוכל להשתלב? אני יודע שאני לוקח את הדיון לכיוון אחר...אבל זה משהו שממש מעניין אותי

vassily

New member
אמממ

תראה זה לא שמכינים את הקוקטליים ממש אחרת זה פשוט שהם משתמשים ביחידות מידה שונות אני לא זוכר ממש אבל ניראה לי שאצלהם מנה זה ניקרא Oz ומנה אחת זה 60CC (או ש40 אני לא ממש בטוח בטח מישהו יתקן אותי אחוריזה) ולגבי צורת ההכנה וההגשה זה משתנה ממקום למקום כמו שזה משתנה גם בארץ בהרבה בארים לא משתנה בצורה רצינית אז זה גם לא משהו שברמן מנוסה יהיה קשה לו להתמודד איתו... גם בטח יעשו לך התלמדות אם יצא לך לעבוד בחו"ל ביום אחד אתה לומד את ההבדל בין העבודה פה לשם זה ממש שטויות...

temptation411

New member
אממ..

לא ניראה לי שיהיה לך בעיה להשתלב..סה"כ ההבדלים הם לא כלכך משמעותיים.. תיראה דברים שיראו לך מוזר כמו גק עם קולה בכוס שדי דומה ללו בול עם קרח גרוס ולמשקאות יש שמות שונים..למשל מרטיני שם זה רק וודקה או גין מנוער בכוס מרטיני בלי וורמוט ולבקרדי קולה קוראים באקו ולא קובה ליברה אבל זה דברים שלומדים בהתלמדות לא משהו קריטי אם יש לך את הבסיס ואת התודעת שירות לא יהיה לך בעיה להשתלב בכל מקום בעולם

maxfain

New member
שואל :)

היית בלונדון ופשוט חיפשת עבודה? איך מצאת את המקום? איך העבודה שם? מה שונה מה דומה..

GHSI

New member
או קיי

אז קיבלתי את העבודה דרך חברה טובה שלי. העבודה שם מלהיבה...ברמנים הם מרכז העניינים כמו שדי ג'יי במועדונים פה. הכל שונה חחח בארים שם מעוצבים ע"י מיטב האדריכלים בעולם. אוירה אחרת. המוןןןן טיפים.

maxfain

New member
עוד שאלה

איך תפריט האלכוהול? מה המשקה הכי נפוץ שלהם (קוקטיילים)?

למעלה