ח..ז...ר...ת...י...!!!! היה לי מקסים

ח..ז...ר...ת...י...!!!! היה לי מקסים

ביותר. כצפוי חזרתי עיפה מאד אבל באמת שנהניתי. ניקתי את הראש כמו שצריך! לא הורדתי צלחת אחת מהשלוחן! לא הדחתי צלחת אחת! ו..כן! גם לא בישלתי נאדה! ואכלתי... אללע איסטר!! היה לי חופש אמיתי ותאמינו או לא התגעגעתי גם אליכן! אז ערב טוב והמשך שבוע נהדר לכולן!

רותי410

New member
יופי, שמחים שנהנית!!! נחת מספיק?

אם כן, יאללה, לא להתעצל. לפצות על הזמן שהחסרת, לשנס מותניים ולהעלות לפורום מטעמים מפרי ידייך. בכל אופן, ברוכה השבה

אוי היה מקסים! בענין המנוחה בואי נגיד שאני

עדיין לא סגורה. צחקנו שברגע שמגיעים לחופש רוצים להספיק המון דברים חוץ מסתם לנוח אבל ניקוי הראש באמת שווה הכל!!! נראה לי דיי רחוק עכשיו להתחיל להשתולל במטבח. אני צריכה זמן הפשרה למרות שאין לי הרבה כי מחר כבר חמישי... ברגע זה מכניסה צ'יק צ'ק כנפיים לתנור עם רוטב צ'ילי ושום לאוכלים המאחרים. ומחר בעז"ה אני אנחת באופן סופי ואז מין הסתם אשתף... ברוכה הנמצאת יקירתי!

cial 1

New member
גולדה ברוך שובך אליינו ונו איך זה../images/Emo24.gif

חסרת כאן הרבה רציתי להזעיק עזרה ורותי410
הרגיעה אותי שאת בטיולון העיקר הבריאות טוב לראות את שמך כאן הוא חשוב כמו כולם צהריים טובים לך לכול החברות אני כאן קצת לרשותכם תבקשו תקבלו לא תבקשו? גם תקבלו זה המתכון הכי חדש שלי אוהבת כול אחת כאן.

ddh1

New member
גולדה יקרה

ברוכה השבה, באמת הרגשנו בחסרונך.איזה כיף שחרת ושמחה בשבילך שנחת וחזרת עם כוחות מחודשים ובאמת, איפה היית אם מותר לשאול? גם אנחנו רוצים מקום לניקוי ראש...

cial 1

New member
שחמטית את מאוד מתוקה בבקשות שלך../images/Emo99.gif

תצחקו או לא בפעם ראשונה בחיי

הייתי בחופש מאורגן לנשים בלבד. נסעתי עם חברה. היינו במלון מג'יק סאנרייז בקיבוץ איילות ליד אילת שזה מעין קלאב ועם חברה הרי נהנים בכל מקרה. היה מקסים, אוכל כשר. פה שם תכניות שלחלקם לא הלכנו ולחלקם כן, אבל מה צריך באמת? שקט, אוכל, בריכה מחוממת כל הזמן ורק לנשים ג'קוזי סאונה וכל השאר. בקיצור צחקנו הרבה, התפרקנו הרבה והיה מקסים! והיום קודם כל אני ממלאה קצת את הבית שריק לחלוטין ונראה מתי אבשל. על פניו שבת רגילה. דגים, סלטים, מרק, עוף בתנור, כבד קצוץ , חמין ועוגות. וצריך גם לנקות וכביסות שהצתברו משבוע שלם... קיצור ב"ה לא חסרה עבודה. אבל מה? מרוח לי חיוך של אחרי חופש. וזה כבר כייף גדול!

למעלה