ח-ז-ר-ת-י......היי לכולם

ח-ז-ר-ת-י......היי לכולם../images/Emo6.gif

טוב קודם כל אני יודעת שלפחות חצי מהפורום יחתוף עליי את הקריזה בגלל ההודעה הזאת (כן כן אני יודעת שההודעה קצת מטומטמת
) אבל הייתי חייבת לכתוב אותה כי אני נמצאת בעוד כמה פורומים וכל הזמן נכנסים ושואלים אותי אם אני חדשה אז רק רציתי שכאן זה לא יקרה כי אני לא חדשה אני נמצאת כאן מהיום הראשון של הפורום הזה
אז בבקשה תיזכרו אותי
נ.ב אני יכתוב בערך הודעה כזאת כל פעם שאני יחזור למקרה שיש אנשים חדשים או משהו כזה אז תתעלמו

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifצדקת זו באמת הודעה מטומטת

חחח סתם..... אבל מה? כל פעם שיש חדשים את תפתחי הודעה חדשה כדי שיזכרו אותך?
אני זוכרת אותך וגם מפורומים אחרים..... איך צורך בכך תאמיני לי.... והיית יכולה גם לשרשר את ההודעה הזאת לזאת שפתחת מקודם

מיצי007

New member
חבל../images/Emo11.gif

וואלה יופי,את מה-30.6 כאן? אז אין טעם לשים הודעה שחזרת כל פעם מחדש קפיש?נזכור אותך,אין צורך להזכיר כל שבוע או כל דקה... את תעצבני את בראד סתם
(איזו תמונה יפה זאת הא?) וכותבים כאן,מספיק כותבים כאן

CaMi GiRl 1

New member
לא נראה לי שזה יעניין מישהו אבל....

לפני כמה ימים אהבתי את דאנקן ג'יימס מקום ראשון ולפני כמה ימים דיפדפתי בתמונות של בראד פיט במחשב שלי והגעתי להחלטה חשובה
אני אוהבת הכי את בראד פיט הוא כל כך מושלם....כל כך הורס....כל כך חתיך ....לדעתי אין עליו אצלי הוא מקום 1 !!!!!!!!!! גם לא לפני כמה ימים ראיתי את הסרט טרויה בדי.וי.די שלי והוא משחק שם כל כך טובבבב
למי שראה את הסרט: איזה חמוד 'בן דוד שלו' !!!!! הוא כל כך דומה לו והוא ממש חמודדדדדדדדדד....איזה עצוב שבסוף הוא נהרג שם... ורציתי לשאול שאלה מישהו יודע איך קוראים לזה שמשחק את 'בן דוד שלו' בסרט טרויה

למעלה