ח=ז=ר=ת=י מהצפוןןןןןןןןןן!!!

ח=ז=ר=ת=י מהצפוןןןןןןןןןן!!!../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אלוהים ישמוררררר זה מה שיש לי להגידדדדדדד
היה כ"כ מפחידד לא יצאנוו משםם אפילון למושב של אגם שהוא 5-7 דקות משם לא הלכנוו
אוקיי ככהה...... הגענו שילשום בצהריים וממש לא היה מפחידד היה סבבה... ואז מתי שבנו להחנות תאוטו כל הזמן הסתכלתי לשמיים לראותצ שאין קטיושת באווירר
וראיתי ציפור וחשבתי שזה קט יושה
אוקיי ואז הגענו והלכנו לבריכה ויומייפ לפני זה שאני לא הייתי שהם היוו נפלו 2 טילים בבריכה אז ממש פחדתי ללכת.. אבל היה פסדרררר.... אוקיי ואז היה הלילההה... והיה פשוט מפחידדדדדדדדדדד הלכנו לחדר אוכלל ודודים שלי לא הלכו הם נישארו לאכול קייטרינג ואז מתי שהיינו בחדר אוכל אמרו בחדשות שנפלו קטיושות בעמק יזראלל!!
אז ספיר ישר התקשרה לשאול אם אנחנו בבסדרר אז אמרתי להה : " כן אפילו הזעקה לא שמעתי וגם לא קטיושות"!! ואז אנשים בחסדר אוכל דיברו בטלפון ושמעתי מישהו אומרר "כן אנחנו בחדר אוכל ושמענו את הקטושיות!!" ואז התחלתי להיבהלל וחזרנו ברגל אני ושתי האחיות שלי וכל הדךך התעלפתי מפחדד ואז הגענו וישר הלכנו לדודים שליי והם אמרו שהייתה הזעקה וגם נפלו קטיושות אבל הם לא הלכו למיקלטיםם... ואז בלילה לילה היה כ"כ מפחידדד היו מלא רעשיםם שנישמעו כמו קטיושות וזה היה בעצם כמו מטוסים כאלהה ומזה פחדנוו הלכנו להכין תמיקלטיםם לבדוק כאילו איך המיקלט כי ממש ההרגשה שם הייתה שעוד שנייה נופלת קטיושה אז אני ונועה לא הלכנו לישון בלילה כי פחדנו וסיכמנו שאם תיהיה הזעקה ישר נלך להעיר את כולם וישר נטוס למיקלטים כי יש לנו 60 שניותתתת..
אימאלההה וכל הלילה אני ונועה היינו בחוץ ושיחקנו בכדור כמו דביליות
והיה מזל מפחידדדדדד
ואז בבוקררררררר........ אמממ קמנו והיה סבבייייייי וקמנו ישר כאילו לארוחת צהריים
אז ההורים שלי הבטיחו שנילך למושב של אגם!!!!!!!
ואז אני והאחיות שלי הלכנו לפניהם מהחדר אוכלל ובנתיים אבא שלי שאל שם אנשים איך מגיעיםם ואז הוא חזר אז אמרתי לו בהתלהבות כזהה: "אבא הולכים לרמת צבי?" אז הוא אמר לי שהוא שאל אנשים בחדר אוכל ואמרו לו שמסוכן ללכת לאיזור שם ושעדיף שלא ילךך
וכל הזמן ניסיתי לשכנע אותםםםםם זה כ"כ ביאס אותי אתם לא מבינים אני כאילו באתירק בשביל זה ובסף לא הולכיםםם
ואז היינו בלילה אתמול ויצאתי החוצה ואז שמעתי משהו באוויררר כזה וחשבתי שזה קטיושהה וכאיל ואני לא מצליחה לתאר את הרעש של זה באוויר זה היה כ"כ מוזרר ואז פתאום שזה נפל שמעתי כאילו ארגזים מתפרקים כזה ממש גבוהה!!!
זה היה פשוט מפחידדד טסתי לחדרררררר!!!! והיה כבר בערך 7 בערב ואז שמענו בחדשות "תושבי עפולה לשהות בממ"ד"!!!!!!!
ואנחנו בצימררר מאיפה נביא איזה מממ"ד? היה מפחחידדד!!
ואז היינו שםם ויצאנוו ב10 וחצייי הגענו בערך ב12 וכל הדרך חזרה פחדתייייייי כי היה חושךך ולא הייתי שומעת את הקטיושותת
בקיצורררררר........... א=ל ת=י=ס=ע=ו ל=צ=פ=ו=ן!!!!!!!!!!

יוווווווווווו../images/Emo204.gif

אבל העיקר שאתם בסדר כולם:) ולא..נהנת:)? זה נשמע שקצת כן
ולונורא שלא הלכת למושב..יש עוד הזדמנויותתתתתת התגעגעתי

שירוווש../images/Emo110.gif

לפחות את יודעת איך נשמעת קטיושה
אני מכל דבר שאני שומעת חושבת שזה זה.. כל מקרהההההההההההה.... עברת חוויה וזה כבר משוו:]] אני מקווה שנהנת קצת בכל מקרהההה.. שמחה שחזרתתת..

זה באמת היה סוג של חוויהה

חחחחח זה נישמע להגיד את זה אבל בואו נאמר שמתי שהייתי שם הייתי מתה להיות בביתת!! היה ממש מפחידד האווירה והכללל

יקיר15

New member
מי נוסע לצפון בימים האלה ../images/Emo4.gif

חח אני חושב שגם בלי ההערה שלך בסוף אף אחד לא ייסע לצפון סתם ככה
העיקר שחזרת בריאה ושלמה

תודה../images/Emo13.gif וקירררר../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח לונוראא זה איזור שלא נופלים בו הרבה בעיקרון
חחח דודים שלי חלק חוזרים היום לקריית שמונה זה הרבה יותר מפחיד מה שהולך שםם... שכולם יהיו בריאים ושלמים אמןן

שירוש../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שירוש דיברתי איתך כבר מלא ראיתי אותך אני שמחה שאת וכולם בסיידר
גם אני הייתי בצפון אני לא מתכוונת לכתוב עכשיו כל מה שכתבתי בפורום של נינט אז מי שזה מעניין אותו יכול להיכנס לפה.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1348&msgid=83262971 אל תתייחסוו לזה שאמרתי ערב טוב וכאלה כי זה היה שלשום בערב

למעלה