ח-ז-ר-ת-י

ח-ז-ר-ת-י ../images/Emo70.gif ../images/Emo160.gif

כן, אז אכן חזרתי מפולין. אפילו הספקתי לקרוא את כל הפורום (ציפיתי שיהיו הרבה יותר עמודים!!!) אני אתנצל מראש על כך שבתקופה הקרובה זמני יהיה מוגבל (תקופת בחירות אחרי הכל...) ולכן ארשום בפורום קצת פחות מפעם... בכל מקרה, בקרוב מאמר - טבעונות בפולין - חלום או מציאות. בתקווה אני אספיק לכתוב את הפינה הרב-תחומית שלי, ובתקווה יותר אני אספיק להתחיל לכתוב (מתישהו) את הניתוח ההיסטורי המקיף שלי על תהליך התרחבות הענקת הזכויות והשוואה בין תנועות זכויות שונות (זכויות אזרח, יהודיים שחורים, נשים, הומוסקסואליים וכו´) לתנועה לזכויות בעלי חיים.

haleth

New member
אאאאא-לווווון!

יופי שחזרת!
וכדי לזרז את הנחיתה, הנה שלוש שאלות לגאונים (כולם מוזמנים להצטרף): 1) במה נבדל פלפל אדום מירוק, מבחינה תזונתית? (את עניין הצבע הבנתי לבד) אני יודעת שהאדום, כמו כל האדומים / כתומים / צהובים מכיל אנטי אוקסידנטים לרוב, אבל במה מצטיין הירוק? (בעקבות שאלה שנשאל הירקן שלי והועברה אלי כי "את צמחונית אז את מבינה בזה") 2) ובמה מצטיינת הצנונית, אם בכלל? (התקלה של חברה לטאי צ´י שרגילה לקבל נאומים מפורטים. ואני לבושתי נאלתי לומר שאברר בפורום) 3) הארטישוקים הם בקבוצת הירקות, נכון? (התקלה עצמית, סתם כי אני משוגעת עליהם והם כבר נמכרים אצל היקרן [וזו לו טעות] ועד שירדו המחירים, לא נותר לי אלא להגות בהם) תודה מראש!

Gal-Mo0D

New member
למרות שכבר אמרתי שלום

אני שוב אגיד
ותבדוק את הקטגוריה החדשה במאמרים - אני מככב שם!

Veggie John

New member
ברוך הבא בוביק

אני ברגעים אלו שמה את פעמיי לאמירים (הגיע הזמן לחקור מבפנים את הסו קולד ´גן עדן לצמחונים´ הזה..) אז אתקשר אליך לשיחת טלפון מפורטת ברגע שאנחת בחזרה. בינתיים פרוק מזוודותיך

Neta558

New member
ברוך השב ../images/Emo142.gif

ואחרי שפרקת (או תקעת את המזודה מתחת לשטיח), הגיע הזמן להכנס לכושר. ריצת מעגלים-היכון, צא!

למעלה