ח-ז-ר-ת-י!!!

טל עדתו

New member
ח-ז-ר-ת-י!!!

לפני כמה שעות חזרתי מטיול שנתי של 6 ימים להרי אילת.(לכל מי ששואל: היה סבבה!). שיהיה המון המון המון המון המון המון המון ב---ה----צ---ל---ח----ה לכל מי שיוצא ביום ראשון לגיבוש טייס (ובמיוחד לפורשת כנפיים). ואריק 17 (ששינה את השם שלו...)- אני עכשיו קראתי את הוויכוחים הרגילים שהתנהלו פה בפורום בזמן שלא הייתי וכרגיל ראיתי וייכוחים על הקטע של ``בנות בסיירות - בחיים לא`` בגלל שאת דעתי ואת ההשקפת עולם שלי אתה (וחברי הפורום) יודעים אני רק אגיד דבר כזה - חכה כמה שנים טובות ותראה שבסופו של דבר אני ו``פורשת כנפיים`` צודקות, ומכיוון שממש אין לי כוח להיכנס לזה עוד פעם בפעם המי יודע כמה אני מסיימת פה. הטובים לטייס...........וגם - ה-ט-ו-ב-ו-ת ל-ט-י-י-ס!!!!!!!! GOOD IUCK YOU ALL טל.

jedi knight

New member
מה הקשר???

בין טייס לסיירות ??? וחכה ותראה למה התכוונת לטייס??? או מה ??? ובקשר לטיול השנתי אז התכוונת ל- 3 ימים לא ???

טל עדתו

New member
קצת סדר

אין קשר בין טיס לסירת פשוט אמרתי בהצלחה לאלה שהולכים ביום ראשון לגיבוש טיס ואמרתי שבקשר להערה שהיתה לך על בנות בסירת (אחת ההודעות שלמטה) אז שתחכה כמה שנים. ובקשר לטיול השנתי - איך הגעת ל 3 ימים? מיום ראשון עד היום זה שישה ימים (לא 3). היה חבל``ז... טל.

jedi knight

New member
אה טוב

פשוט כשאני הייתי דאז באילת הטיול היה 3 ימים אולי אצלך זה שונה לא חשוב ובקשר לסיירת טל קודם תתגייסי ושאכן תעברי את המיון ותהיי בקרבי (לא מדריכה) ואז תדברי שוב !!!!!!

חוששתני שלא הבנת ...

א> בקשר לאילת אניגם הייתי 3 ימים אבל אצלי זה היה בתקופה שהמצב הביטחוני היה ממש גרוע וגם מזג האוייר היה גשום אז כל הטיול נדבק אבל בקשר להיבט החברתי היה ממש ממש כייף!! ב> וטל יקירתי אני לא הולכת לטייס - לא הוזמנתי ואני גם לא חושבת שאני מתאימה ( אני מרכיבה משקפיים ). ג> אני גם מקווה שהדברים ישצנו לעזעזעל עוד 3 חודשים גיוס אני הולכת למות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ד> מה עם סידרת שטח , נתנו לך תפקיד למנהיגות לי נתנו חובשת ... זה יכול להיות נחמד ... רק שתדעי שהמסע אלונקות הולך להיות קשה ומייגע 12 ק``מ ...מה שבטוח כתפיים לא יהיו אחרי המסע הזה , אבל סיפוק כן !! נתרראה ב- 10.4 ...

טל עדתו

New member
לפורשת כנפיים היקרה!

מחר אני הולכת לאימון ואז כבר יתנו לי תפקיד לסדרת שטח (לא נתנו לי עד עכשיו כי הייתי בטיול שנתי 6 ימים והפסדתי אימונים.) גם אני מתגייסת עוד 3 חודשים מה שדי מפחיד, אני אראה אותך גם בסדרת שטח ב 10/4 וגם במיון בניצנים ללחימה התנדבותית ב 17/4 (זאת את שאמרה שגם באריך הזה, לא?) שיהיה לנו בהצלחה - ודרך אגב בקשר לכתפיים השבורות - תקחי המון משחות סיניות ן - BENGAY (המשחה החריפה הזאת לשחרור השרירים), מה שבטוח אני אקח הרבה כאלה. אני בקבוצה של המדריך דורי מירושלים (פסגת זאב) אנחנו קבוצה די קטנה כך שבטוח תראי אותי. נתראה אז. טל.

jedi knight

New member
תסבירו לי למה?

אתן צריכות משחות סיניות לשחרור שרירים וכו .. מה זה עד כדי כך קשה לכן או מה ?? בחיים שלי לא השתמשתי בדברים האלה מה זה חובה להביא אותם ???

טעות נוספת

עדי יקריתי , את עם דורי !!!!!!!!!!!! איזה חמוד שהוא ...( לפחות המראה שלו....) נ.ב חלה טעות שניה ....אני לא הולכת למיונים כי אני כבר עשיתי !!!!! אני רק אמרתי לאלרגיה מה יהיה במיון .... לא נורא יהיה בסדר .... טל , נשתמע כבר ב-10/4 ....עד אז ...

למעלה