ח-ז-ר-ת-י-! איזו הופעהההההההההה י'וואלייייי פנאנצ'יק של הופעה... פירגנו לי דווקא...
L lir2004 New member 20/2/07 #1 ח-ז-ר-ת-י-! איזו הופעהההההההההה י'וואלייייי פנאנצ'יק של הופעה... פירגנו לי דווקא...
S sarit lang New member 20/2/07 #4 מאמי הייתי בעבודה ולא הספקתי... אבל אני שמחה שנהנהת ...!!!! בהצלחה גם בפעמים הבאו שיבאו!!!!!!!!!!!!
ע עדי מחיפה New member 20/2/07 #5 לא שמעתי!!../images/Emo10.gif לא שלא רציתי!! בטלויזיה שמתי 90FM אבל זה היה בכלל תוכנית אחרת... על בעיות של אנשים...(או משהו כזה..) באמת שרציתי!!
לא שמעתי!!../images/Emo10.gif לא שלא רציתי!! בטלויזיה שמתי 90FM אבל זה היה בכלל תוכנית אחרת... על בעיות של אנשים...(או משהו כזה..) באמת שרציתי!!
L lir2004 New member 20/2/07 #6 טעות שלי... הייתה כתבה שזה ישודר בשידור חי ב90FM... אבל זו הייתה סתם כתבה ששודרה היום ב12... כתבה קטנה...
טעות שלי... הייתה כתבה שזה ישודר בשידור חי ב90FM... אבל זו הייתה סתם כתבה ששודרה היום ב12... כתבה קטנה...
L lir2004 New member 23/2/07 #8 אאא... זאת הייתה כתבה קטנה... לא משהו רציני... אבל המופע אמור להיות בערוץ 11... מתישהו... אני לא יודע...
אאא... זאת הייתה כתבה קטנה... לא משהו רציני... אבל המופע אמור להיות בערוץ 11... מתישהו... אני לא יודע...