ח...חד..חדש...חדשו...חדשות! נו אז איזה זמן זה? זמן של חדשות! יאיייי
R RayoDeLuz New member 25/12/07 #1 ח...חד..חדש...חדשו...חדשות! נו אז איזה זמן זה? זמן של חדשות! יאיייי
R RayoDeLuz New member 25/12/07 #3 בראד "לא יכול לחשוב" על ג'ניפר לבד.. מסתבר שבראד עצוב שאישתו לשעבר וחברתה הטובה רבו.. נשמע מעניין, אה?
בראד "לא יכול לחשוב" על ג'ניפר לבד.. מסתבר שבראד עצוב שאישתו לשעבר וחברתה הטובה רבו.. נשמע מעניין, אה?
J just adiki New member 26/12/07 #13 ממ.. למה אני זוכרת שקראתי על זה כבר?../images/Emo6.gif בכל מקרה, כמו שכבר אמרתי בעבר. משהו מוזר קורה שם ביניהם.
ממ.. למה אני זוכרת שקראתי על זה כבר?../images/Emo6.gif בכל מקרה, כמו שכבר אמרתי בעבר. משהו מוזר קורה שם ביניהם.
R RayoDeLuz New member 25/12/07 #4 אנג'לינה מתחמקת מג'ניפר בקליפורניה? מסתבר שכן לקראת חג ההודיה... החיים לא קלים..
J just adiki New member 26/12/07 #15 ../images/Emo4.gif לא מאמינה לזה, יכול להיות שיש חלק אמת אבל ידוע שתמיד מקצינים הכל.
R RayoDeLuz New member 25/12/07 #7 ג'ניפר וווינס שוב ביחד? הם נמצאו ביחד שוב פעם אבל הם טוענים שהם רק חברים... מעניין...
J just adiki New member 26/12/07 #16 ../images/Emo23.gifאיזה נשמה. זאת לא פעם ראשונה שהיא עושה את זה, ראוי להערכה .
R RayoDeLuz New member 25/12/07 #10 ג'ניפר ואמא של בראד מתכננות ללכת לשופינג... אבל לאנג'לינה זה לא כ"כ מתאים..^^
J just adiki New member 26/12/07 #17 אני אפילו לא נכנסת לכתבה חח.. נמאס כבר מהאנג'לינה הזאת. תקועה כמו עצם בגרון. תוקעת לג'ני את כל החיים. היא צריכה לקלוט שהחיים של ג'ניפר לא סובבים סביבה וסביב הרצונות שלה, חצופה .
אני אפילו לא נכנסת לכתבה חח.. נמאס כבר מהאנג'לינה הזאת. תקועה כמו עצם בגרון. תוקעת לג'ני את כל החיים. היא צריכה לקלוט שהחיים של ג'ניפר לא סובבים סביבה וסביב הרצונות שלה, חצופה .