ח-י-י-ב-ת את האקורדים

ח-י-י-ב-ת את האקורדים

של בתוך אגם קפוא
אני אפילו לא מצליחה למצוא באיזה סולם זה! בבקשהההה עזרה!!!

מיכלדוד

New member
ווווואאייי!#$%^*

גםם אני חייבתתת!!1 אני אנסה למצוא אותם.וישלח לך כבר..

אשבול

New member
האקורדים

לקרוא משמאל לימין G C Em D היום נגמר לי... Em G D C בתוך אגם קפוא... G Em A C תיבת צעצועים... G C Em D יש גם חלק אינסטרומנטלי כזה באמצע.. אבל אני לא ככ סגורה עליו אז אני לא אעלה אותו..

TziMHoNoa

New member
אממ..

אם כבר אקורדים, מישהו יודע את האקורדים של prison by the sea והמעיין הזוהר?

אשבול

New member
אקורדים

המעיין הזוהר הקדמה: Em Bm A A Bm Em אף אחד לא אמר לי שככה זה יהיה Bm Em הדבר שהלב שלי יוצא אליו A הוא הדבר שאסור לי לבקש Bm Em אף אחד לא אמר לי A לחיים יש דרך אכזרית G לתת לך לשתות מים זוהרים Bm Em ולהשאיר אותך צמא בקרקעית לפעמים אני נזכר בעיניים ששמטו את הקרקע מתחתי זה מהיר כמו תאונה מבט אחד ודי Bm Em לפעמים אני נזכר בימים שקטים A כשהסתובבתי בעולם בעיניים עצומות G הייתי מישהו אחר #B7 F אבל מי הייתי Em אני לא זוכר G C/E בואי אליי עוד פעם Bb F Bm אל תתני לי להישאר צמא Em F בואי אליי עוד פעם Em C Dm אל תתני לי להישאר צמא G C/E בואי אליי עוד פעם Am F Bm אל תתני לי להישאר צמא G Cm בואי אליי עוד פעם Dm Bb A Gm אל תתני לי להישאר צמא A Bm Em אין מילה מספיק חדה לתאר Bm Em כמה זה בוער A כשזה בוער A Bm Em אין מילה מספיק רכה לתאר G את השלווה המתוקה של הבשר BM כשאתה נכנס Em למעיין הזוהר Dm|C|Gm|Bb (משמאל לימין) אל תתני לי להשאר צמא

אשבול

New member
אין בעד מה..

ואגב, בשורה "ולהשאיר אותך צמא בקרקעית" התבלבלתי והאקורדים הפוכים, קודם BM ואחכ EM.

עוד אקורדים :)

אם מישהו יודע עוד אקורדים לאלבום החדש של רונה אני ישמח ממש אם יפרסמו את זה...

למעלה