ח י י ב ת את עזרתכם חברים

איילתי

New member
ח י י ב ת את עזרתכם חברים../images/Emo53.gif

אז ככה: ב- 23.8.02 אנחנו טסים לבנקוק. אני רק אציין לפני הכל שזה ירח דבש. החתונה ב- 20.8.02 ( עוד שבוע בדיוק
) נהיה בבנקוק כמה ימים ונשלב טיול לקנצ´נבורי. מפה מתחילה ההתלבטות... חשבנו לעשות את פוקט, פי פי וסאמוי. העניין הוא שיש לנו בסה"כ 14 ימים... אולי תציעו לנו מסלול אחר? אולי רק פוקט ופי פי, אולי רק פנגאן וסאמוי. עוד שאלה.. מה בקשר ללינות, אנחנו לא רוצים ג´יפה וכאלה, אבל גם לא מלונות פאר.. המון תודה מראש איילת

../images/Emo49.gif עושר ואושר

לרגל חתונתכם ועכשיו לעיקר אמנם קנצ´נבורי היא מקום מאוד יפה יש שם פארקים וכמובן את הגשר המפורסם מפלים ונהרות. אם אתם בירח דבש בטח תרצו להיות יותר באיים או לנסוע ולטראק בצפון אני טועה? תנחתו בבנקוק יום יומיים תסתובבו שם משם (אם אין לכם הרבה זמן ואתם גם לא תרמילאים) קחו טיסה לצפון צ´אנג ראי צ´אנג מאי מקום מדהים תעשו איזה טראק נחמד עם גי´פים משם טוסו לאיים יש מידע על פוקט וקוסמוי וגם מלונות. בקשר ללינה אין לך מה לדאוג יש אכסניות ברמה מאוד גבוהה שלא נופלות בהרבה ממלון והמחיר שלהן לא כל כך והן בהחלט לא גי´פה הינה כמה גסטהאוסים מוכרים בצפון עוד משהו? תרגישי חופשי לשאול יום טוב ברי

איילתי

New member
קודם כל הרבה ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

טוב, אז החלטנו... שלושה ימים בבנקוק ( הגברת צריכה לעשות קצת קניות..
) כשאחד מהימים ניסע לקנצ´נבורי. לקחנו את מלון אסיה בבנקוק. משם טיסה לפוקט. שוב מלון לשני לילות (ירח דבש או לא...) ומשם לכמה לילות בפי פי. שם כבר נסתדר לבד... משם בחזרה לפוקט וטיסה לסאמוי. גם שם נסתדר לבדנו. משם עוד טיסה לבנקוק ו... לצערנו הרב הביתה. איך נראה לך? עמוס מדי? איילת

איילתי

New member
קודם כל המון ../images/Emo51.gif

טוב, אז החלטנו... שלושה ימים בבנקוק ( הגברת צריכה לעשות קצת קניות..
) כשאחד מהימים ניסע לקנצ´נבורי. לקחנו את מלון אסיה בבנקוק. משם טיסה לפוקט. שוב מלון לשני לילות (ירח דבש או לא...) ומשם לכמה לילות בפי פי. שם כבר נסתדר לבד... משם בחזרה לפוקט וטיסה לסאמוי. גם שם נסתדר לבדנו. משם עוד טיסה לבנקוק ו... לצערנו הרב הביתה. איך נראה לך? עמוס מדי? איילת

אוךךך אני שמח בשבילכם...../images/Emo9.gif

עשיתם אחלה של מסלול ותאמינו לי הוא עוד יכול להשתנות ככה זה שם זה כמו הרוח פתאום תחליטו ללכת למקום אחר או לעשות ככה וככה המסלול שלכם פתאום יכול להשתנות. בקופיפי אתם תהנו בגדול אי מטרף ומהמם ביופיו שם יש אפשרות לקחת סירה עם עוד כמה אנשים לסיור חופים באיזור ול-MAYA BAY שם צילמו את הסרט "החוף". יש שם בתי מלון יקרים אבל אם תבדקו טוב יש גם פחות יקרים שנמצאים ממש על החוף אתם פותחים את הדלת והופפפפפפפ הים מולכם זה פשוט ==מהמם אה עוד הערה קטנה אם מותר לי אולי את הקניות תשמרו לסוף?? זה קצת מבאס להסתובב כל הטיול עם הקניות ולסחוב אותם או שאולי שימו אותם בשמירת חפצים בינתיים אתם מומנים להנות מהגלריות שלנו וכמובן התמונות שלכם יתקבלו בברכה. יום טוב ברי

איילתי

New member
אל דאגה, אני אמצא בכל מקום משהו

לקנות. אנחנו נהיה בבנקוק בסופ"ש ואני ממש לא רוצה להפסיד את השוק הגדול. מה קורה באיים מבחינת קניות? איילת

bee905

New member
מלונות בתאילנד

איילת שלום אני וחברתי חזרנו מחודש בתאילנד ואין לך מושג כמה אני מקנא בך , אני רק ממליץ לך לנסות להאריך את השהייה לפחות בעוד שבוע כדי שתוכלי למצות יותר מכל מקום ..... בכל אופן אנחנו זוג שלא אוהבים כלכך מקומות לא ברמה אבל מצד שני שמרנו גם על תקציב מאוזן ולא יקר , פגשנו שם המון זוגות בירח דבש שהלכו לגסטהאוסים שלפי דעתי לא מתאימים לירח דבש . אז אני אפרט לך את המלונות שהיינו בכל מקום - בנקוק - מלון סנצו´רי פארק מלון מעולה!!!! שאם מזמינים בו מקום מהארץ הוא עולה 34 דולר ללילה , היו איתנו עוד חברים שרצו להזמין במקום ועלה להם בדיוק כפול , ומאוד מיותר לציין חשיבות של מלון טוב בבנקוק ..שם עושים את כל הקניות...המלון מצויד היטב החל מחדר מפנק המשקיף לעיר ועד לארוחת בוקר מפנקת . ציינג מאי - הצ,אנג מאי פלזה שצמוד לבית חבד , מלון גדול , חדרים מאוד נוחים , הזכיר לי קצת את דן קיסריה מאפשר בסיס מצויין ליציאה לטיולים באיזור (אם הולכים לטרק אפשר לקחת בו רק לילה אחד ) 1100 באט ללילה ( דרך סוכן מצויין בבנקוק צריך לברר כי במלון הרבה יותר יקר ) שזה בערך 130 ש"ח . פוקט - פוקט מפוצצת במלונות מכל הסוגים פה אנחנו נפלנו מעט אבל תלויי איזה אדם את - אנחנו היינו במלון הקאמלה ביץ שהוא מלון מדהים ברמה גבוהה על הים אבל רחוק מהעיר , במחשבה אחורה זאת היתה בחירה מעולה כי ערב אחד אפשר למצות את הפטונג ( אם את לא מחפשת להשתכר כל לילה ) אבל יש גם מלונות טובים בפטונג , שם עלה לנו 1700 באט לחדר על החוף .( 200 ש"ח בקרוב ) קו פי פי - ללא ספק למצוא סוכנות טובה בפוקט ולרכוש כמה לילות בקבנה שהוא המלון הטוב ביותר ( חוץ מהולידיי אין שלא ראיתי ) על האי בריכה ענקית חדר דה לקס על הים ב 1600 באט (190 ש"ח ) זה מלון קלאסי לירח דבש . משם יצאנו לקראבי שלא נראה לי שתספיקו בלוח הזמנים שלכם קו סמויי - צויינג בורי ריסורט - מלון פשוט אדיר!!! לא צריך להתכלב באיזה גסט האוס ולא לשלם הון תועפות יש להם בונגלוס ברמה מאוד גבוהה תורידו אותם עד ל 2500 באט ואם זה יקר לכם יש להם חדרים רגילים של מלון ב 1500 באט , בריכה על החוף , ארוחת בוקר מפנקת וכל יומיים לפחות יש ארוע מדהים על החוף של ריקודים וכאלה שם פגשנו כמה זוגות מכל העולם בירח דבש ומשם חזרנו לסנצורי פארק בבנקוק שחובה שיהיה מלון טוב לפני הטיסה אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות לך .... ועוד עצה - קניות רק בסוף !!!!!

aviron

New member
bee905 הפציץ ופגע !!../images/Emo45.gif

כל מילה, כל עצה, כל רעיון, כל שם מלון - כפי שהומלצו ע"י bee905 (מטוס ההפצצה הידוע...) - פנינה !. בעיקר - ולא רק - אהבתי את הגישה הנכונה שירח-דבש יש רק פעם אחת (או פעמיים... או שלוש...) ובירח-דבש לנים במלון טוב ולא בגסם-האוס ! הדגשה לעניין הזמנת בתי-מלון - כפי שאני מציע תמיד : הזמנה מהארץ תחסוך לכם הרבה כסף ! ההזמנה בהופעה אישית לדלפק הקבלה - פירושה הוספת הרבה דולרים.. . הזמינו מהארץ ! מצטרף לכל המלצה של התותחן - למעט, אולי, : אני הייתי הולך כן על איזור הפטונג-ביץ, או קאטה-ביץ, בפוקט. כדאי להכניס את כתבתו של bee לטאג.

איילתי

New member
WOW, המון המון ../images/Emo51.gif

טוב, אז בפוקט לקחנו את PATONG MERLIN HOTEL שהומלץ לנו ע"י חברים שהיו במקום. לא סגרנו על מלונות בפי פי ובסאמוי, האם עשינו טעות? פשוט כל דבר שסוגים מפה הוא באמת יקר, השאלה הנוספת היא אם נוכל למצוא מקום לישון בו בלי להריש במלונה... מאמינה שתעזרו לי בשאלתי איילת

aviron

New member
נכון לעכשיו ומחוץ לעונה

בקו פיפי תוכלו להשיג חדר בזיל-הזול - במלון "CABANA" , ע"י "התייצבות" אישית בקבלה של המלון. (בדר"כ: לא כך הוא ! המלון יקר - והזמנה בארץ תהיה יותר זולה !). לפני כ-3 שבועות 2 זוגות מקבוצתי "השיגו" בדרך זו חדר במלון במחיר מצחיק של כ- 25 $ (!!)... והיה ובאם "תתקעו" ללא חדר במלון זה: נסו "קו פיפי ריזורט". מלון חדש . בנחיתה במזח שבמפרץ טונסאי: ימינה במדרחוב ותראו אותו. ובאם גם כאן לא יילך: עשרות גסט האוסים. קחו עם מזגן !!!

bee905

New member
בבנקוק

אל תוותרו על מלון סנצורי פארק - דווקא בעיר הענקית הזאת שכל היום מתרוצצים בשווקים , מקדשים וכאלה חוזרים גמורים למלון , וכן גם לפני הטיסה , יש לך פה מלון פאר במחיר באמת מצחיק.

למעלה