מלונות בתאילנד
איילת שלום אני וחברתי חזרנו מחודש בתאילנד ואין לך מושג כמה אני מקנא בך , אני רק ממליץ לך לנסות להאריך את השהייה לפחות בעוד שבוע כדי שתוכלי למצות יותר מכל מקום ..... בכל אופן אנחנו זוג שלא אוהבים כלכך מקומות לא ברמה אבל מצד שני שמרנו גם על תקציב מאוזן ולא יקר , פגשנו שם המון זוגות בירח דבש שהלכו לגסטהאוסים שלפי דעתי לא מתאימים לירח דבש . אז אני אפרט לך את המלונות שהיינו בכל מקום - בנקוק - מלון סנצו´רי פארק מלון מעולה!!!! שאם מזמינים בו מקום מהארץ הוא עולה 34 דולר ללילה , היו איתנו עוד חברים שרצו להזמין במקום ועלה להם בדיוק כפול , ומאוד מיותר לציין חשיבות של מלון טוב בבנקוק ..שם עושים את כל הקניות...המלון מצויד היטב החל מחדר מפנק המשקיף לעיר ועד לארוחת בוקר מפנקת . ציינג מאי - הצ,אנג מאי פלזה שצמוד לבית חבד , מלון גדול , חדרים מאוד נוחים , הזכיר לי קצת את דן קיסריה מאפשר בסיס מצויין ליציאה לטיולים באיזור (אם הולכים לטרק אפשר לקחת בו רק לילה אחד ) 1100 באט ללילה ( דרך סוכן מצויין בבנקוק צריך לברר כי במלון הרבה יותר יקר ) שזה בערך 130 ש"ח . פוקט - פוקט מפוצצת במלונות מכל הסוגים פה אנחנו נפלנו מעט אבל תלויי איזה אדם את - אנחנו היינו במלון הקאמלה ביץ שהוא מלון מדהים ברמה גבוהה על הים אבל רחוק מהעיר , במחשבה אחורה זאת היתה בחירה מעולה כי ערב אחד אפשר למצות את הפטונג ( אם את לא מחפשת להשתכר כל לילה ) אבל יש גם מלונות טובים בפטונג , שם עלה לנו 1700 באט לחדר על החוף .( 200 ש"ח בקרוב ) קו פי פי - ללא ספק למצוא סוכנות טובה בפוקט ולרכוש כמה לילות בקבנה שהוא המלון הטוב ביותר ( חוץ מהולידיי אין שלא ראיתי ) על האי בריכה ענקית חדר דה לקס על הים ב 1600 באט (190 ש"ח ) זה מלון קלאסי לירח דבש . משם יצאנו לקראבי שלא נראה לי שתספיקו בלוח הזמנים שלכם קו סמויי - צויינג בורי ריסורט - מלון פשוט אדיר!!! לא צריך להתכלב באיזה גסט האוס ולא לשלם הון תועפות יש להם בונגלוס ברמה מאוד גבוהה תורידו אותם עד ל 2500 באט ואם זה יקר לכם יש להם חדרים רגילים של מלון ב 1500 באט , בריכה על החוף , ארוחת בוקר מפנקת וכל יומיים לפחות יש ארוע מדהים על החוף של ריקודים וכאלה שם פגשנו כמה זוגות מכל העולם בירח דבש ומשם חזרנו לסנצורי פארק בבנקוק שחובה שיהיה מלון טוב לפני הטיסה אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות לך .... ועוד עצה - קניות רק בסוף !!!!!