ח"כ אורלי לוי-אבקסיס מורדת בליברמן: מתנגדת למתווה הגז

ח"כ אורלי לוי-אבקסיס מורדת בליברמן: מתנגדת למתווה הגז

ח"כ לוי-אבקסיס מורדת בליברמן: מתנגדת למתווה הגז
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001052598

לוי-אבקסיס מכנה את מתווה הגז "התפרקות מכל נורמה מוסרית" - אחרי שיו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן תמך בו בפומבי.

ואם כבר בחה"כ אורלי לוי אבסקסיס החברתית עסקינן:
לוי אבוקסיס: נתניהו מונע ממני את ראשות ועדת הרווחה כ'עונש'
http://www.ch10.co.il/news/163372/#.VanksPlN__E

חברת הכנסת מ'ישראל ביתינו' מפרסמת היום בדף הפייסבוק שלה כי ראש הממשלה נתן הוראה לא לאפשר לה לכהן כראש ועדת העבודה הרווחה והבריאות של הכנסת כ'עונש' על כך שלא ערקה לליכוד כפי שביקש.

"אורלי לוי נגד ראש הממשלה: בהודעה שפרסמה בדף הפייסבוק שלה, תוקפת חברת הכנסת אורלי לוי אבוקסיס מישראל ביתנו את בנימין נתניהו, שלדבריה, מונע ממנה את ראשות ועדת העבודה הרווחה והבריאות, 'כעונש' על כך שסירבה לערוק מ'ישראל ביתנו' לליכוד.
"לא ביקשתי לעצמי תפקידי שררה ולא תפקיד של שרה", כותבת לוי אבוקסיס, "ביקשתי שיתנו לי להמשיך לעבוד, וכיוונתי לכך שאמשיך לעשות זאת בנושאים בהם אני מאמינה, מבינה ושבהם כבר התמקצעתי בשתי הכנסות הקודמות, וזה אומר להתמנות לראשות וועדת העבודה, הרווחה והבריאות של הכנסת.
"אבל, לצערי אני יודעת בוודאות מלאה שראש הממשלה אמנם הורה לצוות המשא ומתן של הליכוד לוותר על ראשות ועדה חשובה זו, וידוע לי גם כי מפלגת כולנו לא התעקשה לקבל אותה, אבל באותה הוראה מלמעלה נאמר לא לאפשר לי להתמנות לעמוד בראשה".
לוי אבוקסיס מתייחסת במפורש לנושא ה'עונש' ומוסיפה: "מצער אותי מאד לגלות את ההתנגדות הנחרצת הזו, שכל כולה משיקולים לא ענייניים וכסוג של 'עונש', אולי על כך שיש אנשי ציבור שבאמת מנסים לעשות את העבודה לשמה הם נבחרו, והיא לשרת את העם ולהלחם עבור האוכלוסיות שזקוקות לכך ביותר".

סוהי99

New member
אורלי לוי אבקסיס היא מהמעולות בחברי הכנסת

כל היתר פוליטיקה שיגרתית.

מסכים איתך בהחלט לגביה

מבין הח"כים הבודדים בבית הנבחרים שלנו שבאמת איכפת להם ודואגים לאזרחי ישראל.

מה יש לה לחפש במפלגה אנטי-חברתית כמו הליכוד?

מילא אם היה מדובר בליכוד של בגין, אבל נתניהו הפך את המפלגה הזאת למפלגה הכי מסואבת ואנטי-חברתית בישראל. שלא לדבר על השחיתות שאפילו מפא"י ההיסטורית לא הגיעה למימדים כאלה.

shy-1

New member
אחרי מה שהמזיע הסדרתי השקרן הפאתלוגי עשה לה, היא לא

תעבור לליכוד, אפילו זו תשאר המפלגה האחרונה בישראל !

סוהי99

New member
תמשיכו לחשוב,להתנהג ולדבר בסיגנון הזה......

והליכוד תישאר המפלגה (הרלוונטית) האחרונה בארץ.........

מה יש לה לחפש אצל הדמגוג הלאומן

אביגדור ליברמן? איש שפועל במרץ נגד צדק חברתי ונגד שוויון.

צודק, היא נקודת האור היחידה במפלגה שלו.

אך כנראה שלעבור למפלגתו של נתניהו השקרן הסדרתי המושחת זו לא אופציה מבחינתה.

סוהי99

New member
אם היא המשיכה עם ליברמן.....

מה כל כך יוצא דופן מבחינתה לעבור לנתניהו?....רק בגלל שאתם לוקים באובססיה שנתניהו הוא המחולל אותה?
אני מציע שלא תעלו בדעתכם שהיא תתקרב אפילו למר"צ או העבודה וניספחיה.....

מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין

חוץ מזה, שחה"כ אורלי לוי כבר מכירה ויודעת היטב איזה שקרן סדרתי רמאי ומושחת נתניהו.
אם הספקת כבר לשכוח היא נלחמה בו לצידה של שלי נגד אסון ויסקונסין המושחת שלו וביחד הן הביאו לסגירתו.

למעלה