ח"כ דני דנון מגיע להתארח ב
|תפוז|

puma141

New member
חחח פוס נשבעת שאני מצביעה לך, בתנאי-

שאתה מתייעץ בכל צעד!:)

ח"כ דני דנון מגיע להתארח ב
|תפוז|

|דגל|
המערכת הפוליטית כבר גועשת לקראת בחירות 2013, ואנו שמחים לארח בפורום מפלגת הליכוד את ח"כ דני דנון שיגיע לענות על שאלות הגולשים. האירוח יתקיים מחר (1.11) משעה 12:00. ח"כ דנון יענה על שאלות ויספר על יוזמותיו הפרלמנטאריות, השקפותיו על היחסים בין ישראל-ארה"ב לאור הבחירות הקרובות, על המצב עם הפלסטינים ועל נושאים מדיניים שונים. אתם מוזמנים לשאול אותו שאלות
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=291&messageid=165314579
|צבע|
מהו המקצוע שתמיד תהיה לו דרישה בתעשיית הפרסום, הגרפיקה, האינטרנט ואינטראקטיב? מהו תחום עיצוב ספרים דיגיטליים והיכן ניתן ללמוד אותו? מהן התוכנות בהן יצרו את הסרטים אוואטר, שרק ועידן הקרח? היום, בין השעות 17:00-19:00, תתארח בפורום אנימציה ותלת מימד בת-שבע וילד, מנהלת בית הספר למקצועות הגרפיקה והאנימציה במכללת סלע ותענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשאול שאלות
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=271&messageid=165289506
|*|
לא משנה אם זה הילד הראשון שלכם או שאתם כבר הורים מנוסים ומאחוריכם שנים של ניסיון - כשמגדלים פעוטות, השאלות אף פעם לא באמת נגמרות. יש לכם עכשיו הזדמנות מצוינת לשלוף את כל השאלות שהצטברו ולהפנות אותם לצוות המומחים של גני גולן,שמתארחים כעת בפורום הורים לפעוטות אתם מוזמנים לשאול אותם שאלות
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1934&messageid=165294780
|אקשן|
הבמאי ויוצר הסרטים המופלא, טים ברטון, חוזר בסרט חדש. הסרט 'פרנקנוויני' הוא סרט נוגע ללב על ילד קטן וכלבו. לאחר שהוא מאבד את כלבו האהוב ספארקי, רותם ויקטור הצעיר את כוחותיו של המדע כדי להשיב את ידידו לחיים. הוא מצליח, וספארקי חוזר לחיים עם כמה שינויים לא מתוכננים... אתם מוזמנים להשתתף בתחרות בפורום סרטים וקולנוע ואולי תזכו בזוג כרטיסים לסרט
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=65&messageid=165359547

puma141

New member
הלו דני דנון:) שאלתי היא-

אתה ישן טוב בלילה? למדת לשנות צבעיך כמו זיקית, וכמו כולם שם?
אכפת לך מהמדינה הזו והאנשים שלה במלוא מובן במילה-או שלמדת להיות איש פוליטי שמחפש
כסא, ואתה בחברה טובה-כמו כולם שם?

והצעקה הפנימית על מה שקורא פה..עדיין צועקת בך, או שלמדת לסתום לה את הפה?

בתודה, אזרחית הפורום.

puma141

New member
ברררר...צימררת אותי..

בא לך שאת ואני נעבור לתמיד לשם? במקום כל הפורומים האלה?

יאללה בואי

אם את בעניין של התמוטטות עצבים.

כל פורום פוליטי בסוף הביא אותי לברוח ממנו מהר.

puma141

New member
איכסססססס ! מילה אני לא כותבת בכאלה פורומים:)

תחשבי כל מי שנכנס שם-בא ל"הביע"-אלק להביע, להתלהם- עם הדיעה שלו!
מי מקשיב בכלל..אוי ואבוי!
מעבר לעובדה שזה לא ממש מעניין אותי, כי אין לי היום השפעה. נקודה.
חוץ מלהצביע, וגם לזה אין השפעה..בולשיט ברבוע.

פעם הייתי פעילה בפורום מח"ל

שהיה פה בתפוז.
פורום שווה שדווקא היה מאוד נעים להיות בו.
אבל סגרו לנו אותו כעונש על כך שהמנהלים לא ראו עין בעין עם האג'נדה הפוליטית של הנהלתה.

לפחות זה מה שהיה אז.

אז עזבנו לאתר אחר

וזה הצליח לתקופה מסויימת אבל אח"כ התפוגג מסיבות אחרות.

puma141

New member
טוב אני לא כזו פוליטית האמת..גם אין לי

מועדף בכלל!

אני מתרחקת מפורומים של פוליטיקה נטו

פעם הייתי בפורומים כאלה וכמות העצבים שחוטפים שם, היא מעבר לכוח הסיבולת שלי.
תראי, אין מצב בחיים שאיש ימין יצליח לשכנע איש שמאל בצדקת הדרך. ככה גם להיפך. אנשים משנים דעות רק כתוצאה מתהליך שהם עוברים עם עצמם ועם מאורעות שקורים להם. הרבה עוברים משמאל למרכז, מהמרכז לשמאל, מהימין למרכז ומהמרכז לימין. לעיתים נדירות אנחנו רואים שמאל קיצוני שעובר להיות ימין קיצוני ולהיפך. זה נדיר.
אנשים רגילים, כדי לשנות דעות מקצה לקצה, צריך שיקרה להם משהו שיפיל אצלם את האסימון. איזו תובנה עמוקה שנוחתת פתאום משום מקום. שום פורום פוליטי לא יזיז אדם מדעתו. בדרך כלל, בפורומים כאלה, אנשים באים להשמיע את דעתם, לקבל פידבק לכאן או לכאן, אבל אין להם שום כוונה להשתכנע משום בר פלוגתא שנון ומשכנע ככל שיהיה.

puma141

New member
חחח יחפה תגידי-

לא חישלתי אותך לזה בפורום האח הגדול?

אוחחחח האח הגדול

הפורום הזה היה בית ספר נהדר עבורי. למדתי המון והתחשלתי מאוד במסגרתו. אני חטפתי בליסטראות מצד אחד, אבל מנגד ידעתי להשיב מלחמה שערה. בית ספר לחיים וירטואליים. שם למדתי לפתח עור של פיל. פעם הייתי יכולה לא לישון כל הלילה בגלל משהו שאמרו לי באיזה פורום נידח. היום אני כבר יכולה להיות פוליטיקאית במשרה מלאה עם כל השיריון שפיתחתי לי

ואילו אני

למדתי להתעלם.
אין דבר יותר מעצבן מישהו, אם מתעלמים ממנו כאשר הוא מנסה לעורר את העצבים שלך

לדעתי זה לא נכון לעשות זאת

אומרים חכמינו:
אין הביישן למד.
מהתעלמות את לא השגת דבר. מקסימום עצבנת את אותו אחד שנורא רצה לעצבן אותך. אבל כשאת נמצאת בפורום, את רוצה להפיק ממנו את הלקחים שלך גם תוך כדי זה שאת מתעצבנת. במקום לתת לאנרגיות שלך לצאת החוצה, את התעלמת והם נשארו אצלך אצורים ועצורים בתוך הבטן. זה לא טוב.

לא בהכרח

בהתחלה את תוקפת חזרה ומגיבה כמו שצריך.
אח"כ את מבינה שאין עם מי לדבר.. אז את מפסיקה להגיב,
מתעצבנת בשקט אבל מפסיקה להגיב.
די מהר את גם מבינה שמדובר באנשים הזויים, ואת כבר מסתכלת על זה בחיוך.
ולא בעצבים.

נו, אז למדת שבחיים יש אנשים הזויים

אז מה את עושה עם זה? איך את מתמודדת עם העובדה שיש אנשים הזויים בחיים? האם ההתעלמות היא הדרך?
לדעתי, את בוחרת בדרך הקלה אשר בסופה יתברר לך שהיא הדרך הקשה, כי לא התמודדת. דווקא בפורום עם האנשים הכי הזויים את לומדת להתמודד בחיים האמיתיים עם האנשים שאיתם תצטרכי לחיות בעתיד בין אם זה בעבודה ובין אם במשפחה שתקימי לעצמך בבוא היום

את בחורה יפה וחמודה, מאוד דעתנית ועומדת על שלך, אבל שמתי לב שאת נמנעת מהתמודדות עם מצבים שקצת קשים בשבילך.
את אוהבת להיות בשליטה וברגע שמשהו לא מסתדר לך את מרימה יד ענוגה ואומרת, עד כאן, אני פורשת
וזה לדעתי, מאוד חבל.

אבל זה בדיוק העניין

אני לא מראש בחרתי להתעלם ולא להתמודד.
זו דרך שבחרתי אחרי שניסיתי להתמודד.

אבל לא עם כולם זה אפשרי,
ויש כאלו שאת פשוט מרימה איתם ידיים, כי כבר ניסית.
אז מה? תמשיכי לדפוק את הראש בקיר?

אני למדתי בזכות הוירטואליה, להבין קצת מה יותר חשוב לי להתמודד איתו.
יש דברים כ"כ מטומטמים ברשת הזו ובאנשים פה ובהודעות שהם כותבים,
שאני אומרת לעצמי :" מה לי ולזה.."

יש דברים שמביישים את האינטילגנציה שלי ויורידו לי את הIQ אם אני בכלל אתייחס אליהם.

תאמיני לי שאני לא בורחת מכל דבר.
כשיש משהו שאני מרגישה ששווה את זה, אני מדברת.

מצד אחד את אומרת שאני דעתנית, מצד שני את אומרת ההיפך..
שאני מרימה יד במצבים קשים.
זה קצת סותר, וגם לא נכון, את פשוט קלטת אותי לא נכון בכלל

אני פשוט למדתי לבחור את המלחמות שלי,
יש דברים יחפנית שלא שווים את זה.

טוב, אני לא אומרת שצריך להתמודד

עם כל פלוץ שמישהו פולט, וסליחה על הבוטות, לא לזה הכוונה.
אבל אם מזכירים את האח הגדול, ואני לא יודעת איך את מתנהלת בפורומים אחרים, מלבד באג'נדה שהיית נהדרת כי הוא היה בשליטתך, אבל באח הגדול את פשוט הרמת ידיים במקום להתמודד. ככה אני הרגשתי. אבל, תראי, את מכירה את עצמך וכנראה שהיו לך רגעים שלא יכולת כבר להתמודד איתם ואני מבינה את זה. גם הגיל הוא משמעותי כאן. אולי, אני היה לי קל יותר לספוג בגלל שבניסיון החיים שלי ראיתי כבר כל כך הרבה דברים בוירטואלייה וגם בחיים האמיתיים שהרשיתי לעצמי לצלול במים עכורים מאוד ולו רק כדי לדלות דג זהב אחד קטן. הרי ללא ההשתכשכות במימי האח הגדול, לא היינו יוצרים את שמורת הטבע שכאן אשר אני מרגישה בה, על אף גילי המופלג (סתם סתם) כנווה מדבר שמעשיר את רוחי ומשיב את נשמתי

רינתי77

Active member
אני יכולה לומר מהניסיון שלי באח,

שנהגתי כמו שאני נוהגת בחיים. כלומר, אם אני מגיעה למסקנה
שאין עם מי לדבר, שהשיח לא מוביל לשום מקום או גרוע מזה,
שאני מדברת עם אידיוט או מופע, אני מפסיקה במקום כי אני
לא מוכנה לבזבז את האנרגיות שלי ובטח לא מוכנה להיגרר
לגועל נפש ולוולגאריות ועם אנשים כאלה זה תמיד מגיע לשם.

למעלה