ח"כ יוסי ביילין מברך את הפורום

מוחמד5

New member
ח"כ יוסי ביילין מברך את הפורום

מצורף הנוסח המלא : למוחמד שלום וברכה, תודה ששלחת לי קישור לפורום החדש. אני מאחל לכם הצלחה בפורום החדש, ומקווה שהוא יהווה במה לדיון בנושאים חשובים (וגם בנושאים לא חשובים) הקשורים לחיים של כולנו, יהודים וערבים, במדינה הזאת, ביחד. אחרי הצצה קלה ולא מעמיקה בפורום - אני יודע שזאת מלאכה לא קלה, ליצור קהילה שתתאים לדיון שמנסים ליצור. האופי הפתוח של האינטרנט מאפשר גם כיוונים שלא תמיד היו בבסיס הכוונה של מקימי הפורום. זהו החסרון שבמדיום, אבל גם היתרון. מקווה שתצליחו לנתב אותו. בהצלחה לכולכם, ואם יהיו דברים מעניינים - אתם מוזמנים לשלוח לי קישור. שלכם, יוסי ביילין ** תגובות לא הולמות להודעה זו יטופלו בחומרה.

חבל שאין הרבה אנשים כמו ביילין

הלוואי שכוחות השמאל בישראל יתחזקו עד שתצא החלטה להתפנות מכל שטחי פלשתין הכבושה

הMפצח

New member
מה זה כל שטחי פלשתין ?

מה זה בכלל פלסטין ?

הMפצח

New member
אם שואלים אותי....

אז פלסתין זאת פיקציה, זה דבר לא מציאותי. זה דבר שבסך הכל משמש את הערבים למלחמה נגד ישראל. (תוך הקרבה של חלק מהאוכלוסיה שלהם תוך כדי)

שור3

New member
מחר בבוקר אנחנו נתפנה

נקפוץ לים ונעלם מכאן. החמאס והפתח ישתלטו על המדינה. המקומיים ילחמו בהם. מי שינצח יגלה את המפסידים שיוותרו בחיים אם בכלל. הם ישבו במחנות פליטים וישנאו עןד מאה שנה את מי שההגלו אותם. מוצא חן בעיניך?

מה אתה לא יודע? כל השטח בין הים לירדן

כל פלשתיני יגיד לך את זה. אם הוא חמאסניק הוא לא יסתיר כלום ויפעל פיזית על ידי טרור לשיחרור "כל פלשתין הכבושה" (מקסימום ברוב טובו הוא יסכים לאיזו הודנה עלובה בת מס' שנים באמצע, כדי לחדש כוחות). אם הוא לא חמאסניק אז הוא רק "יסתפק" בזה שישראל תפנה 400 אלף איש מהשטחים, תעביר את כל י-ם כולל הר הבית לריבונות פלשתינית מלאה + שישראל תהפוך ל"מדינת כל אזרחיה" שזה בעצם אומר ביטול חוק השבות ויישום "זכות" השיבה. כל זה כמובן = לחיסול ישראל וסיום ה"כיבוש" על פלשתין. מה ההבדל? בת'כלס, אין הבדל, התוצאה זהה, רק הדרך שונה.

למה אתה הולך רחוק?

ת'כלס, אין גם "עם פלסטיני". זו פיקציה לאומנית של פליטים ערבים כפויי טובה למדינות בהם הם חיים ובהקשר שלנו- באמתלה לחסל את ישראל או להפוך אותה למדינה דו לאומית.

ביילין למרות שהוא שמאלן דיי קיצוני הוא עדיין

ציוני מובהק, ומתנגד לחלוטין לדיעות שלך. מה זה "פלשתין הכבושה", שטחי 67' + מדינת כל אזרחיה? זה לעולם לא יקרה, גם ביילין מתנגד.

שמחתי לראות

שיש כלי ישראלי ערבי לביטוי ומתבטאים בגזענות במה אתם טובים מהנאצים ??

Kickapoo

New member
רוצה לדעת במה?

בזה שאנחנו נותנים לך מים,אוכל,וחשמל... אני בעד שננתק לכם את המים החשמל ואת כניסת המשאיות לעזה,תנסו להסתדר משם לבד,תהרסי שטחים ותגדלו עגבניות ותאכלו... כי הרי אתם כלכך בורי עם,שבעצם עם ניתן לכם אצבע תרצו את כל הילד,נתנו לכם את עזה,תשבו בשקט אתם רוצים את כל ישראל...=\ אנשים כמוך אסור לתת להם אינטרנט

למעלה