ח"כ משלנו?

ענתי44

New member
ח"כ משלנו?

http://news.walla.co.il/?w=//851850 האם שמתם לב שבין המועמדים לכנסת מטעם " קדימה" יש גם פרופסור מומחה לאלצהיימר? ככה לפחות אמרו אתמול בחדשות

zs1957

New member
מה שם הפרופסור המועמד לכנסת

מטעם קדימה שמתמחה באלצהיימר? זהבה שחם

ענתי44

New member
אני לא יודעת

אתמול באוטובוס בדרך חזרה ממשחק כדורגל בחיפה הקשבתי לחדשות ושם ציינו את זה. שאחד המועמדים לכנסת ברשימה של קדימה הוא בעל שם עולמי באלצהיימר. נראה לי שצריך לברר וליצור איתו קשר

ענתי44

New member
תודה

אני ממליצה גרשון, זהבה וכלום שנחשוב גם על פנייה אליו.

zs1957

New member
פרופ' שלמה ברזניץ מומחה לאלצהיימר

מספר 21 בקדימה.ענתי כדאי לדבר אתו נעלה האפשרות בפני גרשוןוכל הצוות כדי לפנות אליו ולהשמיע בפניו את דברנו. זהבה שחם.

ענתי44

New member
../images/Emo45.gif ויפה שעה אחת קודם

אחרי שנציב את המטרות שלנו, ונחפש דרכי פעולה נצטרך גם לחשוב לא רק על המה אלא גם על האיך ובעיקר למי. למי פונים. פרופסור ברזניץ יהיה ללא ספק השם הראשון ברשימה.

zs1957

New member
פרופ' שלמה ברזניץ המועמד מקדימה

הוא מנהל המחלקה ללחץ פסיכולוגי באוניברסיטת חיפה,כתב את המאמר התעמלות למוח. ממולץ לקריאה. זהבה שחם

אירילה

New member
הושארה הודעה לפרופסור ברזניץ

להתקשר אלי בהקדם. מחכה לצלצול ממנו ,יש להניח שכאשר ישמע את הודעתי יתקשר בהקדם. במידה ואכן ייתקשר אודיעכם כאן את תוצאות השיחה מיד לאחריה. אני שמח מאוד על הרעיונות שהועלו כאן ,כולכם צודקים והדבר מראה עד כמה ההסברה לוקה בחסר ונחוצה לפעילות נמרצת. גרשון

אירילה

New member
פרופסור שלמה ברזניץ - המשך ולידיעה

שוחחתי הבוקר עם פרופסור ברזניץ ,לדבריו הוא עסוק כרגע עקב מועמדותו לרשימה בכנסת ,הוא חזר מחו"ל רק אתמול בערב, שמח מאוד לשמוע עלינו וישמח מאוד להיפגש איתנו ,אלא כרגע הלו"ז שלו עמוס ולכן ביקש ממני ליצור איתו קשר בעוד כשבועיים ואכן כך אעשה. לידיעתכם גרשון נ.ב. האם יש מתנדבים נוספים???

טיקו1

New member
פרופ' ברזניץ

מאמר על תוכנת המחשב Mindfit55,שפיתח פרופ' שלמה ברזניץ, פרסמנו בעלון 47 של העמותה (מרץ 2005)תחת הכותרת: חדר הכושר של המוח. פרופ' ברזניץ היה אורח של העמותה באסיפת החברים השנתית האחרונה (יוני 2005) ונשא בפני הנוכחים הרצאה מעניינת. נראה לי שכל כותבי הפורום יצאו נשכרים אם יצטרפו לעמותה כחברים ויוכלו לקבל את העלונים שהעמותה מוציאה לאור.(סך הכל 150 ש"ח לשנה ואתה חבר ו-ע-ו-ז-ר). גם בנושא ההסברה חשובה מוערבותכם. הרעיונות לגבי ההסברה שהועלו בפורום בחלקם הגדול נידונו בהנהלת העמותה. אנו כל הזמן קוראים לחברים להתנדב ולפעול גם במסגרת וועדות שליד ההנהלה. הצטרפו,פעלו והשפיעו! אגב, בעלון מס' 50 שנמסר השבוע לדפוס יש התייחסות לפורום, למפגש שהיה, ומצוטטים שני קטעים של ענתי.(תודה ענת). בינתיים חיזקו ואימצו .רותי.י.

zs1957

New member
קשר בין העמותה והפורום

היי רותי, כחברה בעמותה מזה מספר שנים אני רוצה לציין שהעמותה עשתה, עושה ותעשה המון למען החולים ובני משפחותיהם.גרשון,את ואנוכי חברים בעמותה. לכן העמותה והפרום הן אחיות והפעילות היא משותפת לכולנו. גם אני קוראת לכל חברי הפורום להצטרף לעמותה כחברים, להתנדב ולפעול במסגרת ועדות שליד ההנהלה.ככל שנפעל ונשפיע נשיג יותר כל טוב ושבת שלום לכולם. זהבה שחם/עמותת אלצהיימר.

למעלה