ח לבוגרת????!?!?

ח לבוגרת????!?!?

הקבוצה שלי חושבת על הצרף את כיתות ח לבוגרת האם זה נראה לכם הגיוני?? אין אצלנו י ו- ט ואנחנו הקבוצה היחידה בבוגרת (22 איש) האם כדאי?

תגובה../images/Emo84.gif

אני אישית חושבת שלא כדי כי הכניסה לבוגרת הוא תהליך שעוברים במשך כל ביתה ח ואז בסוף השנה נכנסים לבוגרת להכניס אותם לבוגרת עכשיו יפגע בתהליך ולפי דעתי גם לא ממש יעזור...

iftach17

New member
הרחַבַת הנושא בטיפה´לה...

אני לא חושב שחטניקים צריכים להיות חלק מהבוגרת גם אם הבוגרת מצומצמת, וזה בגלל שדרושה לקיחת אחריות, אני לא יודע עד כמה הקבוצה\ות של ח´ אצלכם ותיקות, אבל אני חושב שלרוב החטניקים אין זין להכנס לכל הקטע חוץ מלבוא לפעולות. אם אתם כבר בקשר טוב איתם, אולי יש מקום לבקש עזרה בפעילויות קטנות שהם יכולים לעזור. אבל בשום פנים ואופן לא לצפות מהם להיות מעורבים. לדעתי קבוצה של 22 איש היא קבוצה חזקה, שיכולה להרים הרבה מאוד דברים בגלל הסיבה ה"משנית" שהיא קבוצה! כמו שזה נראה המובילים בקן הם אתם, לא? ולכן אתם אלו שצריכים לקחת אחריות להרחיב את הקן שלכם, לגייס ל-י´ ול-ט´ כי לחכות שהקומונרים יעשו את זה, זה להגיד בעצם שאתה בורג במערכת ולא המערכת עצמה. ולכן אני חושב שלצרף חטניקים זה ממש לא לעניין. אני באמת לא מכיר את הקן שלכם ואת הקבוצה שלכם, אבל אם מצאת כמה מהדברים פה נכונים, אולי כדאי שתעשי איתם משהו, ולא לנסות להגדיל בוגרת ע"י צירוף ח´, כי המטרה לא תושג,נכון?

Megapuzik

New member
22 ??

זה המספר הזה הוא כל הקן שלנו !! (אפילו פחות) ולנו יש י, יא,יב.. וזה לא הפריע לנו שנה שעברה להרים קייצת של איזה 50-60 חניכים...

אהם...

האם מדובר במקרה בקן רמת אליהו נווה ים? כי זה בדיוק המצב גם אצלנו. רק שעכשיו נותרו 2 אנשים בבוגרת (הקומונרית ואני) וניראה לי שגם כמה ט´ניקיות. יש תושבי סביבת ראשון שמעוניינים לתרום למצב העגום?

Megapuzik

New member
אהםם מההם מממ

קן קרית מוצקין מחוז חיפה... מכל הבסיבות 18 שהיה שנה שעברה עכשיו...אין לי מושג.. אין לנו קן, אנחנו עוברים פעולות (כבר חודש לא עברנו) ומי שרוצה מגיע (קצת)...עכשיו זה מצב קקי דרך אגב, הקומונר של שנה שעברה היה מרמת אליהו..גיל פלוטקין גרעין בראשית..אחלה גבר..

מגינים בבוגרת

המצב בקן שלכם מאוד מזכיר את המצב בקן (קן ראש העין - קן בתנופה) שלי עד לפני חודש-חודשיים גם אצלנו היו רק מעפילים וקבוצה גדולה וחזקה (קבוצת לח"ם ספינת הדגל של מחוז שרון). רק שאת בוודאי מתכוונת אם להכניס מגינים לבוגרת. זה דיי תלוי בקבוצה, אם הם באמת קבוצה חזקה שמבינים ענין אז אפר ואפילו רצוי להכניס אותם לבוגרת, למען הקן!. חשוב שקן יקבל מגוון של חניכים משכבות שונות למען תקינות הפעילות.

חוץ מזה

זה חשוב גם בגלל ההמשכיות, אחרי שתעזבו לא יהיה משיודע ומסוגל להרים את הקן (אולי אפילו שנה הבאה), לכן חשוב לטפח קבוצת המשך

ח-בוגרת???

אותה דילמה עמדה בקן גיל עמל במחוז שרון-בו אני מדריכה בקן יש קבוצה אחת של כ-15 איש בכיתה י וכל שאר המדריכים מגיעים מרמתיים. אין מי שיעשה את העבודה הטכנית בקן כמו א"שי לילה וכו יש לנו קבוצה מאד חזקה ב-ח ולכן החלטנו שהיא תעשה דברים טכניים ותעזור לנו להרים דברים אבל היא לא תשתתף בועדות כאשר יקומו,ואם המדריכים שלהם צריכים להכין משהו בחדר בוגרת אז הם יוצאים... אם הפתרון שלנו עוזר לך... בהצלחה

esterberk

New member
רק תישקלו את זה טוב,טוב

שלום ענת מכרמ"צ, קוראים לי ורד ואני מקן טבעון, לדעתי זה יהיה צעד חכם בתנאי שתדעו (בתור קבוצת הבוגרת היחידה) מה אתם עושים עם החתניקים, אצלנו בקן הטטניקים לא מוגדרים הם רק עוזרים מדי פעם או באים לישיבות בוגרת-לכן הם לא מוגדרים ולא מרגישים עצמם בבוגרת, אם תמצאו ותגדירו תפקידים לחתניקים-הם יכולים להיות להביא תועלת. (אל תפחדו לשבור מוסכמות תנועתיות) נ.ב- תודה על הקן-גרעין צעצוע!

למעלה