ח..... נכון יש את העיניין של

anat113

New member
ח..... נכון יש את העיניין של

המחוייבות אישית בכיתות ט´? אז היום באו כל הדברים שהם מחוייבות אישית, ובא גם נציג מהשבט לנו, כולם הסתערו על כל התחנות, חוץ משל הצופים...
אז כל מי שנרשם היו רק אלו שכבר בצופים... מה הקטע בעצם? למה אנשים רק יורדים עלינו? מצפה לתשובה. ענת

einzuc

New member
טוב...דבר ראשון../images/Emo80.gif

אצלנו המחויבות אישית זה בכלל בכיתה י´... אבל אני יכולה להסביר לך למה אף אחד לא נרשם למחויבות אישית של הצופים. דבר ראשון אצלנו מי שמדריך בצופים לא צריך לעשות מחויבות אישית. דבר שני אנשים חושבים שלהצטרף בכיתה י´ לצופים זה דפוק כי חוץ מפעיל אתה לא יכול להיות שום דבר. דבר שלישי גם אם המחויבות אישית היא בכיתה ט´ יש הרבה אנשים שלא היו בצופים כל השנים אז למה להם להצטרף עכשיו? (אני מביאה את הטיעונים האלו מחברות שלי)
עינת

2B LoOnY

New member
לא תמיד נכון...

קודם כל, שלום שלום!
אני לוני, מדריכה בצופים (מן הסתם בצופים אם מצאתי את עצמי בפורום הזה...) רציתי להגיב בקשר לזה שמאוחר להצטרף בכיתה ט´ גם אני חשבתי ככה הרבה זמן, הרבה מאוד זמן בעצם, עד ששנה שעברה (סוף כיתה ט´ בשבילי) הגיעה לנו ממש בסוף השנה- בשבוע האחרון ללימודים, חברה חדשה לגדוד. תוך שבוע, כשהיינו ביחד בגדוד עשינו לה "קורס צופיות מזורז" משלנו, ועכשיו, היא מדריכה, מדריכה ממש טובה אם יורשה לי לציין! אז נכון, כמעט תמיד כיתה ט´, כשאתה כבר חמשוש זה זמן מאוחר להצטרף אבל לכי תדעי
אם זה מישהו רציני, שכל זה מתאים לו הוא יצליח להשתלב, ואפילו מהר מאוד
וב
לזה שאנשים לא ממש מחבבים את הצופים בימינו (לא מחבבים זו מילה יפה לתאר את זה), אין לי מושג למה זה ככה, וממש חבל
וני

למעלה