ח
י
ד
ה

ח../images/Emo106.gifי../images/Emo106.gifד../images/Emo106.gifה

נסו לנחש מי היא מרי קייט ומי היא אשלי????? ב-ה-צ-ל-ח-ה

omer wild

New member
מרי קייט מימין אשלי משמאל !! נ.ב

התמונות האלו מאוד לא ברורות !!! אז אולי תשימו תמונות יותר נורמאליות...אני יכולה גם לשים תמונות שבקושי רואים משהו !!

תשובה לחידה!../images/Emo8.gif

התשובה הנכונה לחידתי היא מרי קייט מימין ואשלי משמאל מה שאומר שעומר וקארין צדקו אך לצערי סער טעית! נ.ב עומר בנוגע לטענה שלך התמונה לא מטושטשת זה שהפרצופים שלהן לא נראים בברור זה בכוונה כדי להקשות עליכם ולהפוך את זה לחידה.. עובדה שאני הצלחתי להבדיל בניהן, תאמיני לי כשאני בוחרת את התמונות לחידות שלי אני יודעת מה אני עושה!!!

לא עומר לא הבנת.....

אמרתי שהפרצופים לא נראים בברור לא באשמתי כלומר אני לא מטשטשת אותן ככה הורדתי אותן ושמתי לכם את זה בתור חידה כי ידעתי שזה יהיה קצת קשה לזיהוי אבל בכל אופן צדקת, לא הייתה לך בעייה בזה...

omer wild

New member
אין לי שום בעיה...

תראי זה די קשה ככה להבדיל בין הבנות...אבל עובדה שאי הצלחתי איך שהוא לפי החיוך !

../images/Emo24.gifל-מ-ו-ט-י דחוףףףףףףף

ההודעה היא בלי שום קשר לחידה ששלחתי. מוטי......אני מ´זה מצטערת שלא שלחתי לך תגובות לגבי המסרים ששלחת לי אישית.. פשוט לא שמתי
....את התגובות שלי אני אשלח לך בהודעה זו ולא בהודעה אישית מכיוון שאני לא יודעת איך עושים זאת (אשמח אם תסביר לי איך אני שולחת לך מסר פרטי). לגבי ההודעה הראשונה שלך אשמח לעזור לך במה שביקשת (אם אתה עדיין זוכר..
) רק תגיד לי לאיפה אתה רוצה שאני אשלח לך את זה (בפורום?)..ובקשר להודעה השנייה ששלחת לי לקחתי לתשומת ליבי למרות שאני לא מסכימה איתך כי הרבה ילדים ביקשו ממני לעשות את זה כי הפורום מתחיל להיות קצת יבש!! אבל אם אתה מתעקש אז אני אפסיק עם זה! בקיצור כשאתה רואה את ההודעה הזאת תחזיר לי תשובה כי אני צריכה זמן להכין את מה שביקשת.... תודה, מור

RinRan

New member
ועכשיו המורל לקארין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מוכשרת (מחיאת כף, מחיאת כף) אני מוחנפת (מחיאת כף, מחיאת כף) אני פשוט (מחיאת כף) מו- (מחיאת כף) -שלמת
(מחיאת כף, מחיאת כף)
למי שתוהה מה זה "מוחנפת"- זאת מילה שהמצאתי כי לא היה לי עוד מילה שמתחרזת עם "מוכשרת" חוץ מ"מושלמת". אז מוחנפת זה בעקרון אחת שמחניפים לה... חחחחח......
למי שתוהה2- לא, אני לא אגואיסטית

למעלה