ח../images/Emo180.gifז../images/Emo180.gifר../images/Emo180.gifת../images/Emo180.gifי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
שלום שלום שלום!!!! מה שלוכם?! לונג טיים נו סי... יצאתי לטייל ברחבי הגלקסיה... גיליתי שהיום בדיוק עברו חודשיים מאז ההודעה האחרונה שלי, אז החלטתי לחזור! הצלחתי לעקוב אחריכם מפעם לפעם... (לא כל מחשב בגלקסיה תומך עברית). הפסדתי הרבה... אבל לא נורא. אני שמחה לראות שרוב החברים הוותיקים עדין פה... יוביוב הירוק, בצלאל פוטשבוצקי, DDN (דני), MIKEE P M, וכמובן כמובן כמובן, איסמנה וGOD!!! מה שלומכם? (בטח אתם בוהים עכשיו במסך ואומרים לעצמכם "מי זו בכלל?... אה, כן, הייתה אחת כזו.")
איפה ניב קלדרון והשליטה?
וכל האחרים שהצטרפו כשלא הייתי- היי, אם אי פעם הסתכלתם בטאג ליינס וראיתם את ה"קורס מזורז לקלינגונית באדיבות טאשה יאר"... אם שאלתם את עצמכם מי זו, אז זו אני. נעים מאוד. ועכשיו תסלחו לי, יש לי עבודה לעשות- השארתי בארץ צבא שלם של מקליטים, חמושים במכשירי וידיאו חדשניים וקלטות איכותיות, והם הקליטו לי כל פרק ופרק של DS9 ששודר כשלא הייתי כאן! אני נרגשת עד דמעות, בגלל שאין לי כבלים יש שם פרקים שחיכיתי לראות כבר שלוש שנים... אז כמו שאמרתי, הזמן קצר והמלאכה מרובה, יש לי מרתון פרקים לצפות בו, אז הלכתי. שמחתי לחזור! טאשה
שלום שלום שלום!!!! מה שלוכם?! לונג טיים נו סי... יצאתי לטייל ברחבי הגלקסיה... גיליתי שהיום בדיוק עברו חודשיים מאז ההודעה האחרונה שלי, אז החלטתי לחזור! הצלחתי לעקוב אחריכם מפעם לפעם... (לא כל מחשב בגלקסיה תומך עברית). הפסדתי הרבה... אבל לא נורא. אני שמחה לראות שרוב החברים הוותיקים עדין פה... יוביוב הירוק, בצלאל פוטשבוצקי, DDN (דני), MIKEE P M, וכמובן כמובן כמובן, איסמנה וGOD!!! מה שלומכם? (בטח אתם בוהים עכשיו במסך ואומרים לעצמכם "מי זו בכלל?... אה, כן, הייתה אחת כזו.")