ח
ז
ר
ת
י

ח../images/Emo180.gifז../images/Emo180.gifר../images/Emo180.gifת../images/Emo180.gifי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום שלום שלום!!!! מה שלוכם?! לונג טיים נו סי... יצאתי לטייל ברחבי הגלקסיה... גיליתי שהיום בדיוק עברו חודשיים מאז ההודעה האחרונה שלי, אז החלטתי לחזור! הצלחתי לעקוב אחריכם מפעם לפעם... (לא כל מחשב בגלקסיה תומך עברית). הפסדתי הרבה... אבל לא נורא. אני שמחה לראות שרוב החברים הוותיקים עדין פה... יוביוב הירוק, בצלאל פוטשבוצקי, DDN (דני), MIKEE P M, וכמובן כמובן כמובן, איסמנה וGOD!!! מה שלומכם? (בטח אתם בוהים עכשיו במסך ואומרים לעצמכם "מי זו בכלל?... אה, כן, הייתה אחת כזו.")
איפה ניב קלדרון והשליטה?
וכל האחרים שהצטרפו כשלא הייתי- היי, אם אי פעם הסתכלתם בטאג ליינס וראיתם את ה"קורס מזורז לקלינגונית באדיבות טאשה יאר"... אם שאלתם את עצמכם מי זו, אז זו אני. נעים מאוד. ועכשיו תסלחו לי, יש לי עבודה לעשות- השארתי בארץ צבא שלם של מקליטים, חמושים במכשירי וידיאו חדשניים וקלטות איכותיות, והם הקליטו לי כל פרק ופרק של DS9 ששודר כשלא הייתי כאן! אני נרגשת עד דמעות, בגלל שאין לי כבלים יש שם פרקים שחיכיתי לראות כבר שלוש שנים... אז כמו שאמרתי, הזמן קצר והמלאכה מרובה, יש לי מרתון פרקים לצפות בו, אז הלכתי. שמחתי לחזור! טאשה

Mikee P M

New member
וולקאם באק!

שנים שלא ראינוך... וכבר חשבתי שהדור שלנו עבר מן העולם, והנה בא דור שלא ידע את יוסף ואת יוספה. ברוכה הבאה! מייקי

../images/Emo24.gifברוכה השבה!!!../images/Emo140.gif../images/Emo171.gif

טאאאאששששששששההההההההההההההההההההההההההה ברוכה השבה לארצנו הקטנטונת דארלינג, נו ספרי ספרי חוויות - איפה היית? ומה עשית? פגשת חייזרים מעניינים בדרך? ניב נסע היום בבוקר לניו יורק. אינני יודע אם הוא יתעדכן משם בנעשה בפורום אבל אם כן אני אמסור לו שדרשת בשלומו. שמתי לב שהפורום היה רדום משהו, אבל לא ברור אם זה בגלל הקיץ, החום והשרב או שאנשים נסעו או היו עסוקים בבחינות ועניינים. אני רק מקווה שככל שמתקרבים חודשי הפעילות, כך גם אנחנו נתעורר.. ואולי הכל זה בגלל שטאשה לא היתה כאן?

Bajoran Preist

New member
ברוכה השבה ותודה

התודה היא על הברכות למצטרפים בזמן שלא היית. ובכן, אם אני לא טועה אני המצטרף החדש העיקרי(ויסלחו לי האחרים) וכבר הספקתי לשפוך פה מספיק תווים בחודשיים העיקריים, וכן אני כנראה מתכוון להיות אחד האחרונים שיכבו פה את האור(בעוד שנים רבות מאווודד מאווודד
), אבל תתפסו אותי במילה כן? וברכות על הפרקים של DS9!! אף טרקי הוא אינו שלם מבלי לראות את כל DS9, לעניות דעתי לפחות, כך שמזל טוב! ותהני!

G.O.D

New member
כאן נמחק השרשור.

לא רלוונטי לפורום. אם כי דעתי בנושא ידועה.

Esmena

New member
../images/Emo13.gifאיטס אבאוט טיים, דאלינג!

כולנו כמובן התגעגענו אלייך למאוד מאוד:) לא הבנו לאן נעלמת, אבל עכשיו הכל ברור(פחות או יותר). אגב, רב תודות לך על הכבוד המיחוד-זה לא מגיע לי :). גם אני תוהה לאן נעלמה השליטה- אבל לפחות את ומיקי חזרתן:). אז מה קורה ילדה:)?

תודה...../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

הייתי ברייסה ואח"כ בכל מיני כוכבים נידחים ליד פרנגינר. היה אחלה. (תרגום= הייתי בלונדון ואח"כ בכל מיני אזורים נידחים באנגליה. היה אחלה) שמחתי לשמוע שהתגעגעתם... גם אני אליכם!
טאשה

lightm

New member
ברוכה הבאה!

לא נראה לי שהייתי כאן לפני שהלכת, אבל בכל מקרה... אני מבין שהאירוע הוא חגיגי למדי... אני חדש כאן, ועם כל יום שעובר (חוץ מיום שישי ושבת כי בהם אין ח"ע9) אני יותר ויותר אוהב מסע בין כוכבים!

למעלה