ח
ים הם לפעמים

שיעור פרטי על פסטה ../images/Emo78.gif

הערב ב-18:00 חוזר השף האיטלקי ג'אקומו לפורום מתכונים לשיעור פרטי וירטואלי בנושא אוכל איטלקי ופסטה במיוחד. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום.
 
סליחה, נמרודל

סלחי לי על התקינות הפוליטית, אבל "יא נכים" זה לא בדיוק סוג ההתבטאויות שהייתי רוצה לראות בפורום - או בכלל. אנשים עם מוגבלות אינם נחותים וזיהוי של אדם כבעל מוגבלות אינו גורר, בהכרח, קונוטציות שליליות. בתור מי שעוסקת בתחום זכויות של בעלי מוגבלות, זה פשוט נשמע לי צורם. לתשומת לבך.
 

brotos

New member
אני לא סולח על התקינות הפוליטית

פוליטיקלי קורקט היא מפלטם של הפחדנים
 

edlessme

New member
אי סליחה היא מפלטם של פחדנים

ופחדנים נפחדים משום שהפחד המפחיד מפחיד אותם אז תפסיק... אומנם יש גבול להיתייפיפות.. אבל אתה לא האדם שייקבע אותו...
 

brotos

New member
סליחה, ומי יקבע אותו? המנהלת?

בסופו של דבר הוא ייקבע ע"י חברי הפורום, ובתור אחד כזה זכותי (ואף חובתי) להעיר. אני חושב שגם ציף מעדיפה שאנשים יעירו מידי פעם על דרכי הניהול. ונכון, אי סליחה היא מפלטם של פחדנים. אי סליחה על דבר לא מוצדק שעשית. זה לא רלוונטי במקרה הזה. וכן, יש גבול להתייפיפות, והוא נעבר עשרות פעמים בחודשים האחרונים.
 

edlessme

New member
אחי, אתה אפילו לא בכיוון...

אף אחד לא יכול לקבוע אותו... כי לכל אחד יש הזכות המפוקפקת להיפגע מדברים... ואתה לא יכול לפגוע מה כן צריך לפגוע ומה לא... והיא סליחה היא מפלטם של פחדנים.... אחי... אתה מה לא בכיוון... אני סתם אמרתי את זה... לא... בשביל שתתחיל לנתח את זה... אז... תירגע עם הפלסף...
 

brotos

New member
אני לא אתווכח איתך

אבל יש לי הערה: משפטים כגון "אל תתפלסף לי" או "אל ת***ן לי ת'מוח" הם נוראיים. הם מונעים כל דעה שהיא יותר עמוקה או יותר, סליחה על הקללה, 'גבוהה'. אני רוצה לנתח את זה, סו וואט? תתמודד עם הטיעון של במקום להגן על עצמך עם משפטים עממיים. אל תתפלסף- שורש הרוע.
 

edlessme

New member
לא אמרתי לך לסתום...

(אולי הייתי צריך...) אמרתי לך שאתה סתם מנתח יותר מידיי את מה שאני אמרתי...
 

brotos

New member
כמה רעיונות לשעשועי ../images/Emo32.gif

1)
רה הייתה קרה, היא הייתה גמורה 2) ה
נוברים ממאדים 3) ה
נובנק חוזר, ובגדול. 4) ה
חזר ל
נה טוב, זה הכל לכרגע. עוד מישהו?
 

בינג

New member
נחמד

1. אני רעב...בא לי
בתנור
2.
סייד...[?] [הולי פאק מאיפה זה צץ??] אויששש זה קשההה
 

נימרודל

New member
אויייישששש...

הצלחתם לגרום לי לכאב ראש... איך בדיוק עברת מדיון על הפחד לרעיונות ל
אואאח לא משנה. בכל מקרה מישהו יכול בבקשה למחוק תהודעה שלי?
 
היום בתפוז: לומדים, נהנים וחוסכים

לומדים עם פרופ' שמעון שוקן, דיקן ביה"ס למדעי המחשב במרכז הבין תחומי בהרצליה, שיענה לשאלותיכם בפורום סטודנטים הערב בשעה 18:00. רצוי להכין שאלות מראש.
נהנים עם רן בכור, הכוכב הצעיר של אופרת הסבון "אהבה מעבר לפינה", שיתארח מיד לאחר הפרק היומי- כאן ב- blogtv. ניתו עדיין להשאיר שאלות בפורום אהבה מעבר לפינה
חוסכים עם גיל אורלי, היועץ הכלכלי של התוכנית "עסק משפחתי"- התוכנית שמלמדת אתכם לעשות סדר בכיס- שיענה לשאלותיכם בפורום עסק משפחתי היום ב-22:00 מיד לאחר שידור התוכנית בערוץ 2.
 
למעלה