ט´פול הפתיעה אותי מאוד בפרק הזה....

maor101

New member
ט´פול הפתיעה אותי מאוד בפרק הזה....

כשהיא באה לשחרר את ארצ´ר מהאזיקים והיא חזרה על מה שהוא אמר עלייה, קטע מצויין שמראה עד כמה היא התחברה לבני האדם ובעצם לרגשות שלה שהוולקנים מדחיקים... חוצמזה, השחקנים ג´ולין בלאלוק ממש יפיפייה!

Ka Dargo

New member
קטע ענק

לפי דעתי בלי הפקודה, היא הייתה משאירה אותה שמה כבול (מה שמראה, זה כשהיא רוצה היא יכולה להיות Beachית רצינית, as always
)

DDN

New member
בהחלט קטע ענק!

פרק ענק! איך הם תחמנו את הפרנגים! מי אמר שאנטרפרייז לא משהו?

itstzar

New member
לא בדיוק אבל בערך

אני זוכר את הפרק מהדור הבא, זה לא היה בדיוק first contact פשוט היה רק ידע מועט על הגזע הזה כי אף פעם לא ניסו לחקור אותם, אבל היה ידוע על מפגשים קודמים וידעו שזה גזע של גנבים ואם אני זוכר נכון הם בדיוק רדפו אחריהם כדי להחזיר ציוד גנוב

idanyd

New member
פרנגים

למיטב זכרוני, הפרנגים הביעו תחושת גועל למראה בני-האדם (גברים ונשים כאחד), דבר שדי סותר את האהבה, או שמא נאמר פטיש, שיש לקוורק, וגם לפרנגים מ"אנטרפרייז", לנשים דמויות אדם (humanoid).

Bajoran Preist

New member
וחוץ מזה

זה לא היה בדיוק פירסט קונטקט עם הפרנגים בפרק הזה של אנטרפרייז. אפילו לא הזכירו את השם שלהם כל הפרק והסיבה היחידה לכך שהיה בפרק עניין מיוחד, מבלי להתחשב בנחמדותו, היא בעובדה שהנה, רואים קצת פרנגים ב"אנטרפרייז". וכנראה שלא נראה עוד, כי הקונטקט האמיתי בה רק הרבה אחרי זה.אהמ, ח"ע9, אהמ.

jerri

New member
אגב - אני דורש את הכסף בחזרה

הבטיחו לי שטריפ יסתובב בתחתוניו ברוב הפרק- אבל אף אחד לךא אמר שזה ילווה בגופייה.

../images/Emo58.gifרק עוד קצת סבלנות../images/Emo58.gif

בפרק 24 טריפ וארצ´ר משחקים כדורעף חייזרי, ללא חולצות

Mikee P M

New member
אוקיי, צודק ../images/Emo176.gif

אבל מי *רוצה* לראות את ארצ´ר בלי חולצה?!?!
כאילו, קתרין -אני מבינה. סבן - אני מבינה מאוד. אפילו את captain, i sense something - אני מבינה. אבל את ארצ´ר? לא מבינה. לא. לא מבינה. הוא לא חתיך. לא חטוב. לא שרירי. אני חושבת שאנימעדיפה לראות את רייקר השמנדריק בלי חולצ... לא. גם לא את רייקר.

jerri

New member
כשהייתי צעיר היה לי קטע עם קירק

והכרס הקטנה שלו. איש איש וסטייתו...

למעלה