טאבון גז

tamlav1

New member
טאבון גז

שלום,

קנינו בשימחה רבה טאבון גז בשבוע שעבר, ובהתלהבות של הקנייה אפינו לנו את הפיצה הראשונה.
התוצאה הייתה מאכזבת: חלק היה שרוף, חלק לא ממש אפוי עד הסוף.
אחרי תחקיר האירוע, המסקנה שלי היא, שבגלל שיש להבה חזקה ישירות על פלטת פח, אין סיכוי להגיע לאפיה מוצלחת ללא אבן שמוט (או משהו דומה).
מה דעתכם?

נוRית

New member
להכין פיצות אישיות קטנות

מכינים כדורים קטנים, מרדדים, אופים חצי אפיה (עד שהבצק קצת מתקשה, אבל לא מחליף צבע עדיין) מוציאים, שמים את התוספות הרצויות, ומחזירים לטאבון עד שהבצק מזהיב והגבינה מבעבעת.

prizman

New member
לא מכיר את המוצר.

אם תצרפי קישור למפרט טכני+תמונות אולי יעלה לי איזה רעיון.
מכיר את המושג "בהתלהבות של הקנייה" מקרוב, נדיר שיוצא מזה
משהו באמת מועיל.
קניה מתוך צורך בד"כ הרבה יותר אפקטיבית.

smbest

New member
זה מוצר נהדר

המתכון הכי טוב בשביל פיצה..

אמנם תמיד נשרפות כמה פיצות בהתחלה עד שלומדים את הזמנים, אבל זה אמת שדרוג משמעותי.

צלשף

New member
מכיר את המוצר ואת צריכה הכן אבן שמוט או

שתיגשי לחנות חומרי בניין ותקני אבנים משתלבות ותניח אחת ליד השניה בתוך התנור אותה תוצאה בפחות כסף. בכל תנור טבון ישנה אבן שעליה מכינים את הבצקים כגון פיתות, פיצות, סמבוסק ועוד.

בהצלחה.

milch

New member
האם הכוונה לטאבון הדרוזי?

זה עם הפלטה המסתובבת או ללא פלטה מסתובבת?

זה אכן בעל תחתית פח עם חימום ישיר + להבה עליונה ש"מתפסת" לתיקרה. הטאבון הזה מיועד לאפית תנות בצק קטנות ודקות כגון מחאמע'ר או פיטה עם זעתר. כאשר אופים דברים יותר "עבים/כבדים" (יש לדרוזים כל מיני מאפים ממולאים) אז משתמשים עם הטאבון בעל הפלטה המסתובבת (ידנית כמובן). חוץ מזה, ניתן לשלוט בעוצמת הלהבה.
לענין אבן אפיה, ממש לא נעים לי לזרות מלח על הפצעים, הטאבון הופך להיות מיותר. האבן מתפקדת נהדר בתוך תנור האפיה הרגיל.

tamlav1

New member
תודה. אכן רעיון לעשות פיתות ישירות על הפח. א

ברור שאפשר בתנור אבל זה כיף לשבת בגינה עם הילדים ולעשות פיצות !!!!!

למעלה