טאבים - קח אותי

shabby

New member
טאבים - קח אותי

מימין לשמאל או לפי הקובץ... (= היהודים - קח אותי Verse: C5 G5 A5 ----------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- --------5------------------------------------------------ -----5-----5-----5---------------7---7---7----7---7- --3------------5----5---------7---7---7----7------7 x2 -------------3---------(3)/5--------------------------- C5 G5 A5 A5/F# E5 ----------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- --------5------------------------------------2----------------------------------- -----5----5------5-------------7--------2---2--------2---------------------- --3-----------5----5---------7---7-----------------2---2------------------- ------------3---------(3)/5-----------2-----------0---------------------- Chrous: E5 E5/F# E5/G A5 --------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------- -------------------------------------------2------------- ------2------------2-----------2---------2--------------- ----2------------2-----------2---------0-----------------x2 --0------(0)--2-------(2)--3------(3)---------3--2--(0)-- C5 G5 A5 F5 E5 A5 > E5 ---------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- --------5---------------------------------------------2-\-------------------- -----5----5------5---------------7----------3---2-----2-\-2------------------ --3-----------5-----5----------7---7-----3-----2-----0-\-2------------------ ------------3-----------(3)/5-----------1-------0-----0------------------ non-power chords: Verse: C G Am x2 C G Am Am/F# Em Chorus: Em Em/F# Em/G Am x2 C G Am F Em Am > Em

shabby

New member
אהה זה לא מסתדר,

אז פשוט בטאב השני מלמעלה, בקטע של ה: __________ __________ ___2________ ____2___2___ __________ _________2_ זה אמור להיות: __________ __________ ___2_______ _2____2_____ __________ ________2__ ואם זה לא נשמע לכם הגיוניאז זה כי התהפכו הצדדים שוב אז תנסו אתזה מימין לשמאל... (= יום טוב! (=

למעלה