טאבים של מטאליקה מישהו מכיר אתר טוב או דרך אחרת להשיג טאבים של מטאליקה
כ כת הסמיילי New member 23/5/02 #1 טאבים של מטאליקה../images/Emo168.gif מישהו מכיר אתר טוב או דרך אחרת להשיג טאבים של מטאליקה
M Magius הקרימינל New member 23/5/02 #2 מה יותר פשוט מ... לפתוח כל מנוע חיפוש ולרשום Metallica guitar tabs וזהו... ? זה עבד בשבילי...
S Slave To The Dark New member 23/5/02 #3 www.mysongbook.com רק שתצטרך להוריד תוכנה בשביל זה בשם guitar pro אבל זה שווה את זה, הדרך הכי נוחה שיש ללמוד שיר.
www.mysongbook.com רק שתצטרך להוריד תוכנה בשביל זה בשם guitar pro אבל זה שווה את זה, הדרך הכי נוחה שיש ללמוד שיר.
U Uv Kruvi New member 24/5/02 #4 עוד יותר פשוט בין הלינקים של הפורום יש את האינציקלופדיה-מטאליקה יש שם חלק של טאבים... גיטרה, בס, ולפעמים תופים...לפעמים אפילו כה גרסאות שונות... שווה מאוד...
עוד יותר פשוט בין הלינקים של הפורום יש את האינציקלופדיה-מטאליקה יש שם חלק של טאבים... גיטרה, בס, ולפעמים תופים...לפעמים אפילו כה גרסאות שונות... שווה מאוד...
R RevitallicA New member 24/5/02 #5 יש תוכנה מיוחדת שמיועדת רק לטאבים של מטאליקה... היה לי אותה פעם... אני אנסה להשיג את הכתובת הורדה שלה...!
יש תוכנה מיוחדת שמיועדת רק לטאבים של מטאליקה... היה לי אותה פעם... אני אנסה להשיג את הכתובת הורדה שלה...!
ב ביחי New member 26/5/02 #6 יש מספיק!! בכל חור תמצא טאבים של מטאליקה.. ובכלל אלו מטאליקה!!1 תוציא לבד!!! ואם היתיאשת... יש את olga אתר חביב.. ואיפה שלא תכתוב טאב מטאליקה ימצא לך
יש מספיק!! בכל חור תמצא טאבים של מטאליקה.. ובכלל אלו מטאליקה!!1 תוציא לבד!!! ואם היתיאשת... יש את olga אתר חביב.. ואיפה שלא תכתוב טאב מטאליקה ימצא לך